Emre
Üye
N1 Satışları Baya İyi 2016'da Bir Değil Birden Fazla Android Cihaz Tanıtacaktır > Haber - Jolla Nokia Consept tasarım J-A - MaxiCepnokia android cihaz çıkartmaz ise apple olur
N1 Satışları Baya İyi 2016'da Bir Değil Birden Fazla Android Cihaz Tanıtacaktır > Haber - Jolla Nokia Consept tasarım J-A - MaxiCepnokia android cihaz çıkartmaz ise apple olur
Hocam eğer büyük ekran seviyorsanız apple alınmaz ya. Ben de sizin gibi düşünüyorum geri kalan şeylerde.nokia android cihaz çıkartmaz ise apple olur
yani iphone 6 plus gayet iyi bence tabi bir 1520 değil amaHocam eğer büyük ekran seviyorsanız apple alınmaz ya. Ben de sizin gibi düşünüyorum geri kalan şeylerde.

nokia android cihaz çıkartmaz ise apple olur

Tamam çıkılmasında ne konuşulsun sızıntı mızıntı yokArkadaşlar lütfen Windows 10 dışına çıkmamaya çalışalım![]()

Tamam çıkılmasında ne konuşulsun sızıntı mızıntı yok![]()

Böyle bir fırtına çıkarmı diyorsun özgür,ben pek sanmıyorum ya
Fırtına öncesi sessizlik![]()

Fırtına öncesi sessizlik![]()

Bu kadar sessizliğe fırtına az bile gelirBöyle bir fırtına çıkarmı diyorsun özgür,ben pek sanmıyorum ya![]()

Bana kalırsa fırtınayı wp kullanıcıları çıkaracak bu gidişleBu kadar sessizliğe fırtına az bile gelir
İlk defa sızıntı 0'a 0 elde var 0.

Bence elinde bir şey olan bir şekilde sızıntısını yapar. Milleti merakta bırakmak adına bu genelde yapılır. W10 un duyurusu yapılmadan önce birçok sızıntısını görmüştük. WP10 da neden görmüyoruz? Eskiden beri çoğu güncellemenin sızıntılarını görmüştük. Bence istemediğimiz şeyler olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısı artık.Bu kadar sessizliğe fırtına az bile gelir
İlk defa sızıntı 0'a 0 elde var 0.
Bence elinde bir şey olan bir şekilde sızıntısını yapar. Milleti merakta bırakmak adına bu genelde yapılır. W10 un duyurusu yapılmadan önce birçok sızıntısını görmüştük. WP10 da neden görmüyoruz? Eskiden beri çoğu güncellemenin sızıntılarını görmüştük. Bence istemediğimiz şeyler olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısı artık.

Göreceğizİyi düşünelim iyi olsun.
Ayrıca sızıntı olacaksa da son 1-2 gün kala olacaktır diye düşünüyorum![]()
umarız öyle olurAbicim hiç aksatmıyorsun geri sayımı da heeEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

inşallahŞuan aklıma geldi. Windows 10 tanıtımında instagram görünmüştü. Wp10 ile instagram diğer sistemlerle eşitlenecek büyük ihtimal.