Nokia E72 unutulan kilit kodunu kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 unutulan kilit kodunu kaldırma
Bu sene YKS öğrencisi olduğum için tuşlu telefona geçtim. Telefonu dolaptan 2. el olarak aldım. Sahibi şifresini bilmediğinden sıfırlayamıyorum, şifre değiştirilmiş. Bazı olası şifreleri denedim ama açamadım. Ufak bir araştırma ile nemesis service Suite ile permanent Memory'i dumpladım fakat 308'in 5. maddesinde şifresi yazması lazım fakat sırayla 4-6-7-8 diye gidiyor yani 5 komple yok. Telefonda 091.003 yüklü.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Direnc ile şifreyi sıfırlayan insanlar görmüştüm ama e72 de çalışır mı emin değilim
Mesaj birleştirildi:

Bu sene YKS öğrencisi olduğum için tuşlu telefona geçtim. Telefonu dolaptan 2. el olarak aldım. Sahibi şifresini bilmediğinden sıfırlayamıyorum, şifre değiştirilmiş. Bazı olası şifreleri denedim ama açamadım. Ufak bir araştırma ile nemesis service Suite ile permanent Memory'i dumpladım fakat 308'in 5. maddesinde şifresi yazması lazım fakat sırayla 4-6-7-8 diye gidiyor yani 5 komple yok. Telefonda 091.003 yüklü.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yerinde olsam hic bu nokialara bulaşmazdım ilk başta sorunları ile uğraşırsın sonra da keyfine uğraşırsın uğraşmaktan ders calisamazsin sonunda telefonu adam edersin ama bu raddeye ulasana kadar sinava da girmis olursun

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
Direnc ile şifreyi sıfırlayan insanlar görmüştüm ama e72 de çalışır mı emin değilim
Direnç işine pek girmek istemiyorum.
Mesaj birleştirildi:

Yerinde olsam hic bu nokialara bulaşmazdım ilk başta sorunları ile uğraşırsın sonra da keyfine uğraşırsın uğraşmaktan ders calisamazsin sonunda telefonu adam edersin ama bu raddeye ulasana kadar sinava da girmis olursun
Tek sorunum şuan şifre onun harici uğraşçağımı sanmıyom.

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Mesaj birleştirildi:

Direnç ile test moduna girilebiliyor. Test moda girip flash atılabilir.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Telefonu alırken neden şifreli olup olmadığına bakmadın? Hiç uğraşma al paranı geri başka telefon al. Uğraşmaya bile değmez.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Telefonu alırken neden şifreli olup olmadığına bakmadın? Hiç uğraşma al paranı geri başka telefon al. Uğraşmaya bile değmez.
Daha ucuza satıyorlar şifreli cihazları ondan dolayı bilerek almıştır muhtemelen.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Daha ucuza satıyorlar şifreli cihazları ondan dolayı bilerek almıştır muhtemelen.
Fiyat fark etmez ki. Almadan önce detaylı sorup alacaksin. Zamanında nokia n8 aldım 150 liraya mesela.

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
Piyasa fiyatından 300tl daha ucuza aldım gayet temiz kapakları ile bataryası orjinal diye aldım. İade etmeyi düşünmüyorum.Şuanki haliyle zaten kullanıyorum fakat ilerde format atmak istersem yada biri telefonu kitle derse kalmıyayım diyorum. En azından firmware atmak istiyorum kendim.
Mesaj birleştirildi:

Fiyat fark etmez ki. Almadan önce detaylı sorup alacaksin. Zamanında nokia n8 aldım 150 liraya mesela.
Şifre sormak aklıma hiç gelmedi valla.

• Beğen
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Piyasa fiyatından 300tl daha ucuza aldım gayet temiz kapakları ile bataryası orjinal diye aldım. İade etmeyi düşünmüyorum.Şuanki haliyle zaten kullanıyorum fakat ilerde format atmak istersem yada biri telefonu kitle derse kalmıyayım diyorum. En azından firmware atmak istiyorum kendim.
Mesaj birleştirildi:

Şifre sormak aklıma hiç gelmedi valla.
Ederi 300 lira değil mi bunun

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Fena değilmiş fiyatı
Mesaj birleştirildi:

Ama virüs tehditine karşı 2 kat dikkatli olmak gerek
50 lira bile etmeyecek bir telefona 550 lira vermissin. Kusura bakma ama satan arkadaş kazıklamis seni. Bir tek bizim ülkede beş para etmez telefonlara dünya para isterler. Bende tekrar n8 almak istedim 1000 5000 arası fiyat veriyorlar. 100 liradan fazla etmeyecek telefonlara dünyanın parasını isteyenlerden uzak duracaksın.

• Beğen
  • Beğenmedim
Tepkiler: XXXturi01 ve Dobraokuyucu

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
50 lira bile etmeyecek bir telefona 550 lira vermissin. Kusura bakma ama satan arkadaş kazıklamis seni. Bir tek bizim ülkede beş para etmez telefonlara dünya para isterler. Bende tekrar n8 almak istedim 1000 5000 arası fiyat veriyorlar. 100 liradan fazla etmeyecek telefonlara dünyanın parasını isteyenlerden uzak duracaksın.
Ülkenin hali ortada bence gayet uygun fiyatı.
Mesaj birleştirildi:

Bunun şifresini nasıl kırabilirim yardım edecek biri yokmu

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben 20 25 senelik bir telefona 100 liradan fazla para vermem. Bu telefonların şifreleri kırılması çok zor.

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
Ben 20 25 senelik bir telefona 100 liradan fazla para vermem. Bu telefonların şifreleri kırılması çok zor.
Telefon 15 yıllık ve özellikleri gene iyi olan bir telefon parasına göre normal. Ayrıca telefonun işletim sistemine bilgisayardan erişme olanağı olduğundan ve gayet basit bir işletim sistemi olduğundan şifre kırmanın zor olduğunu düşünmüyorum.Box um ve flash yazılımını bulsam kendim atabilirim diye düşünüyorum.

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Bir tek bizim ülkede beş para etmez telefonlara dünya para isterler. Bende tekrar n8 almak istedim 1000 5000 arası fiyat veriyorlar.
Doğrudur ben zamanında 500₺ verip almıştım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biz parayı çöpte bulmuyoruz di mi yani
Eh ben niye alın terimle kazandığım parayı buna vereyim ki di mi @DarkredBlue61

Nokıa 6070 buldum 128*160 piksel
520₺ alsam mı ki
Pahalı ama bilemedim yaa
Sırf oyun için alcam

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Telefon 15 yıllık ve özellikleri gene iyi olan bir telefon parasına göre normal. Ayrıca telefonun işletim sistemine bilgisayardan erişme olanağı olduğundan ve gayet basit bir işletim sistemi olduğundan şifre kırmanın zor olduğunu düşünmüyorum.Box um ve flash yazılımını bulsam kendim atabilirim diye düşünüyorum.
Zamanında n8 e rom kurayım derken bozdum şimdi çalışmıyor. Bende saldım gitti. Boş vakti bol olan uğraşır. Daha da bu telefonlara bu paraları vermem. Androidte emulatorunu kurdum kullanıyorum.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Doğrudur ben zamanında 500₺ verip almıştım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biz parayı çöpte bulmuyoruz di mi yani
Eh ben niye alın terimle kazandığım parayı buna vereyim ki di mi @DarkredBlue61

Nokıa 6070 buldum 128*160 piksel
520₺ alsam mı ki
Pahalı ama bilemedim yaa
Sırf oyun için alcam
Sanırsın prototip cihaz satıyor 4000 lira nedir arkadaş