Wi-Fi + Çift Hat + TV + Dokunmatik + 8 GB --- Digiphone DG67

Sponsorlu Bağlantılar

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
almayı dusunurum ama bı sorum olacak ınternete gırdımmı bundan ekranı yan yatırdım da goruntu yan yatarmı dıkey oldumu ınternete sayfalara bakmam falan zor olur bunu merak edıom

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Konunun açıklamasında da belirttiğim gibi cihazda sensör var ve yatay konuma getirdiğinizde otomatik olarak yatay konuma geçiyor. Web sayfalarına bakmak anlamında sıkıntı olmaz.

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
saol demın bakdım fıyatları 250-290 arası guzl telefona bnzıo almayı dusunurum

papillo

Üye
Ben iki gün önce DIGIPHONE DG67 wifi marka telefon aldım.Tüm özellikleri çok iyi ancak telefon MSN'baglanmıyor ve internette gezinirken türkçe siteleri direk açmıyor.Bu konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu bir inceleme konusudur. Lütfen sorunlarınız ile ilgili aşağıdaki bölüme konu açınız. En kısa sürede yardımcı olunacaktır.

Digiphone

byysf

Üye
Arkadaşlar sim kartımın numarasını unuttum..Kart elimde seri numarası var( pin kodunu yanlış girdim) numaramı nası ögrenirim........ACİL ..Yardım .Tşklr.

--------------- Ekleme ---------------

DG67 ben kullanıyorum şu an iyi.wi fi den İnternet olayını çözemedim bi türlü internete giremedim.Bilen varmı...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu bir inceleme konusudur. Lütfen sorunlarınız ile ilgili aşağıdaki bölüme konu açınız. En kısa sürede yardımcı olunacaktır.

Digiphone

Arkadaşlar sim kartımın numarasını unuttum..Kart elimde seri numarası var( pin kodunu yanlış girdim) numaramı nası ögrenirim........ACİL ..Yardım .Tşklr.

Bir üstteki mesajda sorunlarınızın çözümü için konu açın diyorum siz yine soru soruyorsunuz. Dalga mı bu !..

nurettin_18

Üye
arkadaşlar telefon çok güzel en iyi yani wi-fi olması 230 tl ye aldım

vagabond_68

Üye
kardeş bana acil bi ulaş şimdi almayı düşünüyorum allah rızası için bi yardım et hareket sensörü gerçekten varmı sorun yaşayabilirmiyiz yardım ettttttttttttttttt :agla

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Vegabond peşpeşe mesaj atmana gerek yok. Spam mesajdan ceza alabilirsin.
Sorunu yanıtlayayım.
Evet hareket sensörü var. Sorun da yaşamazsın. Konuda kullanan arkadaşların yorumları var, bakabilirsin.

CatterpilleR

Üye
Arkadaşlar Telefonu buqun aldım n73üm vardi ama gerçekten samimi söylüyorum n73ten daha çok sarıyor telefoN.Sabahtan beri elimden düşürmedim 10 15 tane java oyun yukledım hepsi sorunsuz çalışıyor fakat 240x320 çözünürlük yazıor sitede ona göre oyun ındırdm ama alttan biraz ekran boşta kalıyo ekran çözünürlüqünü tam çözemedim bide burada wifi çekmiyor çarşıya gidince denıyecem herhanqı bi ayar gerekiyomu yoksa direk etkınleştirip qiriyormuyuz arkadaşlar bu arada telefon kesınlıkle harika tek kelime çin malı falan hikaye telefon budur :D Çin malına laf atan arkadaşlara söylüyorm farkında deilsiniz ama çoğu şey çinde üretilir sadece tel deil adidas nike ayakkabıların bile çinde fabrikaları var.

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
ya arkadaşlar bu telefonun kızağı var mı yani tuşlar numaralar felen:bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bu telefonun kızağı var mı yani tuşlar numaralar felen

mefairo

Üye
arkadaşlar bu wireless lar wep e bağlanıyordur sorunsuz da WPA ve WPA2 lere de bağlanabiliyormu acaba?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bu telefonun kızağı var mı yani tuşlar numaralar felen:bilmem:

Furkan dört kez söyledim dalga mı geçiyorsun ?. Tuş takımı yok arkadaşım dokunmatik ekranlı bir cihaz. Defalarca söylüyorum şaka gibi ya.

ayhan582

Üye
Arkadaşlar bende bu telefondan var. İsterseniz internette hiç olmayan bir detaylı inceleme yapabilriz. Bana sorular lazım ki onlara karşı inceleme yapabileyim.Konuyu takip edemiyorum. Forum yetkililerinden biri msn adresimle irtibata geçerse çok iyi olur. MSN: [email protected]

zibidi39

zibidi39

Üye
cın malı benden uzak dursun

fatiher

Üye
çin malı benden uzak olsun diyen arkadaş ceptelinin pc yada monitörünün vb. elektronik aletlerinin üretim yerine bir daha bak da öyle konuş bence diğer sektörlere girmeyeceğim istersen girer tartışırız ama ülkemizdeki özellikle elektronik aletlerde çinmalı oranı %90 larda .senerce pahalı değişik marka aldım tam yerinden markaları yazmayayım uzun olur arkasına bakıyorum made in china ne yani 250 tl.lik telefona 1.250 tl verince mi mutlu oluyorsun yazık o kadar para ya.markası a yada b fark etmez hepsi çin malı :) bi düşün atalarımız bile orta asyadan gelmiş yani çinden biz bile çin malıyız derine inersen :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Arkadaşlar sar değerine dkkat edelim komplo bnlar

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
anladım da bir şey sorcam bu telefonun ımei nosuna baktım 00 yani orjinal Nokia çıkışlıdır Finlanda üretiminden kaliteli sizce bu olay bu modelin diğerlerinde de böylemi?

Üst Alt