Duyuru Windows 10 Mobile Beklentileriniz Neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İş kota konusunda haklısın bizde zaten tüm operatör olsun sabit hat oldu gerçekten yurtdışına göre uçuk fiyat görüntülü görüşme tabi gelsin ama ben çok ta önemsemiyorum artık zira yakındakilerle görüşmek lüzumsuz bir şey bence ama uzakta eş dost akraba var ise bulunmaz nimet
30 günlük normal kullanım değerlerim (Video izlemiyorum, download yapmıyorum, whatsapp vb uygulamalar kapalı) 1.5 -2 gb yemişim.
Vodafone cep net olmasa yanmışım :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Diğer cihazların lg g3,note 3 gibi cihazların tanıtım videolarını izliyorumda....çok yol almamız lazım çok
Sen onlarla değil bunlarla uğraş :haha:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama bu görsel ile ilgili birileri detay verebilirmi acaba?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kameranın en iyi şekilde gelişmesini istiyorum.
Cortana'nın Türkçe ve sisteme Türkçe şekilde en iyi entegre
Sonrasında ise Uygulama yapanların işlerine yarayacak şeyler.
Birde şu konseptlerin bazılarının gerçekleşmesi istiyorum(fanteziye kaçayım biraz)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yalnız guncellemeyi ulusallaştırmadan, global bi şekilde baksanız daha mutlu olursunuz bence

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende 2016 sonbahar öncesi gelmez diyenlerdenim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuanda radyo dinliyorum bu kadar basit radyoyu yapsa yapsa wp yapar,nokia yapsaydı eğer otomatik istasyon tarama koyardı ve kanal isimlerini değiştirmeme izin verirdi:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu hesabın formülünü istiyorum bi de biz hesaplayalım sağlamasını yapalım :sirit:
ben 15 yılda öğrendim sen hemen öğrenmeye çalışıyorsun. illa direk cennete gidecen yani

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, pirenuri ve 1 kişi daha
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Videoyu yapan çakal kürdistan yazmış anca oraya buraya yazarlar zaten rica etsem silermisiniz midem kalktıda

• Beğen
Tepkiler: ON9
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Vay be. Son 1 günün içindeyiz hiç sızıntı yok. Microsoft bu sefer şaşırtacak mı acaba?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç sızıntı olmaması bence çok iyi. Ha beklentileri yüksek tutmamak lazım diyorum. Apiler açılsın geliştirici arkadaşlar bizi fazlaysa mutlu edebilir.

Üst Alt