elinde %100 rar şifre kıran program olan varsa benim bilgisayarda %100 wifi şifre kıran bir program var bir paralı siteden indirdim siteye mesaj attım ama cevap gelmedi yardımcı olan arkadaşlara programı vereceğim

Bedava internet le wifi kirmak farkli sey bedava dedigimiz seye kimse para vermemesi lazim senin aradigin yontem birilerine gecirmek olucak ki kesinlikle beles degil hem kul hakkiyla odenir hemdd adam ona para verir. Ama beles internet diye gecen sey genelde operator sunucularindan gelen sinyalleri kullanarak telefondan girebiliriz bunhda zaten telsiz kullanim ucreti olarak kestiklerini dusunursek yine beles degil, bu konuda bi aciklik olsun istedim beles bise yok. Wifi kirmaya gelirsek linux da uzun islemler ardindan bunun yapilabildigini duymusdum birde telefon icinde xda dakiler bir uygulama yapmis sanirim saadexe wpa lari kirabiliyorsun.Bazı arkadaşlar bedava internete bağlanabildiklerini söylüyorlar. Şifresini bilmedikleri wife ya bağlanabildiklerini söylüyorlar.
Soru şu?
Bu mümkünmü yoksa sallıyorlarmı.
Ben denedim oluyor adam haklıÖncelikle telefonunuzda root yetkisi yoksa şifre kırmayı aklınıza bile getirmeyin.
Ama telefonunuz root lu ise şifre kırmak mümkün. Neo android Wi-Fi hack isimli uygulamayı arayıp bulup yukleyin. Forumda konusu mevcut.
Wps açığı olan wifileri rahatlıkla kırıyor.
Mobilden imkânsız kiramazsiniz diyenler denesin. İkna olmayana delil gosteririm. Uygulamayı bulamayan yada bulduğu halde yapamayan olursa yardımcı olabilirim. Kolay gelsin

King Tornado ben de kıran program var ama rar dosyası içinde ama rar dosyası şifreli