Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Kalkmasın ama daha şık birşeyler olabilir...

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Windows Previewer uygulaması mağazada uğraşlar sonucu bulunmuş. Uygulamayı şuanda bizler indirememekteyiz, büyük olasılık ile bu uygulama betayı almamız için yardımcı olacak. Diğer uygulama Microsoft çalışanları için kalacak herhalde.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence tam tersi de olabilir.
Bu uygulama kapalı kalabilir, bizler Phone İnsider uygulaması ile devam edebiliriz :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu arada takvime tekrar bir göz atalım...

Ekli dosyalar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Bence tam tersi de olabilir.
Bu uygulama kapalı kalabilir, bizler Phone İnsider uygulaması ile devam edebiliriz :hmmm

Öylede olabilir ama uygulamanın otomatik geri bildirim gibi bir özelliğinin olması "beta için ben seçildim hahaha" havası yaratmıyor değil

Ekli dosyalar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Uygulamanın yapımcısı ms değil bu bana çakma mı!!! Acaba dedirtiyor

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Heyecan dorukta :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Windows Previewer uygulaması mağazada uğraşlar sonucu bulunmuş. Uygulamayı şuanda bizler indirememekteyiz, büyük olasılık ile bu uygulama betayı almamız için yardımcı olacak. Diğer uygulama Microsoft çalışanları için kalacak herhalde.

Bence bu uygulamada bir iş var. Surum numarası falan çok garip. Yapımcısı ms değil ve yapımcısının diğer uygulaması da bir garip. Anlamadım gitti

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar evet uygulamanın yayıncısı Microsoft olarak gözükmemekte ancak bildiğiniz gibi yayıncı isminin değişmesi o kadar zor bir şeyde değil.

@pirenuri

Sürüm numarası olmadığı için orada oluşturulduğu tarih gözükmekte. Yani 14 Ocak 2015 tarihinde oluşturulmuş uygulama.

Urnsel Reuel uygulamasını keşke indirmiş olsaydınız. Uygulama Microsoft Health uygulaması. Geri bildirim göndermek istediğinizde uygulama için microsoft'a ait olduğu iyice ortaya çıkıyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri ve ogzhnoTr
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bence bu uygulamada bir iş var. Surum numarası falan çok garip. Yapımcısı ms değil ve yapımcısının diğer uygulaması da bir garip. Anlamadım gitti
Diğer uygulamayı kurdum. Microsoft Band uygulaması ve çalışıyor

braayn

braayn

Üye
şafak atarsa 5 mi ? :)

ErenMSC

Üye
Uygulama resimleri (Phone Insıder) :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çirkin mi duruyor ? İlla bildirim panelinimi açmak istiyorsunuz ses açacaksın kısacaksın bide değiştirmek için paneli açacaksın, boş iş.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Phone Insıder Çakma mı dediniz ? benim aklıma komplo teorisi geldi PFD ile aynı kullanıcı bilgileri ile çalıştığını demiştiniz kullanıcı bilgilerini çalmasın bunlar MS değilse yayınlayan bu neden olmasın ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Phone Insıder Çakma mı dediniz ? benim aklıma komplo teorisi geldi PFD ile aynı kullanıcı bilgileri ile çalıştığını demiştiniz kullanıcı bilgilerini çalmasın bunlar MS değilse yayınlayan bu neden olmasın ?

Phone insider'ın yayımcısı microsoft

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sahte olan herhangi bir uygulama yok. Windows Previewer da Phone Insider da Microsoft' un.

braayn

braayn

Üye
boşverin beta meta kobay olmayın :)

Üst Alt