Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bycengiz

Üye
Bu konuya yorum atmamak yada Teşekkür etmemek için GERİZEKALI olmak lazım ! Saol harbiden N86 8 Mp de denedim Ve sorunsuz çalıştı süper oldu ya işte tv olayına bayıldım Flash Tv bile çıkıyo uhasduhasd

Necmati

Üye
çok süper paylaşım saol

vdere

Üye
yaptığın hizmet için teşekkürler. tebrik ederiz. gösterdiğiniz gibi fotoğrafları açtım fakat henüz tv ye bağlanamadım.
ben wi-fi den denemedim fakat telefon hattım üzerinden (günlük sınırsız paket kullanarak) denedim zaten pc' dende bağlanırken telefondan bağlanıyorum. (teli wi-fi modem olarak kullanıyorum.) selamlar...

talib04

Üye
Ben yurt disinda oturuyorum ve sizin gibi orb.com'dan telefonla showtv izlemeye calisdigimda olmuyor .
Laptoplada denedigimde ayni problemle karsilasiyorum bi yardimci olabilirmisiniz lütfen.

Telefonda söyle yazior :
Failed to open file: File could be not rendered: mms://84.16.253.173/tv-showtv?ashes

he bende wifi yokk ama payalşım için sağolun teşşekürler xd

rodi02

Üye
dosyalara erişim için ideal ama asıl mesele yani tv izleme olayı malesef traş!

celo2121

Üye
SA.Abem ya ben yaptım da kurulumda turkeye basıyom kanallar için hiç yok turkey mecburen amerika yaptım sadece barcelona kanallını izliyom yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

SA.Abem ya ben yaptım da kurulumda turkeye basıyom kanallar için hiç yok turkey mecburen Amerika yaptım oldu ve sadece barcelona kanallını izliyom diğerlerini izleyemiyom lütfen yardım edin
bir ricam var ntv veya ntvspor yada lig tv adresi varsa sölerseniz sevinirim tekrar tşkler

emeğine sağlık da ya kardeş bende turkey kanalları açılmıyor sadece barcelona kanalı açılıyor 1 kanal tek açılıyor.yardım edin lütfen

ॐOsMaN

Üye
Teşekkürler
gerçekden çok uğraşmışsın

Emeğine sağlık çok güzel çalışma olmuş...

konunun arasından bir seneden fazla geçmiş ama yinede teşekkürler.. eğer bu sistem halen çalışıyorsan ayrıca teşekkürler

Öncelikle çalışman için çok büyük bir teşekkürü hakediyorsun bu kesin...

Bende Cory Pro var..
Acaba o telefonda da sorunsuz çalışır mı ?
Yüklemeden önce bir sormak istedim...
Çünkü standart işletim sistemi olduğundan Real Player Yok...

Yard. olursan memnun olurum...

Konu Sahibi

denemedim ne desem yalan olur

medet38

Üye
çok güzel bi paylaşım ellerine sağlık...

paylaşım çok güzel.Teamviewera benzer bir program.Bilgisayardaki bütün dosyaları telefonda görülüyor, indiriliyor ve telde açılıyor. Bu program ıphone için yapılan bir uygulama.nokia telefonlada bu hizmetten yararlanılabiliyor.

super ugras elıne klavyene pc ne saglık denıyorum

super ugras elıne klavyene pc ne saglık denıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...