sakir05
Üye
***unlocked***
marvel pvt shıp s-on rl
hboot-1.08.0099
mıcrop-0451
radıo-7.53.39.03m
noc 28 2011, 19.09.21
Arkadaşlar benim hboot ekranı böyle bir türlü s-off yapamadım htcdev sitesinin gönderdigi Unlock_code.bin dosyayı c:\android klasörüne attım ve anlaılan sekilde yaptım telefon ekranına gelen menüde yes dedim yeniden başlattı telefon kendini ve ayarlar sıfırlanmış hboot ekanına tekrar baktıgımda halen s-on. Tekrar Unlock_code.bin dosyasını okutmaya çalıstıgımda yes no secenekli ekran gelmiyor ne yapmam lazım arkadaşlar
marvel pvt shıp s-on rl
hboot-1.08.0099
mıcrop-0451
radıo-7.53.39.03m
noc 28 2011, 19.09.21
Arkadaşlar benim hboot ekranı böyle bir türlü s-off yapamadım htcdev sitesinin gönderdigi Unlock_code.bin dosyayı c:\android klasörüne attım ve anlaılan sekilde yaptım telefon ekranına gelen menüde yes dedim yeniden başlattı telefon kendini ve ayarlar sıfırlanmış hboot ekanına tekrar baktıgımda halen s-on. Tekrar Unlock_code.bin dosyasını okutmaya çalıstıgımda yes no secenekli ekran gelmiyor ne yapmam lazım arkadaşlar
s-off olayına girmemenizi şiddetle tavsiye ederim. s-off olayında telefonunuzun tüm kilidini kaldırmış oluyorsunuz. yani radio ya müdahale etme imkanınız oluyor. buda herhangi bir yanlış işlemde cihazınızın kalıcı hasar görmesine neden olabilir. bırakın cihazınız s-on kalsın. bootloader ı unlock edince zaten gerekeni yapabiliyorsunuz. root olma rom yükleme vs vs gibi.