Wi-Fi + Çift Hat + TV + Dokunmatik + 8 GB --- Digiphone DG67

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
ben inanmıyorum bu özelliklerin bu telefonda olduğuna.. benim aldığım telefonda 2.0 mp yazıo ama satıcı 1.3 mp ayarında dedi... eve geldim birde ne göreyim telefon 640*480 çekio.. yani 0.3 mp.. sar iletişimin servisine söyleyecek laf yok.. hakaten madur etmiolar.. lakin bu çin yapımlar eminim onlarında ithal ettiğine pişman olduğu ürünlerdir.. 8 gb mmc yazdığına bakmayın kesin doldurduğunuzda telefon kilitlenecektir.. bu telefonların ram değerleri inanılmaz düşük oluo.. 3.2 mp yazdığına bakmayın bu telefonlarda 0.3 mp den fazlası olmuo belki 1.3 tür ama oda şansınıza kalmış.. wi-fi var diolar ama oda kesin yavaşlıktan insanı çileden çıkarıyordur.. ayrıca benim aldığım telefon webe bağlanamıyor hata veriyordu sadece wapta gezinebiliyordunuz buda kesin orda sorun çıkaracaktır.. java var diolar oda kesin eski versiyondur yeni program ve oyunları açmayacaktır.. arkadaşlar telefonu alıp bizzat bakmadım sadece nasıl olacağını tahmin ediyorum ama dikkate alın derim.. böyle sorunlarla karşılaşılması kuvvetle muhtemeldir.. çin malı alırken heryerine bakın.. vidaların sıkıldığı yerlerin dibine kadar ( abartı değil )...

saygılarımla..
Doğru söylüyorsun...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Burası 850.000 kişinin takip ettiği bir site. Burada yapılacak en ufak bir yanlış bilgilendirme başımıza büyük dertler açabilir. O yüzden haberlerimizi, bilgilendirmelerimizi, konularımızı titizlikle hazırlıyoruz. Bu telefonlarda şçyle, bu telefonlarda böyle diye bir genelleme yapmak için benim gibi bir çoğunu alıp kullanıp incelemeniz, denemeniz gerekir. Kafama göre bu bilgileri vermiyorum ben. Dikkat ederseniz iPhone, N99 gibi saçma sapan Çin Malları burada değil. Digiphone, Trident gibi güvenilir markaların ürünleri burada.

İncelemeden araştırmadan, sadece canınız yandığı için yapacağınız her türlü yorum firmayı karalamaktır, bilinçsiz tüketimdir. Sadece kullandığınız ürün için yorum yapın, hepsi böyledir tarzı yorumlar yapmayın. Biz burada tahminlerle iş yapmıyoruz, emek harcıyoruz...

eç038

eç038

Üye
Burası 850.000 kişinin takip ettiği bir site. Burada yapılacak en ufak bir yanlış bilgilendirme başımıza büyük dertler açabilir. O yüzden haberlerimizi, bilgilendirmelerimizi, konularımızı titizlikle hazırlıyoruz. Bu telefonlarda şçyle, bu telefonlarda böyle diye bir genelleme yapmak için benim gibi bir çoğunu alıp kullanıp incelemeniz, denemeniz gerekir. Kafama göre bu bilgileri vermiyorum ben. Dikkat ederseniz iPhone, N99 gibi saçma sapan Çin Malları burada değil. Digiphone, Trident gibi güvenilir markaların ürünleri burada.

İncelemeden araştırmadan, sadece canınız yandığı için yapacağınız her türlü yorum firmayı karalamaktır, bilinçsiz tüketimdir. Sadece kullandığınız ürün için yorum yapın, hepsi böyledir tarzı yorumlar yapmayın. Biz burada tahminlerle iş yapmıyoruz, emek harcıyoruz...

dikkatinizi çekerim bu mesajda sadece uyarılmak istendiği yazıyor.. alırken bu özelliklerin gerçekten olup olmadığına bakın yazıyor... ben firmayı karalamadım hatta insanı madur etmediklerini yazdım.. ama telefonlarda yazan özellikler genelde abartılmış oluyor.. bunu hiç kimse inkar edemez.. gerçekler maalesef acı

eç038

eç038

Üye
telefonun 3.2 değilde 2.0 mp olduğunu bile kendi satan birinden öğrendim arkadaşım yaa... Allah aşkına söyle hangi dünya ülkesinin ürettiği bi üründe olan özellik aşırı abartılarak sunuluyo çinden başka :nono:

Bora

Bora

Üye
Ownia ile iphone karışımı komik birşey:) Çin malı zorda kalmadıkça asla kullanmam ve kullanandan uzak dururum.Hem siyasi meseleler hemde sağlık açısından...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bora, Digiphone Çin Malı değil, Türk Malı. Siyaseti Türk Mallarında yapmayalım. iPhone çakmalarında, Nokia çakmalarında siyaset yapalım. :)

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
benimde arkadaşım anycool aldı 5mp yazıyor arkasında :D çozunurlük 640,480 :) anlamıyorum nasıl yapıyorlar bunu ama bu modelı ıncelemek ısterım guzele benzıyor denemek ısterım.... umarım hayal kırıklıgı yaratmaz....

