Wildfire S 2.3.5 Türkiye Güncellemesi Alanlar için Bootloader Unlock

Sponsorlu Bağlantılar

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim güncelleme kaç aşamada geldi? mesela ben kontrol ettim güncellemeleri buldu indirdi kurdu yeniden başladı cihaz tekrar başka bi güncelleme indirdi kurdu yeniden başladı cihaz tekrar kontol ettim gene bir güncelleme buldu indirdi ve kurdu yani 3 aşamada geldi sen 3 OTA yıda aldın mı? belki Hboot kısmı eksik kalmıştır 1.03 olması lazım 0.90 2.3.3 teydi.

omfaryaz

omfaryaz

Üye
bir ota güncellemesi var dedi yükledi sonra 1 tane daha var dedi yazılımıyükledi sonra reset attı güncelleme varmı diye tekrar baktım yoktu. 1.03 yapmamın başka yolu varmıdır acaba

bytiesto

Üye
walla dostum senin cihazın zaten s-off sa bilemem ama bunu kime istersen sorabilirsin HTC Wildfire S ( Marvel ) sadece ve sadece xtc clips denen bir cihaz var onunla s-off yapılıyor onun dışında hiçbir HBoot dosyası hiç bir exploit hiç bir rom cihazı s-off yapamıyor. bootloader ı unlock yaparsın amenna ama bu yöntemlerle s-off hiç kimse yapamaz 2 kere 2 nin 4 olduğu ladar kesin ve nettir bu.

kardeşim oldu.ben ne yapim.bunun için 2 aydır bekliyorum.dosyaları verdim.verdim derken başka forumlardan bularak verdim.peki şunu sorim.ben senin kadar uzman değilim hatta hiç anlamıyorum diyelim.s-off yazdı.belki öylesine.peki daha sonra nasıl root haline geldi?yani deki yöntemle?

• Beğen
Tepkiler: KELGER
cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
yükleyiveriyim senin versiyon kaç şu anda? 2.14.468.1 mi?

----------Eklendi @ 01:27:24 ---------- Yazıldı @ 01:26:57 ----------

yoksa 1.37.468.4 mü?

omfaryaz

omfaryaz

Üye
cemdroid kardeşim bu dosyayı indirdim başka bir forumda arkadaş vermiş bunu sd karta attım telefonu kapatıp ses kapatma tuşuyla açtıktan sonra güncelleme yaptı.sonra kapatıp tekrar aynı şekilde açtığımda s-off yazıyordu.gerisinide buradan yaptım root olmuş durumda.hemde s-off yazıyor.

linkteki pg761mg dosyasıyla denedim radio 7.54 oldu ama hboot güncellemesi gözükmedi allak bullak oldum yaw

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
bytiesto ben tartışmaya dönmesini istemiyorum. uzatmanın alemi yok en anlayan en bilgili kimse ona sor ondan al cvbını benim dediğimin aksine bir cvp verirse o zaman gel sen ne mal adammışsın de bende sana evet ben hiç bişeyden anlamıyomuşum özür dilerim diyim. ayrıca root yapmak için s-off olması gerek yok bootloader ı unlock yapıncada root oluyor cihaz.

bytiesto

Üye
versiyon 2.14.468.1.omfaryaz kardeş.sen denedinmi.s-off yazdımı?

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
omfaryaz telefondan yazılım bilgisine bakarımısın ordaki bilgileri bana aktar

----------Eklendi @ 01:38:21 ---------- Yazıldı @ 01:36:31 ----------

omfaryaz ordan indirdigin dosyada HBoot img yokki sen benim verdiğimi yüklemeyi denemedinmi?

omfaryaz

omfaryaz

Üye
hboot yokmuş evet farklı dosyalar denedim cıd yanlış dedi ne bilgisi istiyorsunuz yazayım

----------Eklendi @ 01:43:37 ---------- Yazıldı @ 01:42:18 ----------

msn den yazışsak mümkünmü burdan zor oluyorda [email protected]

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
hmm kardeş cid hatası aldınsa goldcard kullanman lazım.

omfaryaz

omfaryaz

Üye
işlem tamamlandı cemdroid arkadaşa çok teşekkürler.

