Nokia E72 unutulan kilit kodunu kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Artık bu telefonlar koleksiyonluk olduğu icin bu paralar biraz normal. Yurt disinda da aşağı yukarı bu fiyatlara satıyorlar. Ama yurt dışındakiler de full paket var. Sıfırdan farksiz. YouTube da nokia telefonların kutu açma videoları var adam sıfır paketinde telefonları açıp bakıyor. Bizde her tarafı kirik çıkık telefonlara 4 5 milyar para istiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve XXXturi01

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Artık bu telefonlar koleksiyonluk olduğu icin bu paralar biraz normal. Yurt disinda da aşağı yukarı bu fiyatlara satıyorlar. Ama yurt dışındakiler de full paket var. Sıfırdan farksiz. YouTube da nokia telefonların kutu açma videoları var adam sıfır paketinde telefonları açıp bakıyor. Bizde her tarafı kirik çıkık telefonlara 4 5 milyar para istiyorlar.
Bu tarz videoların çoğunda cihazların refurbished olduğu yazıyor bizdeki gibi sırf rengi farklı diye ederinin 10 katı fiyata satmıyorlar. Bizim piyasadaki kondüsyonda olan cihazlar ya garaj satışlarında ya da ebay benzeri yerlerde birkaç dolara ancak satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Birkaç ay önce internetteki fiyatı 200 tl olan Nokia c2-01 i telefoncudan 400e almıştım. Bilerek o paraya kıydım çünkü internet pek güvenli değildi bi ara internetten alacaktım nokia adam telefonun sorunsuz olduğunu demişti foto at diyince ekranının sorunlu olduğunu görmüştüm. Bu yüzden vazgeçip 400e telefoncudan sorunsuz almıştım. Ve sorunsuz dediğime bakmayın birkaç gün sonra anakartında kısa devre çıktı iadeye götürdüm kabul olmadı köşede duruyor pişmanım.
Satıcıların gözü parada telefonmuş neymiş önemsemiyorlar.

• Üzüldüm
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Birkaç ay önce internetteki fiyatı 200 tl olan Nokia c2-01 i telefoncudan 400e almıştım. Bilerek o paraya kıydım çünkü internet pek güvenli değildi bi ara internetten alacaktım nokia adam telefonun sorunsuz olduğunu demişti foto at diyince ekranının sorunlu olduğunu görmüştüm. Bu yüzden vazgeçip 400e telefoncudan sorunsuz almıştım. Ve sorunsuz dediğime bakmayın birkaç gün sonra anakartında kısa devre çıktı iadeye götürdüm kabul olmadı köşede duruyor pişmanım.
Satıcıların gözü parada telefonmuş neymiş önemsemiyorlar.
Ne namus kaldı ne şeref

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Silinen Üye 2625978
PALA.

PALA.

Üye
  • Kahkaha
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Dobraokuyucu
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bunu infinity best ile yapabilirsin . Denemeye değer .

Program bu kur ve çalıştır
Şu an şifre sıfırlama işlemlerini hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, Silinen Üye 2625978 ve Dobraokuyucu

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
Bunu infinity best ile yapabilirsin . Denemeye değer .

Program bu kur ve çalıştır
Şu an şifre sıfırlama işlemlerini hatırlamıyorum.
Bir ton araştırma yaptım baya bilgi edindim Nokia telefonlar hakkında.E serilerinde şifre encrypted yani şifrelenmiş olduğundan user code okunmuyormuş. Telefonu test mode a alıp full factory denedim herhangi bir değişiklik olmadı. Türkçe firmware buldum Windows 7 li bilgisayar bulur bulmaz yükleyeceğim. Kendi bilgisayarım Windows 10 olduğu için mavi ekran yiyorum.(Mavi ekran yenebildiğini gördüğüm için denemelik olarak full memory dump yaptım telefon dead mode tayken, flashlama yapmadım bu sayede brick olmadı telefon) Bilgisayara Windows 10 altı istensede yüklenemiyor biosta csm olmadığı için.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, XXXturi01 ve Dobraokuyucu
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Bir ton araştırma yaptım baya bilgi edindim Nokia telefonlar hakkında.E serilerinde şifre encrypted yani şifrelenmiş olduğundan user code okunmuyormuş. Telefonu test mode a alıp full factory denedim herhangi bir değişiklik olmadı. Türkçe firmware buldum Windows 7 li bilgisayar bulur bulmaz yükleyeceğim. Kendi bilgisayarım Windows 10 olduğu için mavi ekran yiyorum.(Mavi ekran yenebildiğini gördüğüm için denemelik olarak full memory dump yaptım telefon dead mode tayken, flashlama yapmadım bu sayede brick olmadı telefon) Bilgisayara Windows 10 altı istensede yüklenemiyor biosta csm olmadığı için.
Bilgisayara ikinci işletim sistemi olarak win7 yada 8 kur oyle yap.
YouTube da tutorial var çift işletim sistemi kullanmak için.
Bende öyle yapip Nokia C2-02 ye yazılım atmıştım.

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK ve Dobraokuyucu

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayara ikinci işletim sistemi olarak win7 yada 8 kur oyle yap.
YouTube da tutorial var çift işletim sistemi kullanmak için.
Bende öyle yapip Nokia C2-02 ye yazılım atmıştım.
Bilgisayar yeni olduğu için sürücüler 8 de çalışmıyor 7 yi direkt boot edemiyorum ama 8 i bi deneyebilirim Uefi desteği olduğu için

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Bilgisayar yeni olduğu için sürücüler 8 de çalışmıyor 7 yi direkt boot edemiyorum ama 8 i bi deneyebilirim Uefi desteği olduğu için
VirtualBox ile de yapabilirsin sanal işletim sistemi olur ama nokia telefonu VirtualBox a tanıtmak sıkıntı.

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
VirtualBox ile de yapabilirsin sanal işletim sistemi olur ama nokia telefonu VirtualBox a tanıtmak sıkıntı.
Firmware i yükledim ama baya modlanmış rom patcher felan var telefonda açılışta köpek felan çıkıyor. Orijinal firmware ı nerden bulabilirim?
Şifre kalktı bu arada 12345 çalıştı

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Firmware i yükledim ama baya modlanmış rom patcher felan var telefonda açılışta köpek felan çıkıyor. Orijinal firmware ı nerden bulabilirim?
Forum icinde yoksa romphonix depolarina bakmanizi öneririm

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Win 10 ile alakası yok. Donanım ile alakalı. Phoneky uygulamasını da göndereyim driver kur .

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Halletmene sevindim.

yusufemre58

Üye
    Konu Sahibi
oynanmamış bi tane buldum yükledim çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, MAERKEK ve Dobraokuyucu

Üst Alt