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Genelde sahte telefonlarda oluyor bahsettiğiniz durum.

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
bazı sitelerden telefonu kullanan kişilerin yorumları buyrun genelde hepsi pozitif

bu ürün çin malı ama bu onun kalitesiz olduğu anlamına gelmez bu özellikte bir telefonu hiç bir kaliteli markadan bekleyemezsiniz.fiyat ve özellik açısından kaçırılmayacak bir ürün herkese tavsiye

Ürün elime bugün geçti, çok iyi bir seçim yaptığımı gördüm, kullanımı gayet rahat, tabii dokunmatik ekranları seviyor ve kullanabiliyorsanız. Bence fiyatını gayet güzel hakediyor. Sadece Türkçe menülerde ufak tefek bazı tercüme hataları var, ama olsun varsın, o da nihayetinde yazılım ile ilgili bir olay ve ileride düzeltilebilir. Şimdi zevk ile telefonumu keşfediyorum.

arkadaşlar bu fiyata gerçekten hepinize tavsiye ederim...öncelikle bendede yorumları okuyunca soğuma oldu ve kesinlikle vazgeçmiştim fakat daha sonra alma yönüm daha ağır bastı ve telefonu siparişi verdim ortalama 1,5 günde elime ulaştı ve inanın harika telefon birazdan telin resimlerinide yayınlayacağım.hiç şüpheniz olmasın telefonu karıştırdıkça herşeyi tüm özellikleri çıkıyor arama yapmak çok basit ister elle girin ister rehberden bulamayanlar biraz araştırmamışlar.resim video çekimleri inanın güzel ayarları yapmanız gerekiyor mesala fotoda 1600/1200 ayarlıyosunuz tam ekran çekiyor vede pixeli noktalardan biraz bozuyor fakat çok değil ama 240/400 yapınca yada biraz yukarı ayarlarda süper oluyor ve gece modundada çok güzel telefon yavaşlamıyor bu konuda içiniz rahat olsun..tv çekimi gayet iyi geçenlerde yolda yürürken denedim inanın hiç bozulma olmuyor anteni açtıktan sonra..3 sayfa menüsü var en altta telefon şeklinde 3 noktalı yerden parmağınızı tutup kaydırın menü değişiyor ..tuş kilidini telin üstündeki kapatma tuşuna hafifçe dokunun anında tuş kilidi veya telin ekran süresini ayarlayın 5-10-20-30 saniye ekran ışığı söner sönmez tuş kilidi aktif tuş kilidini açmakta çok basit altta ok işareti var soldan sağa sürükle işlem tamamdır...çok güzel bir telefondur ses olarakta mükemmel sadece son seste biraz aşırı yüklenme oluyor fakat son seste zaten fevkalede ses çıkıyor son sesten bir altını kullanın başka ne kaldı bilmiyorum kafanızdaki soruları..interneti denemedim daha evde internet var vede iş yoğunluğundan dolayı daha henüz bakamadım ama arkadaşta aldı bu telden gerçekten wifi(wireles) güzelmiş..aklınızda kalan soru varsa ben tekrar yazarım...teşekkürler gerçekten güzel hizmetler veriyorsunuz...kesinlikle aklınızda bir tereddüt kalmasın bende kaldı son anda vazgeçiyordum ama iyiki almışım...birde kesinlikle teli düşürmeyin :) ve kılıfıda çok güzel cebinizde koruyor.hediyeleride güzel iyi günler...

