sayın wolfakin önce benim anlattıklarımı yapıcaksın ki htcdev den unlock yapabilesin. unlock işlemi adından da anlayacağın üzere kilidi açmaktır. telefonun bootloader ı kilitli olduğundan telefona müdahale edemezsin ki seninde bahsettiğin sınırlama bununla gelir. unlock yapınca cihazını istediğini yaparsın. root olursun rom yüklersin vs vs. sen öncelikle 2.3.5 güncellemesini yapıcaksın ondan sonra benim bu sayfada anlattıklarımı yapıcaksın.
---
KELGER inan anlayamadım ben senin durumu aynı sorun dün omfaryaz dada vardı bu şekilde çözdük onunda Hboot versiyonu 0.90 dı önce 1.03 versiyonuna geçti paylaştığım imajlarla sonra 1.08 versiyonuna geçti ve unlock yaptı cihazı sende neden hala bypassed diyor anlamlandırabilmiş değilim dosyaları yanlışmı yükledim diye kontrol ettim ikiside doğru dosyalar.
ben daha 2,3.5 e geçemedim.
bilgi verebilirmisiniz nasıl update edeceğim.
bi geçsen sonra bu işlemleri yapacağım
omfaryaz kardeş 1. dosyada dediklerime baksana yukardaki doğrumu yapmışım onda takıldım zannedersem zipli ellemedn atıyorum
----------Eklendi @ 14:45:51 ---------- Yazıldı @ 14:39:45 ----------
ya hacılar benim telefon s-off oldu yanlışlıkla
kardeşim oldu.ben ne yapim.bunun için 2 aydır bekliyorum.dosyaları verdim.verdim derken başka forumlardan bularak verdim.peki şunu sorim.ben senin kadar uzman değilim hatta hiç anlamıyorum diyelim.s-off yazdı.belki öylesine.peki daha sonra nasıl root haline geldi?yaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdeki yöntemle?
hacı bizim çabalarımız zaten s-off içindi eğer doğruysa o yazan benim için daha iyi.
bytiesto kardeşin verdiği dosya varya sende denemişsin işte bende onu denedim s-off oldu telefon.belki sende ondan sonra başarmışsındır.
----------Eklendi @ 15:00:43 ---------- Yazıldı @ 14:56:25 ----------
arkadaşlar doğru benimkide s-off oldu bu arkadaşın hotfileden verdiği dosya ile.
benim cihazz s-on şu an biçok şey denedim ama çözüm cemdroid in dosyalarıyla oldu. eğer cihazlarınız s-off olduysa sorun o olabilir s-off konusu farklı olabilir.
Herşeyi çözdüm ilk önce sende s-off yaptın benim gibi o arkadaşın verdiği ile sonra cemdroidin verdiği 1 ve 2 dosya ile devam ettin benimkide şu an oluyor ama o arkadaşın verdiği dosyanın da gereği varmış. yoksa olmuyordu sonra tekrar s-on oluyor şu an benimki 1.03.0000 ve cemdroidin verdiği ikinci dosyaya geçiyorum.