Duyuru Windows 10 Mobile Beklentileriniz Neler?

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
Cortana apileri geliştiricilere açıldı. Bu sayede geliştiriciler Cortana ile entegre sesli komutları uygulamalarına entegre edebiliyor. Bu özellik sayesinde sesli komutlu as yazmanın dışında tam bir sesli komut sistemi tüm uygulamalara gelmiş olacak.

Bak bu cok güzel bir haber hocam
Simdi bu sesli yazma api destegi önümüzdeki WP10 beta ile mi hayata gececek ya da daha ilerki zamanlarda mi bu özelliklere kavusacagiz ?
Türkçe zor evet ama çince kadar zor olmasa gerek :)

Kesinlikle haklisin ama sunu göz önünde bulundurman lazim. Cince´yi 1 milyari askin insan konusuyor, yani daha büyük bir kitleye hitab ediyor

musti3535

Üye
3g görüntülü arama,zil sesi ve titreşim beraber çalışsın,film indirme ve online izleme,şarz çabuk bitmesin,kamera kalitesi duzeltilsin ağır ve hızlı çekim özelliği gelsin,arama veya mesaj bildirimi geldiğinde flaş ın yanıp sönmesi,ana menü arka plan resmideğişiklği ve değişik menü tarzları

braayn

braayn

Üye
Çin kadar kalabalık değiliz ve çin pazarı gibi hacimli bir pazar değil bizim pazarımız :) herşeyin sonunda para var
1.5 milyar nüfusu olup ekonomide bir dev haline gelen çin konusunda haklısınız ama ben burda ulkelerin ekonomik ve pazar payına birşey demedim sadece çinceyi cortanaya ekledilerse Turkçeyi hayli hayli ekleyebilirler demek istedim burda Turkçe zor bir dil diye geç gelmiyor.Tamamen duygusal nedenlerden oturu

ON9

ON9

Üye
3g görüştürme operatör bazlı değil mi ? Donanım müsaitse yazılımla aktif edilebilir. Eski Nokia telefonlarda çatır çatır kullanıyordu millet.
Kafam karıştı yine. Şu patent işini bir araştırmam lazım.
Microsoft skype ve operatorlerin internet paketi satılsın diye aktif etmiyor bunu. Çünkü ilk aldığımda sormuştum bunda neden görüntülü konuşma yok diye. Timdeki arkadaşım millet skype vb. Uygulamaları kullansın diye pasifize edilmiş ve ayrıca 3g görüntülü konuşma desteği şebekeye çok fazla yük getiriyormuş veri aktarımı konusunda.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Microsoft skype ve operatorlerin internet paketi satılsın diye aktif etmiyor bunu. Çünkü ilk aldığımda sormuştum bunda neden görüntülü konuşma yok diye. Timdeki arkadaşım millet skype vb. Uygulamaları kullansın diye pasifize edilmiş ve ayrıca 3g görüntülü konuşma desteği şebekeye çok fazla yük getiriyormuş veri aktarımı konusunda.

Ama birde şu var bilirsin herkes Msn kullanıyordu şimdi skype yani hotmail bunlar aynı Lumia telefonlar da hotmail hesabı ile çalışıyor dolayısı ile skype ile görüşülebilir internet paketi herkeste var artık internetsiz telefon da kalmadı diyebiliriz diğer telefonlar da bu tip görüntülü konuşma programları ile konuşulur

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ama birde şu var bilirsin herkes Msn kullanıyordu şimdi skype yani hotmail bunlar aynı Lumia telefonlar da hotmail hesabı ile çalışıyor dolayısı ile skype ile görüşülebilir internet paketi herkeste var artık internetsiz telefon da kalmadı diyebiliriz diğer telefonlar da bu tip görüntülü konuşma programları ile konuşulur
Bir internet paketi ile skypeden 5 dk görüntülü konuşma yapsak kaç mb yer.? Ayrıca bizim operatör firmalardan Allah razı olsun. Muhteşem kotalı paketleri var! (50- 100 - 500 mb , 1-2-4 gb)
Ufak paketler akıllı telefonlar için leblebi çerez niyetine kalıyor. Hadi paket bitti. Akıllı telefon bir anda aptal telefon moduna giriyor. İnternet erişimin yok!
Şahsen UMTS (3g de Görüntülü konuşma) bağlantıyı ısrarla istemek lazımdı. Tren kaçtı bir kez.
Bari 4g de treni kaçırmayalım diyeceğim de bizim operatör firmaların kârlarına zeval gelmesin!!!!

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Böyle olabilir mesela

:ünlem:Video silindi.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Klişe bir Türk atasözü derki. : " At yalanı, ••••• inananı".
Asıl Skype , tango , viber gibi uygulamalar internet kullandığı için sisteme yuk bindirir.
Utms bağlantı daha masum geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir internet paketi ile skypeden 5 dk görüntülü konuşma yapsak kaç mb yer.? Ayrıca bizim operatör firmalardan Allah razı olsun. Muhteşem kotalı paketleri var! (50- 100 - 500 mb , 1-2-4 gb)
Ufak paketler akıllı telefonlar için leblebi çerez niyetine kalıyor. Hadi paket bitti. Akıllı telefon bir anda aptal telefon moduna giriyor. İnternet erişimin yok!
Şahsen UMTS (3g de Görüntülü konuşma) bağlantıyı ısrarla istemek lazımdı. Tren kaçtı bir kez.
Bari 4g de treni kaçırmayalım diyeceğim de bizim operatör firmaların kârlarına zeval gelmesin!!!!

İş kota konusunda haklısın bizde zaten tüm operatör olsun sabit hat oldu gerçekten yurtdışına göre uçuk fiyat görüntülü görüşme tabi gelsin ama ben çok ta önemsemiyorum artık zira yakındakilerle görüşmek lüzumsuz bir şey bence ama uzakta eş dost akraba var ise bulunmaz nimet

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben beğendim açıkçası. Şimdikine göre çok daha fonksiyonel ve estetik olmuş.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Çini anlıyorum da Türkçeyi küçümsemeyin. Dünyanın en eski, en gelişmiş ve geçmişten beri en sağlam iskeleti ile günümüze kadar gelmeyi başarmış ender dillerinden biridir. Türkçe dünyanın en çok konuşulan 5. Dilidir.

• Beğen
Tepkiler: ON9, dücane ve drangela61
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Çini anlıyorum da Türkçeyi küçümsemeyin. Dünyanın en eski, en gelişmiş ve geçmişten beri en sağlam iskeleti ile günümüze kadar gelmeyi başarmış ender dillerinden biridir. Türkçe dünyanın en çok konuşulan 5. Dilidir.
en çok dejenere olan dillerden de biri olduğunu hatırlatalım

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, dücane ve Esendağlı
dücane

dücane

Üye

Hocam güzel ve dogru söyledin, dilimiz genis ve pek zengin bir dildir. Mesela sadece bir defa risaleyi acip bakmak yeter, o zaman daha kolay anlasilir demek istedigim. Fakat dakamon´un da dedigi gibi, isin sonunda para var. Microsoft parayi en fazla nerelerden koparabilirim derdinde

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam güzel ve dogru söyledin, dilimiz genis ve pek zengin bir dildir. Mesela sadece bir defa risaleyi acip bakmak yeter, o zaman daha kolay anlasilir demek istedigim. Fakat dakamon´un da dedigi gibi, isin sonunda para var. Microsoft parayi en fazla nerelerden koparabilirim derdinde

Buda normal sonuçta ticaret en çok para nereden gelirse oraya

Üst Alt