Ürünü 10 gün önce aldım fakat gelen telefonda yazılım hatası yüzünden arama yapmıyordu. Geriye gönderdim ve değişiklik talebinde bulundum, sağolsun ....... telefonumu değiştirerek yenisini gönderdi. Şu an telefonun herşeyi çalışıyor ve bence bu paraya mükemmel bir telefon tavsiye ederim. .....çalışanlara teşekkürler. Saygılarımla.

arkadaşlar aksilikler kullanıcan kaynaklanıyor. mutlaka parmak izi senkranizasyonu yapılmalı.. küçük bir teknik desteğin ardından telefonu elinizden bırakamayacaksınız.. karıştırdıkça yenilikleriyle karşılacaksınız. eşim benden habersiz yıl dönümü hediyesi olarak almış umduğumdan başarılı bi cihaz distribütorü arayıp bir kaç sorunun ardından aklınızda hiç bir şüpe kalmayacak genel değerlendirme olarak yanında bluetooth kulaklıkta hediye geldi ses temiz ve berrat tv ve radyo ii çekiyor wi-fi yi denemedim 2 kamera olması avantaj ön ve arkadaki kameralarla hem video hem resim çekiliyo webcam özelli bi harika java oyun yükleyip deniycem hareket sensörü salla değiştir güzel menü az diğenler ekranın alt ortasında küçük noktalar var onlara sağ yada sol yaparak sayfa değişiyor umarım yardımcı olurum alacaklara ben çok memnun kaldım..!!

Urun elime dun gecti tum incelemeleri yaptım ve arkadaslar kısacası harika bir urun wi-fi si sorunsuz calısıyor sorunsuz bağlanıyor ses cıkısı mukemmel dokunmatik ekranı sorunsuz sıze duyarlı bir sekilde hareket ediyor telefonu salladıkca muziğinizi değiştirebiliyorsunuz bluetoot kulaklığı ile sorunsuz bağlanıyor ses transferi guzel mesaj yazması biraz zor ancak cok kısa surede alısıyorsunuz tv ozelliği ve radyosu gayet net ve guzel calısıyor bizzat bu konuda endiselerim vardı ama adamlar işini doğru yapmıslar fiyatı benzerlerine kıyasen o kadar cok ucuz ki aklı yerinde olan adam benzerlerine 1000 tl saymaz sarjı makul surede dayanıyor tv izlerken biraz fazla guc harcıyor buda cok normal zaten yyaaa arkadaslar bu telefon bedava msn e bağlanıyor operatore tonlarca para odemek zorıunda değilsiniz hemde konusma sırasında ses cıkısı cok guzel tek kotu tarafı ki oda kadı kızında da olur artık ekranına dokunduğunuz için parmak izleriniz kalıyor ki bu zorun bile değil bu arada ekranın uzerinde DİGİPHONE yazısı varmı diyen arkadasların sorusuna cevap marka yazısı yok ekran uzerinde sitedeki resmin birinde marka yazısı varmıs gibi izlenim kalmıs aksıne telefonda marka yazısı yok arkadaslar kısacası alınmasını tavsiye ettiğim bir urun ki ben teknolojiyi yakından takıp edeb birisi olarak bu paraya bu urun kacırılmaz Cihazı alan arkadaslar güle güle kullanın şimdiden

dokunmatik ekranı yeterince hassas değil ve yazı yazmak biraz zor. ama vaad edilen özelliklerin hepsi telefonda mevcut ve kullanılabiliyor. dokunmatik ekran hassas olmadığı için kaydırma işleminde yavaşça kaydırma yapmak gerekiyor... bunların dışında aslında iyi..

ürünü 4 haftadır kullanyorum. aksamları yatarken sarja takıyorum sabah alıyorum aksama yine takıyorum yetiyor. ayriyetten şarj edemicekler için yedek batarya da geliyor.

sorular sormuşsunuz bildiklerimi yazıyim dedim.
-telefonu kapatırken "power off" altta çıkıyor. ona değil tuş kilidini
kaldırırken yaptığın gibi yukardaki kırmızı "power off" yazısını sonuna kadar çekmen lazım.
-internette dolaşırken flas eklentisi olmadığı için kısıtlı bi kullanım var. video falan izleyemiyosunuz. banka sitelerinde işlem yapamıyorsunuz.
-msj alıştıktan sonra kolaylıkla yazılıyor. ki bunu dokunma testi ile ne şekilde dokundugunuzu telefonun kaydetmesi sureti ile kolaylaştırabılırsınız.
-hediye verilen bluetooth kulaklıkla muzik dinlenebiliyor. konuşulabiliyor. sesi gayet iyi fakat çok zayıf bir alet telefonun yakınlarınızda olması lazım. yoksa ses kalitesi bozuluyor. "eller serbest modu"nu yada "kulaklık modu"nu bluetooth menusunden gerceklestireceksiniz arkadaslar. bluetooth-cihazım-baglan derseniz (tabı bunu yapmak ıcın telefona kulaklıgı tanıtmanız gerekecek) karsınıza hangı modda baglanmak ıstedıgınız cıkacaktır.
-şarj o kadar kolay bitmiyor. sürekli telefon elimde aksama kadar anca...
-bilgisayarla bağlantısında hiç bi sorun yaşamadım açıkçası direk taktım kullandım.

ayriyetten çok hızlı bi cihaz

umarım yardımcı olabılmısımdır saygılarımla...

