Kesinlikle var abi. İyi bir güncelleme gelirse. Dolu dolu olursa ve üreticilere daha özgür davranırsa ureticilerin de uygulamaya desteği fazla olurUygulama desteğinin güncelleme ile bir ilgisi yok.
Ek klavye apisi verilirse mağazaya klavye uygulamaları gelebilirArkadaşlar zaten söylemiş gerekenleri bende ilk olarak şu klavye de yatay konuma gelince sol ve üst tarafta büyük boşluk oluyo bunun düzeltilmesini;klavye arasındaki harf araları çok sık olduğu için hızlı yazmak çok zor oluyo ondan dolayı yeni klavye tasarımıyla beraber daha güzel bir klavye bekliyorum
Bunu aylar önce Joe Belfiore'a sormuştum üçüncü parti klavye uygulamalarına izin verecek misiniz diye ama bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum demişti.Ek klavye apisi verilirse mağazaya klavye uygulamaları gelebilir
Umarım daha sonra fikri değişmiştirBunu aylar önce Joe Belfiore'a sormuştum üçüncü parti klavye uygulamalarına izin verecek misiniz diye ama bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum demişti.
Mevcut izinlerin nelere izin verdiğini Candy Crash Saga bize gösterdi. Mükemmel ram yönetimi ve fast resume özelliğini kusursuz kodlsmışlar. Uygulama kalitesi işi geliştiricilerin istemesiyle alakalı. Bu da platorun daha çok kullanıcıya ulaşmasına bağlı.Kesinlikle var abi. İyi bir güncelleme gelirse. Dolu dolu olursa ve üreticilere daha özgür davranırsa ureticilerin de uygulamaya desteği fazla olur
artık "gelebilir" değilEk klavye apisi verilirse mağazaya klavye uygulamaları gelebilir
wp 10 güncellemesi ile gelmesi lazımBu konuda mutlaka çalışmaları vardır. Ama Apple bile bu özelliğe desteğini İos 8'de açarken büyük önemli bir adım gibi sunmuştu. Microsoft da böyle bir şeyi önemli tanıtım yaparken kullanmak isteyebilir. Bu durumda bizim sorularımızı geçiştirmek zorunda kalıyorlar.Umarım daha sonra fikri değişmiştir
iOS da zaten klavye tasarımı çok iyi,harfler arası boşluklar iyi olduğu için hızlı yazım mümkün oluyo ama tabi sonuçta apple da bu konuyu geliştiricilere iOS 8 ile açmakla geç kalmıştı,inşallah wp 10 da yeni klavye tasarımını da görebilirizBu konuda mutlaka çalışmaları vardır. Ama Apple bile bu özelliğe desteğini İos 8'de açarken büyük önemli bir adım gibi sunmuştu. Microsoft da böyle bir şeyi önemli tanıtım yaparken kullanmak isteyebilir. Bu durumda bizim sorularımızı geçiştirmek zorunda kalıyorlar.

İsteklerimizden ziyade beklentilerim :
A ) Gelişmiş bir ağ bağlantısı (Dns , eudoroam v.s)
B ) Usb otg desteği ( Usb bellek, fare, klavye vs. bağlantısı)
C ) Multi Windows (Çoklu pencere)
D ) Cortana ablamız artık Türkçe teşrif etsin yani
E ) Varsayılan uygulama seçebilme özgürlüğü (Çok mu şey istedim acaba)
F ) Menü de klasör özelliği (Daha derli toplu bir menü için çok güzel olur diye düşünüyorum)
G ) Mağaza satın alma geçmişinden istediğimiz uygulamaları silmek (Her sıfırlama sonrası geri yükleme kabus olmasın)
I ) Tam kapsamlı bir yedekleme sistemi (Yüklü uygulamaları istediğimiz şekilde geri yüklemek için mağazadan indirmeye mecbur kalmayalım. Şimdi resetlesem cihazı minimum 10 gb civarında download yapmam lazım. Kabusssss)
J ) Esnek api desteği. (Geliştiricilerin önünü açmak lazım)
K ) Klavyeye ince bir ayar ( Yatay modda o yerleşim skandal)
L ) Bildirim merkezinde daha çok kısayol (Tercihleri bize bıraksalar tadından yenmez)
Daha yazarım da arkadaşlar okudukça sıkılır diye şimdilik bu kadar diyelim![]()

Arkadaşların yazdıklarının hepsine katılıyorum. Hemen hemen hepsi de istediklerim arasında yer alıyor. Benim fazla ekleyebileceğim birşey yok ama şunları da eklemek istiyorum.
MS nin kendi uygulamalarının (Skype, Office, Haritalar vs.) çok daha gelişkin olarak sistemde yeralması. Örneğin skype ile her türden dosya aktarımı. (Belgeler, müzikler, videolar, sıkıştırılmış dosyalar v.s. ... ).
Office uygulamalarının önceliği ve geliştirilmesi vs.
Ancak Türkçe Cortananın ayrı bir yeri var. Ne kadar hızlı gelirse o kadar büyük reklam kaynağı olur![]()
Guncelleme gelmeden 1320 nin satilmasini bekliyorum hala satamadim arkadas