Wifi şifresi kırma !

Sponsorlu Bağlantılar

mcalisir

Üye
okulla ilgili bişey oluyor yada basit bişey.
Ben okulun wifi şifrelerini bilgisayar bölümünde olduğumdan biliyorum. bilgisayardan iyi anladığımdan hocalar felan çağırınca şifre bazen lazım olup söylüyorlar.
Eskiden wep şifreleme idi: 1213141516 idi şifre
Şimdi Wpa yada Wpa2 yapmışlar okulun adı mehmet ali büyükhanlı ticaret meslek lisesi
Şifre ise: bykhnl1994 1994de kuruluş yılı

Düşünürsen 1 günde kırarsın

Yada modem bizim okuldaki gibi her katın koridorunda modem varsa ve sağ sol koridor uçlarındaki pencere üstündeyse yani kolay biyerdeyse şu işlemi yap
Eline ince uçlu sert bişey al mesela pergelin sivri ucu
Onu modemdeki res tuşuna 10-15 saniye bastır ama sen sayma telefonla veya saatle sayın garanti olsun hızlı felan sayarsınız :)
Arkasında modemlerin default şifresi olur. 10-15 Saniye basılı tuttuğun için şifre sıfırlandı.
Artık şifre o arkadaki şifre :)[

son anlattığın fabrika reset değil mi? Bizim okulda bir modem bulunuyor o da koridorda yukarıda fakat sen fabrika resetATINCA şifre sıfırlansa da içindeki ttnet kullanici adı ve şifre de sıfırlanğı için bağlantı olmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
son anlattığın fabrika reset değil mi? Bizim okulda bir modem bulunuyor o da koridorda yukarıda fakat sen fabrika resetATINCA şifre sıfırlansa da içindeki ttnet kullanici adı ve şifre de sıfırlanğı için bağlantı olmaz diye düşünüyorum

Aynen arkadaşım resetlersen modem içindeki bilgiler de gider ;) Ayrıca wifi şifresi değiştiğinde zaten sorunu birileri fark edecek ve varsa kamera kontrolü yapacaktır. Yani okul modemiyle oynama sakın.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
ugraşmayın yok

farukbekl

farukbekl

Üye
Kirarsan bizede haber ver tamam mi kardeşim...

cyber

cyber

Üye
wifi kırmak kolay android de meego da pro var diye biliyorm

theseusx

theseusx

Üye
daha bilgisayarlar için öyle normal bilgisayar bilgisine sahip bir program yok bir de bunun telefon için olanı mı ? Bence hiç uğraşmayın. Bu işi anca yüksek pc bilgisi sahipleri yapar öyle forumlarda program arayıp hadi wi-fi şifresi kıralım diye bir olay olmaz :)

ulasada

ulasada

Üye
beini programıyla kırabilirsiniz

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Boş iş gidip helaliyle gsm paketi yap uğraşma boşuna

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Geçen gün oviden indirdim bi tane Wifi Hacker diye program. Şifre veriyor ama sallayarak veriyo. :D Yanlış şifre yani. :D

serbest888

serbest888

Üye
benim bir arkadaşım var ben kendim gördüm adam bütün mahallenin şifreleri ni kırmış ama büyük bir yönlü anten yapmış kendisi ve linux işletim sistemi kullanıyor . Hatta aldığı sinyalleri dağıta biliyor .çok zor olduğunu söyledi.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Geçen gün oviden indirdim bi tane Wifi Hacker diye program. Şifre veriyor ama sallayarak veriyo. :D Yanlış şifre yani. :D

Atmasyon bir proğram biliyorum bide ençok indirilen ve populer arasında :D

mah23442344

Üye
O programın açıklamasında yazıyor ama şaka amaçlı olduğu :D

ENES250

Üye
Keşke bu konuda sağlam bir PC programı bulabilseydin, telefon programı mühim değildi. :)

Magix wireless var yüzde yüz çalışıyo ama programı bulmak biraz mesele bulursan buraya yaz

Anil-D

Anil-D

Üye
okulların sifresi genellikle adı ve kurulus yilı. oluyor

Metin MF

Metin MF

Üye
daha pc için bile bulunamadı öyle bir program ama sana tavsiyem bir wifi'nin şifresini öğrenmek istiyorsan o kişiyle iyi arkadaş olmalısın

vay be 1 yıl önceki yorumum

asadas74

asadas74

Üye
ben wep wpa ve wpa2 gibi sifreleri sahatlikla kiriyorum. Ne kadar uzunsa o kadar kolay. Max 30dk yeterli. Blacktrack 5 aircrak-ng ve airmon ng. Cevremde 43 ag var. Artik dalga geciyorum.apartmanin panosuna yaziyorum sirf degissin modeme res atsin ip mi silsin

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
bir wifi şifresini öğrenmenin en iyi yolu ona daha önce bağlanmış olan bi cihazda tel. Veya pc baglanıp ip adresi ile modem bilgilerini almak orda yazar şifresi ve wifi ismi :)

Üst Alt