Yorumlar nedeniyle telefonu almaktan vazgeçmiştim nerdeyse.Yalan yanlış,sallamasyon yorum yapmamyın lütfen.Telfonu aldım çok şık tasarımı var dandik kasa değil ,hantalda değil,incecik.8gb skandısk bellekle geldi,iki adet batarya var kutusunda.Renk ekran kalitesi çok iyi.kamerası 1600x1200 dior ve 600kb boyutunda resim hiç fena değil.Simgeleri resimdeki gibidir kaliteli.92mb telefon hafızası var.Java oyun yükledim hiç sorun yok.Wifi bağlantısı iyi mini opera tarayıcısı war.Tv,radyo sorunsuz.Kalemi kaybolma itimali yüksek telfonla bütünleşik değil.USB kablosusyla pc bağladım ve hem depo hem WEb-cam olarak hiç driversiz kullanabiliyosunuz.Yüklü mesengerinden bağlandım sorunsuz.Telefon çok sık msj yazmaya uygun değil klavye tuşları incecik.Ön yüzdeki tuşlar daha kaliteli olabilirdi.Çift kamerası var.Telfonla ilgilenen arkadaşlar hiç sıkıntı etmesin,verdiğiniz paraya değecek emin olun.Gerçek izlenimlerim bunlardır umarım yardımcı olmuşumdur .

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çok yerinde bir araştırma. Bir ürünü araştırmadan, kullanmadan, hatta eline bile almadan yorum yapanlar var. Bu çok yanlış

yusufkaleli

Üye
Arkadaşlar bu cihaz bende iki aydır var.gerçekten süper gerçek iphone ye 5 basar. çünkü 5 defa daha ucuz..yazılı olan bütün özellikleri çalışıyor...hemde çok hızlı..ben çok memnunum herkese tavsiye ederim..

tyurs

tyurs

Üye
java oyunlar ve uygulamalar yükleyebiliyor muyuz ? Ve nerden bulabilirim ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
çin malı sonuçta fazla dayanmaz :ehe

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Digiphone çin malı deil diyolardı bbirileri türk malı diyolardı

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Doğru demişler. :)

sametyelman

sametyelman

Üye
fiyata göröe iyi cihaz ayrıca orjinal iphone benziyor ve aralarındaki fiyat farkı uçurum:oke:

plossive

Üye
Arkadaşlar,
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek için,
Bu ürünler Çin menşelidir, yani Çin malıdır. TÜRK MALI DEĞİLDİR. Mallar Çinden ithal edilmiştir. Bir ürünün Türk menşeli olabilmesi yani o ürüne Türk Malı diyebilmemiz için Türkiye'de üretilmiş olması yada üretiminde yüksek oranda Türk malı kullanılmış olması yada ürünün ithal edilmiş halinden farkı bir ürüne dönüştürülecek oranda işçilik uygulanması (türünün değişmiş olması, Örn. Aluminyum külçe ithal edilip bunun işlenerek Aluminyum profile dönüştürülmesi gibi) gerekmektedir.
Belirtilen ürünler Çin Malıdır. İthalatçının isteği doğrultusunda üzerine ithalatçının markası basılmıştır. Bu ürünün menşeini değiştirmez.

Fakat bu ürünün illa kötü, kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Büyük markaların bir çok ürünü Çinde üretilmektedir. Nokia'nın Çindeki fabrikasında ürettiği ve arkasında Made in China yazan ürünleride Finlandiya değil Çin malıdır.

Düzeltmek istediğim bu ürünler "Türk Malı" değildir. Türk malı ürünlerin etiketinde "Made in Turkey/Türk Malı" ibareleri bulunması zorunludur.

tyurs

tyurs

Üye
Arkadaşlar ben bu telefonu aldım memnunum şimdilik özelliklede wi-fi si çok iyi tek bir sorun var mesaj yazması biraz zor oluyor harfler çok küçük onları büyütme gibi bi şansımız var mı acaba ben bulamadım da

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Maalesef böyle bir şansın olduğunu sanmıyorum :/

themky

themky

Üye
arkadaşlar bu telefonu arıyorum arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım.... Pendik/İSTANBUL da oturuyorum ama yok... Bu bölgeye yakın bir yerde satan bir yer biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.....

Bir de WiFi destekli başka Çin telefonları var mı (ama dokunmatik olacak)

Üst Alt