KELGER

KELGER

Üye
... INFO[ERR] Command error !!!
OKAY [ 0.007s]
finished. total time: 0.007s

böyle bir hata verdi , fastboot oem get_identifier_token yazıp entere basınca.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
KELGER HBoot versiyonunda ne yazıyor? 1.08 midir bi bakarmısın?

KELGER

KELGER

Üye
0.90.0000

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
hocam sen de omfaryaz ın durumdasın bak önce bunu indir sd karta at telefonunun pilini çıkar 3 sn bekle tak ses kısma tuşuna basarak aç telefonu o kurmaya başlıcak bunu bekle kurduktan sonra yeniden aç telefonunu sd karttan o dosyayı sil bu sefer bunu indir aynı işlemleri yap bitirnce bak Hboot 1.08 olmuşsa o zaman dene fastboot oem get_identifier_token komutunu ve sonucu bildir bekliyorum ben

KELGER

KELGER

Üye
1 bootloader by passed
2 radio v2 ok

update complate
press power to reboot

ama yine h boot 0.90.0000

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
KELGER bak indirdiğin zipleri çıkarmadan içerisine bak içinde hboot_1.03..... olanını önce kurucaksın hboot_1.08...... olanını ikinci kurucaksın sdkarta atarken isimlerine dikkat et ismi PG76IMG.zip olucak

KELGER

KELGER

Üye
tamam tekrar bakıyorum.
Birinci zaten otomatik kuruluyor

----------Eklendi @ 10:23:24 ---------- Yazıldı @ 10:07:24 ----------

kardeş yine aynı sonuç 1 . otomatik yapıyor silip ikinci verdiğini yapıyorun update ok diyorum (1) boot loader bypassed (2) Radio ok
update complate diyo.
verdiğin zipleride kontrol ettim

wolfakin

Üye
saygı değer arkadaşlarım.
ilk sayfadan beri okuyorum inanın bişi anlamadım.
şimdi ilk olarak akşam htc dev. den unlock yapacağım, ancak daha sonra sizin yaptıklarınızı yapacağım ama ne unlock olmasının bana ne faydası olacağını nede
sizin bu yaptıklarınızın amacını anlamadım.
benim amacım telefonun sınırlarından kurtulmak.
vakti olan bi arkadaşım bana bu işlemlerin amacını ve bana ne gibi yetkiler kazandıracağını yazarsa sevinirim.
ben daha hboot versiyonumu bulamadım.
enson 2.3.5 güncellemesini bile yapamadım daha.
daha hiç bir işlem yapmamış olduğumdan hangi sırayla ne yapmalıyım.
sabrınızdan dolayı teşekkür ederim şimdiden

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
sayın wolfakin önce benim anlattıklarımı yapıcaksın ki htcdev den unlock yapabilesin. unlock işlemi adından da anlayacağın üzere kilidi açmaktır. telefonun bootloader ı kilitli olduğundan telefona müdahale edemezsin ki seninde bahsettiğin sınırlama bununla gelir. unlock yapınca cihazını istediğini yaparsın. root olursun rom yüklersin vs vs. sen öncelikle 2.3.5 güncellemesini yapıcaksın ondan sonra benim bu sayfada anlattıklarımı yapıcaksın.
---
KELGER inan anlayamadım ben senin durumu aynı sorun dün omfaryaz dada vardı bu şekilde çözdük onunda Hboot versiyonu 0.90 dı önce 1.03 versiyonuna geçti paylaştığım imajlarla sonra 1.08 versiyonuna geçti ve unlock yaptı cihazı sende neden hala bypassed diyor anlamlandırabilmiş değilim dosyaları yanlışmı yükledim diye kontrol ettim ikiside doğru dosyalar.

Üst Alt