Wi-Fi + Çift Hat + TV + Dokunmatik + 8 GB --- Digiphone DG67

Sponsorlu Bağlantılar

karabsmk

karabsmk

Üye
arkadaşlar bende aynı telefonu aldım ama bi türlü internete girmedi ımei sorguladım kayıtlı dio ama turkcell wap ayarı yapmaya çalışıom ama ilettiiniz telefon modeli bulunamamıştır dio {YARDIM LÜTFEN]:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Yahu bu internete bi türlü bağlanamadım ben yaff

:bilmm TEMA NASUIL YÜKLENİR??

karabsmk

karabsmk

Üye
valla süper bi telefon ben kulanıom çok hoşuma gidio

tema indirdiysen jar uzantılı olmalı sonra onu direk telefona at ben hafıza kartına atıom genelde dosya yöneticisiine gir ordan yük le de yükler o :oke:

keyaksar

Üye
Ben N93 kullanıcısıyım, geçenlerde inceleme fırsatım olmuş hatta hoşuma bile gitmişti. Fakat Kamerası çok kötü, Wi-Fi olması iyi bir gelişme.
Bunda Adobe nin Flash Player programı ve SkyFire İnternet tarayıcısı çalışır mı?
Fotoğraf değerleri acısından Piksel Çözünürlülük değerlendirmesi yapan arkadaş var mı?
640X480 Video Çekimi yapabilen N93 kullanan birini tatmin eden bir telefon değil..
Şu an N93 lerin ikinci elleri 250-300 TL arası..
Diğer özellikleri tatmin edici ama ben almak için kamera-video değerlerini çok merak ediyorum.
Dijital testleri nasıl ?

nizamalp06

Üye
çin malı alma ya görünüm güzel berbat ben aldım elimde şişti demesibenden

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ben N93 kullanıcısıyım, geçenlerde inceleme fırsatım olmuş hatta hoşuma bile gitmişti. Fakat Kamerası çok kötü, Wi-Fi olması iyi bir gelişme.
Bunda Adobe nin Flash Player programı ve SkyFire İnternet tarayıcısı çalışır mı?
Fotoğraf değerleri acısından Piksel Çözünürlülük değerlendirmesi yapan arkadaş var mı?
640X480 Video Çekimi yapabilen N93 kullanan birini tatmin eden bir telefon değil..
Şu an N93 lerin ikinci elleri 250-300 TL arası..
Diğer özellikleri tatmin edici ama ben almak için kamera-video değerlerini çok merak ediyorum.
Dijital testleri nasıl ?

N93 kullanıcısı birisi olarak DG67'ye geçmek bir takım sıkıntılar getirebilir. Alışkanlıkların komple değişecek. Bir kere Symbian işletim sisteminin mükemmel kişiselleştirilebilirlik özelliklerini unutmalısın. Kameraları çok net değil, 640x480 çekim de mümkün değil. Java olduğu için saydığın programlara ilave birsürü uygulama yükleyebilirsin.

çin malı alma ya görünüm güzel berbat ben aldım elimde şişti demesibenden

Elimde şişti ne demek. Anlamıyorum anlatabilir misin ?.

karabsmk

karabsmk

Üye
java wifi hepsi var müthiş bi telefon ama yaaaaaaaaa :DD: msn beleş ne güzel inşllh ilerde wifi ye engelleme getirmezler........................

cakya

Üye
arkadaşlar telefonu almak istiyorum ama bozulma olur diye korkuyorum kullanan arkadaşlar ne kadar süredir kullanıyolar acaba

cenga_86

Üye
çin malı nokia e 72 diyorumm mukemmelll.aynısını yapmıslar kullanıyorm tawsıye ederm

grimmie

Üye
Kamerasının kalitesi nasıl

weyselow

weyselow

Üye
arkdaşlar bende iphone çin malı var ama java desteği ve ayrıca wi-fi ekli gayet iyi nete bağlanıyom mp4 çalma avi çalma çift hatlı güzel şimdilik ama ilerde ne olur bilinmez :D

omer_123

Üye
nereden stın alabiliriz ? istanbul avrupa...

vjugur

vjugur

Üye
Arkadaşım bende var tavsiye hayatta etmem...

abdül21800

abdül21800

Üye
ben anlamıyorum bu çinlileri adamlar herşeyin taklitini yapıo madem o kadar iyisiniz birazdaha iyi mal kullanın en azından kaliteniz artar

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
300 iyi ama şimdilik htc yetiyor

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
arkadaşlar tüm bu özeliklere sahip tıpatıp ıphone görüntüsünde ama cok daha zarif duran bir marka çıktı ilk alanlardanım suanlık sorun yok harika birşeye benziyor. modeli airphone no 1 tafsiye ederim wifi,java,msn,skype,google,e kitap özellikleri başta olmak üzere buna benzer 30-40 özellik daha var.fitatı 350 tl

ayan58

Üye
Arkadaşlar sakın bu fiyata almayın 6 ay oldu ben alalı yaklaşık. dokunmatiğinde sorun cıktı, anten yerı yalam oldu, hoparlör patladı, radyo ve tv çok cızırtılıydı anlıcağınız cok sorunlu telefon ve garantı yerı kayserıde 300 tl ye daha ıyısını bulursunuz değmez buna.

● aLuvi ●

Üye
Çin malı klasik telefonlardan biri çin mali klasik fiyatlardan biri ..
Neyse eline emeğine sağlık Adem Abicim ..

xyorgunx

Üye
idare eder

keyaksar

Üye
Aynı paraya Pinphone 3gs 4gb alınır. Üstelik gerçeğinden hiç bir farkı yok, bunun dış görünüşü bile insanın sinirlerini bozuyor.Pinphone yi bir arkadaşa aldık, çok iyi. Bende Omnia i900 aldım, N93' ü üzülerekte olsa sattım.
Nedir - Ne Değildir? İyi araştırmak lazım.

Üst Alt