Wild Blood v.1.0.7 -süper ötesi bir oyun- SADECE GİRİP BAKIN ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Lancero

Üye
arkadaşlar ben şu şekilde kurdum
rootlu tabletim android aurora 2
öncelikle cihaz offline olsun ben öyle açabildim wireless bağlı iken denemedim
1 - apk yi kurdum
2 - sdcard / Android / data içine klasörünü oluşturdum com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM /files / klasörüne obb dosyayı attım
yani "sdcard/android/data/com.gameloft.android.anmp.gloftwbhm/files" içerisine​
3 - oyunun obb dosyasının adını da "main.107.com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM. obb" olarak değiştirdim
4 -
2. ve 3. adımdaki işlemlerin aynısını sdcard/android/obb içerisine attım (bende böyle çalıştı =)
5 - titanium backup dosyasını kendi yedek aldığı klasörün içine attım ve titanum backuptan uygulamayı geri yükle dedim
ve oyunu açtım bu kadar
oyun gerçekten güzele benziyor

osmanayman

osmanayman

Üye
muzhiwan apk kurdum sorunsuz çalışıyor... Oyun harika, boyutta öyle... 2.5 gb :naughty:

sulumanco

Üye
yardim eder misiniz .s oyunu yukledim herseyi yaptim oyun aciliyor sag alt kosede yuvarlak bisey donuyor sonra oyundan atiyor bu arada telefon galaxy s2 rootlu yardim acilll :(

yüklediğin şeyler ramini şişirmiştir. bu oyunu da açınca sistem otomatik kapatıyordur...

yükleyen arkadaşa: kardeş torrent linki paylaşırsan yüksek mb li sd datalarda herkezden dua alırsın emin ol :D ben yabancı bir siteden torren linki buldum 15 dk da çektim öbür türlü bilmiyorum çok sıkıntı oluyor. paylaşımın için sağol

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğin şeyler ramini şişirmiştir. bu oyunu da açınca sistem otomatik kapatıyordur...

yükleyen arkadaşa: kardeş torrent linki paylaşırsan yüksek mb li sd datalarda herkezden dua alırsın emin ol :D ben yabancı bir siteden torren linki buldum 15 dk da çektim öbür türlü bilmiyorum çok sıkıntı oluyor. paylaşımın için sağol

turbobit için online premium link oluşturucu link koydum onunla gayet hızlı indirirsiniz :)

murro7

Üye
teşekkür ederim çalışıyor

muhammetcenk

Üye
Galaxy w calisiyo tesekkur ederim

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
oyunu baska yerden yukledim 2 saatte bitirdim oyunu tabi hile yaptim

Placebo-

Placebo-

Üye
Çok iyi bir oyun. Sağol.

0ceanS13

0ceanS13

Üye
Teşekkürler kardeşim Ace2 çalışıyor.

extra24

Üye
eyvallah paşam

- - - Eklendi - - -

obb dosyasının uzantısını bilgisayarda rar veya zip yapın dosyaları tekrar çıkarın buda bir öneridir yapamayanlara yardımcı olsun.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardeş artes d708 tabletimde çalışmadı

aleranol

aleranol

Üye
turbobit harici biryer yomu yav? mediafire a yüklemek çokmu zordu?

extra24

Üye
mediafirede sorun yaşayanı gördünmü ?

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
mediafirede sorun yaşayanı gördünmü ?

Hayır görmedim fakat şu anda vemiş olduğum premium link generator üzerinden aynı anda 1'den fazla turbobit linkinden indirme yapabilirmisiniz mediafire bunu sağlıyor mu acaba ???

semicartermatic

semicartermatic

Üye
Bırakın artık üzerimizden para kazanmayida mediafire veya zipyshareden koyun linkleri. Görende iyilik yapiyor sanicak,

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlar bu oyunu mobil veriyle oynamak çok internet yer mi ?

crysisci

Üye
Sd data kısmında 4 part olarak ayrı ayrı degilde tek link olanı indirsek olmazmı?

Üst Alt