Duyuru Windows 10 Mobile Beklentileriniz Neler?

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Para olsa alcam yok :D

Ya hocam gecen sefer biriktirmeye baslasan coktan 500 olmustu : ) Sinir oldum ya 925 i 750 ye satmistim bunu 500 e kadar dustum yok satamadim nasil is anlamadim. Sahibindende benden ustte 1-2 ilan var yani en ucuza bassan yine ben cikiyorum ama yok arkadas yine satamiyorum. Onune gelen takas teklif ediyor demin biri laptop+200 vereyim dedi yine vermedim : )

smltrl

Üye
Benim tek isteğim bildirimler. Hala gelmeyenler var ve bildirim merkezinde iki kelimeden fazlasını okuyamıyoruz. Ha bi de iphone daki sesli yazma gelse fena olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: dücane
braayn

braayn

Üye
21 Ocak günü geldiğine ve herkes wp 10'u gördüğünde beğenen ve beğenmeyen muhakak olacaktır.Önemli olan Microsoft WP 10 ile Wp kullanıcılarının ve diğer platformlarda olupda WP 10'u bekleyenlerin yüzde kaçının beklentilerini karşılayacak.

technocu1

Üye
Samsung cihazlarda olduğu gibi hat üzerinden görüntülü görüşme özelliğinin gelmesini çok isterim ancak geleceğini pek sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Rainesto
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O patent sadece Samsunga özel

3g görüştürme operatör bazlı değil mi ? Donanım müsaitse yazılımla aktif edilebilir. Eski Nokia telefonlarda çatır çatır kullanıyordu millet.
Kafam karıştı yine. Şu patent işini bir araştırmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: a.emre

a.emre

Üye
3g görüştürme operatör bazlı değil mi ? Donanım müsaitse yazılımla aktif edilebilir. Eski Nokia telefonlarda çatır çatır kullanıyordu millet.
Kafam karıştı yine. Şu patent işini bir araştırmam lazım.
Aynen, ben C7 de kullanıyordum.

dücane

dücane

Üye
Benim tek isteğim bildirimler. Hala gelmeyenler var ve bildirim merkezinde iki kelimeden fazlasını okuyamıyoruz. Ha bi de iphone daki sesli yazma gelse fena olmaz :D

Sesli yazmayi bende cok istiyorum

• Beğen
Tepkiler: smltrl
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok irdelemiyorum akıcı hızlı olsun nette rahat dolaşalım

dücane

dücane

Üye
Cortana ablamız teşrif ederse o imkana kavuşuruz. ;)

Ben bu özelligi Cortana ile zaten kullaniyorum (yurtdisinda kaldigim icin) ve gayet basarili bir sekilde isliyor. Fakat yinede bu özelligin Cortana haricinde olmasini da istiyorum, belki cok sey bekliyorum ama kendi acimdan daha iyi olur diye düsünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben bu özelligi Cortana ile zaten kullaniyorum (yurtdisinda kaldigim icin) ve gayet basarili bir sekilde isliyor. Fakat yinede bu özelligin Cortana haricinde olmasini da istiyorum, belki cok sey bekliyorum ama kendi acimdan daha iyi olur diye düsünüyorum

Evet eski Nokialar da vardı sesli asistan kendi dilimizde ama bunda Türkçe yok birde olan bir özelliği yada dil desteği yeni telefon da neden olmaz anlamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cortana apileri geliştiricilere açıldı. Bu sayede geliştiriciler Cortana ile entegre sesli komutları uygulamalarına entegre edebiliyor. Bu özellik sayesinde sesli komutlu as yazmanın dışında tam bir sesli komut sistemi tüm uygulamalara gelmiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: dücane
dakamon

dakamon

Üye
Cortana apileri geliştiricilere açıldı. Bu sayede geliştiriciler Cortana ile entegre sesli komutları uygulamalarına entegre edebiliyor. Bu özellik sayesinde sesli komutlu as yazmanın dışında tam bir sesli komut sistemi tüm uygulamalara gelmiş olacak.
w10 ile mi açılacak bu? yoksa gdr2 ile mi. Ah şu Türkçe desteği de gelse süper olur ama çok uzun süre sonra belki. Çünkü Türkçe bi kere zor bir dil aynı zamanda Türkçe ye yatırım yapacaklarını pek sanmıyorum.

Serhan

Serhan

Üye
W10 Mobile in kararlı sürümünde Türkçe Cortana

braayn

braayn

Üye
w10 ile mi açılacak bu? yoksa gdr2 ile mi. Ah şu Türkçe desteği de gelse süper olur ama çok uzun süre sonra belki. Çünkü Türkçe bi kere zor bir dil aynı zamanda Türkçe ye yatırım yapacaklarını pek sanmıyorum.
Türkçe zor evet ama çince kadar zor olmasa gerek :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Türkçe zor evet ama çince kadar zor olmasa gerek :)
Bremın turkme çinceden daha zordur hatta en zor diller içinde liderligi hak eder çünkü sondan eklemeli bir dil,içinde Arapça,farsça,fransızca,ingilizce kelimeler var yani anlıycan Türkçe cortana biraz zor

dakamon

dakamon

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence her şeyden önce kameradaki sararma çozulsun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çin kadar kalabalık değiliz ve çin pazarı gibi hacimli bir pazar değil bizim pazarımız :) herşeyin sonunda para var

Bunda haklısın bence zorluk ile alakası yok tamamen para nerede oraya yöneliyorlar

Üst Alt