Wildfire S 2.3.5 Türkiye Güncellemesi Alanlar için Bootloader Unlock

Sponsorlu Bağlantılar

sakir05

Üye
***unlocked***
marvel pvt shıp s-on rl
hboot-1.08.0099
mıcrop-0451
radıo-7.53.39.03m
noc 28 2011, 19.09.21

Arkadaşlar benim hboot ekranı böyle bir türlü s-off yapamadım htcdev sitesinin gönderdigi Unlock_code.bin dosyayı c:\android klasörüne attım ve anlaılan sekilde yaptım telefon ekranına gelen menüde yes dedim yeniden başlattı telefon kendini ve ayarlar sıfırlanmış hboot ekanına tekrar baktıgımda halen s-on. Tekrar Unlock_code.bin dosyasını okutmaya çalıstıgımda yes no secenekli ekran gelmiyor ne yapmam lazım arkadaşlar

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
zaten unlocked yapmışsın daha napıcan?

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
hayır s-on olcak bootloader ın kilidini açıyorsun sen o siteden o zamanda unlocked yazar hatta fasboot oem lock komutuylada tekrar kitlersin relocked yazar

sakir05

Üye
Teşekkür ederim sayende yaptım bunu. Peki s-off olayı ne bbirde onu nasıl yapacagız çünkü örnek resimde verdigin ekran görüntüsünde s-off yazıyor

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
o resim temsilidir. zaten resimdeki cihaz Evo 3d dir. :) s-off olayına girmemenizi şiddetle tavsiye ederim. s-off olayında telefonunuzun tüm kilidini kaldırmış oluyorsunuz. yani radio ya müdahale etme imkanınız oluyor. buda herhangi bir yanlış işlemde cihazınızın kalıcı hasar görmesine neden olabilir. bırakın cihazınız s-on kalsın. bootloader ı unlock edince zaten gerekeni yapabiliyorsunuz. root olma rom yükleme vs vs gibi.

sakir05

Üye
Anlatımın ve yardımların için teşekkür ederim

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim. yardımcı olabildimse ne mutlu.

nikonest

Üye
unocked yapmak demek root atmak anlamına mı geliyor ?

omfaryaz

omfaryaz

Üye
unlock işleminden sonra root vs. için ne yapmak gerekiyor bi yerde varmı

KELGER

KELGER

Üye
kardeş bu süper user işini nasıl yapacağız biliyormusun

----------Eklendi @ 17:26:31 ---------- Yazıldı @ 17:13:53 ----------

Bu linkteki zip dosyası ile güncelleyince s-off yapıyor.

omfaryaz

omfaryaz

Üye
bilmiyorum bende bakınıyorum nette cwm yüklemek lazım sanırım önce

firtan

Üye
KELGER o benim cihaz değil temsili bir resim zaten resimdeki cihaz Evo 3D
omfaryaz 2.3.5 güncellemesini aldığınızdan eminmisiniz 2.3.5 in HBoot u 1.03 dür. unlock yapabilmeniz için 1.08 e çıkmanız lazım ama sizin ki 0.90 olduğundan 1.03 ü görmeden 1.08 e çıkamıyorsunuz hatanızın sebebi bu.
deftercim ne demek kardeşim yardımcı olabildimse ne mutlu bana.
bytiesto nasıl s-off yaptın çok merak ettim dorusu :) bi kere bu işlemlerden sonra sadece cihazın bootloader ı unlock oluyor kesinlikle s-off olmuyor. s-off yapmanın tek yolu var oda xtc-clips satın almak. hani derler ya din kardeşiyiz :)

hocam soğol o dosya için bende o dosyayı yüklediğim de benimkide s-off oldu : ) başkada birsey yapmadım

nikonest

Üye
cemdroid.... bootloader unlock u süper anlatmışsın hallettim... Fakat unlocked yaptıktan sonra root yapmak için neler yapmamız lazım... Bu konuda da bizi aydınlatabilirsen seviniriz. Eline,koluna emeğine sağlık dostum...

wolfakin

Üye
cemdroid ordamısın

omfaryaz

omfaryaz

Üye
unlock işini yaptıkta s-on şu an nasıl s-off oldu bende anlamış değilim peki root işini nasıl yapıcaz nette hep unlock edilmiş s-off cihazlar için bilgiler var cfw nasıl yüklüyoruz recovery i ye giremiyorum gösterilen yöntemlerde recovery bölümünden root ediyorlar recovery yüklemek lazım herhalde ama bilen varmı yada bi yerde döküman varmı ?

KELGER

KELGER

Üye
unlock işini yaptıkta s-on şu an nasıl s-off oldu bende anlamış değilim peki root işini nasıl yapıcaz nette hep unlock edilmiş s-off cihazlar için bilgiler var cfw nasıl yüklüyoruz recovery i ye giremiyorum gösterilen yöntemlerde recovery bölümünden root ediyorlar recovery yüklemek lazım herhalde ama bilen varmı yada bi yerde döküman varmı ?
kardeş sen s-off u geçmişsin bile bende şu an s-on ama onun üzerinde unlocked yazıyor.böylesi daha iyi zaten ama root yapamazsam s-off yaparı geri tabi telefon kabul ederse.
sen root super user olayını buldunmu tüm çabamız onun için zaten.
bulursan ya burda yada yeni konuda paylaşırmısın.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
az sabrederseniz konuya ekliyorum arkadaşlar CWM kurulumu ve root yapma olayını

----------Eklendi 13.01.2012 @ 00:25:26 ---------- Yazıldı 12.01.2012 @ 23:42:07 ----------

kalıcı root yapma anlatımı otomatik CWM kurulum ve root dosyalarıyla birinci mesaja eklendi

nikonest

Üye
az sabrederseniz konuya ekliyorum arkadaşlar CWM kurulumu ve root yapma olayını

----------Eklendi 13.01.2012 @ 00:25:26 ---------- Yazıldı 12.01.2012 @ 23:42:07 ----------

kalıcı root yapma anlatımı otomatik CWM kurulum ve root dosyalarıyla eklendi

hay Allah senden razı olsun kardeşim...

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
hay Allah senden razı olsun kardeşim...
ne demek dostum, amacımız yardımcı olmak. bende öle aman aman android bilen biri diilim bende çok sıkıntılar çektim. baktım kimseden fayda yok kararttım gözü kendi telefonumda deneye deneye çözdüm. şimdi çözdüklerimi sizlerle paylaşıyorum elimden geldiğince.

Üst Alt