Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Çok çok büyük değişiklikler ve yenilikler beklemiyorum. wm 10 daha çok geçiş sürümü olacaktır, özellikle api desteğini günümüz noktasına getireceklerdir, api desteği sağlandığı takdirde bile uygulamaların Androiddeki güncelliğe ve özelliklere gelmesi bir seneyi bulur. 10.1 de daha çok değişiklik olacağını düşünüyorum. Ana ekran tile görünümünü aşağı kayan cinsten değil de aşağı doğru sayfa halinde(androidde sağa sola gittiği gibi) yapsa tadından yenmez. Eğer 830u Nokia değilde Microsoft markası ile çıkarsalardı alacaktım. Lakin olmayacak bir markaya da para vermenin bir manası yok.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Sıradaki sızıntı sevip de kavuşamayanlara gelsin.

Ayarlar bölümünde başlıklar halinde gruplayarak bir çözüm getirmişler gibi gözüküyor.

Birinci bölüm ekran ile ilgi ayarları içerirken ikinci kısım ise işaretinden de anlaşılabileceği üzere ağ ayarlarını listelemekte.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows 10 a ait olabileceği belirtiliyor görüntülerin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386, emz, Rock Ve Roll ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Ayarlar bölümünde başlıklar halinde gruplayarak bir çözüm getirmişler gibi gözüküyor.

Ya SDK hakkında kimse bir şey demiyor, SDK çıkacak mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Birinci bölüm ekran ile ilgi ayarları içerirken ikinci kısım ise işaretinden de anlaşılabileceği üzere ağ ayarlarını listelemekte.

Bu görseller "Gelişmiş Güç Tasarrufu" Modu sayfasına da ait olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim iyi beklentilerim var

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve skynet

skynet

Üye
:eller:

emz

emz

Üye

Sevgili admin ve moderatörlerim; sizlerin bu Maxicep üzerinden koyduğunuz hiçbir resimi uygulama üzerinden göremiyorum. Sadece birisi alıntı yaptığı zaman linke basarak ie den bakıyorum. Başka hiçbir resimde bu olmuyor. Sadece sizlerin koyduğunuz resimler de bu oluyor. Bu programın sorunu mu yoksa bende mi bir gariplik var? Bu konuyu incelerseniz sevinirim. :)
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

• Beğen
Tepkiler: xlalper
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Şu görüntü gerçek mi anlayamadım ancak gerçek gibi gözüküyor ve umarım gerçektir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, Murat Alper, 4MaGuS ve 7 diğerleri
emz

emz

Üye
Şu görüntü gerçek mi anlayamadım ancak gerçek gibi gözüküyor ve umarım gerçektir.

Ben üstteki resimi hiç beğenmedim. Belkide arka plan yüzündendir ama hoşlanmadım :hmmm
Çok da iyi çok da güzel. :D Bu resim iyiydi ama. Çok güzel bir mantık:ehe

sinan430

sinan430

Üye
Sevgili admin ve moderatörlerim; sizlerin bu Maxicep üzerinden koyduğunuz hiçbir resimi uygulama üzerinden göremiyorum. Sadece birisi alıntı yaptığı zaman linke basarak ie den bakıyorum. Başka hiçbir resimde bu olmuyor. Sadece sizlerin koyduğunuz resimler de bu oluyor. Bu programın sorunu mu yoksa bende mi bir gariplik var? Bu konuyu incelerseniz sevinirim. :)

Yok bende de öyle oluyor

• Beğen
Tepkiler: emz
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Benim paylaştığım görsellerde mi gözükmüyor acaba?

• Beğen

ihsan.snmz

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Umarim baslangic ekrani öyle olmaz ben bu klasik ana ekran tasarimini seviyorum. Bu win8.1 gibi olmus

skynet

Üye
Şu kısayol ss si umarım gerçektir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Direk olarak eklenti şeklinde siteye dahil edilen görselleri uygulamada göremiyorsunuz. Bu bir nevi misafirlerin eklentileri görmemesi gibi bir durum. @kesasd arkadaşımız bu sorunu da listeye eklenecektir. Uzun zamandır kişisel durumları nedeniyle ilgilenmedi. Müsait olduğu zaman bir çok özelliği ekleyecektir.

• Beğen
pirenuri

pirenuri

Üye
Allah'ım sonunda sızıntılar başladı. Bu saatten sonra forum uçar tutana aşk olsun

Üst Alt