Wi-Fi + Çift Hat + TV + Dokunmatik + 8 GB --- Digiphone DG67

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi + Çift Hat + TV + Dokunmatik + 8 GB --- Digiphone DG67

http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=2899 http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=2900

http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=2901 http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=2902

Çinde üretim yapan firmalar artık java destekli telefonlar üretmeye, daha da ötesi kablosuz internet özgürlüğü yaşatmaya başladılar. Bunun bir örneği de Digiphone DG67.

İnce ve şık tasarıma sahip olan ürün 3.0" dokunmatik ekranı ve 802.11 b Wi-Fi desteği ile ön plana çıkıyor. Çift Sim karta sahip olan üründe iki hatta aynı anda aktiftir. Arkada 3.2 MP, önde VGA kameraya sahip olan üründe 4 X dijital yakınlaştırma şansına sahipsiniz. Cihaz karasal yayınları alabilme özelliği sayesinde şebekeden bağımsız ve geniş ekranında harika TV deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Hareket sensörü sayesinde bekleme konumunda telefonu salladığınızda duvar kağıtlarını değiştirebilir, müzik çalarda iken diğer şarkıya geçebilir ve radyo dinlerken kanal değiştirebilirsiniz. Bluetooth desteği ile kablodan bağımsız veri transferi yapabileceğiniz cihaz, JAVA desteği ile telefonunuzu eğlence aracına dönüştürmenizi sağlıyor.

GSM 900 / 1800 / 1900 bantlarını destekleyen cihazın diğer standart özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

* 500 Hafızalı Telefon Defteri
* Ajanda - Takvim
* Çalar Saat
* Ortam Sesleri Kayıt
* Class 10 GPRS
* Wap 2.0
* MP3 - MP4 Oynatma
* 0.85 W/kg SAR değeri
* 8 GB Hafıza Kartı Hediye

Türkiye'ye Teknosel Elektronik tarafından ithal edilen ürün Digiphone resmi Distribütoru SAR Elektronik tarafından dağıtılmaktadır ve 2 yıl garantilidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: weyselow, karabsmk, Eisoptrofobik ve 7 diğerleri


Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
300 TL civarına satın alabilirsiniz.
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
300TL iyiyimiş , biraz araştıraym alabilirim.
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada yeni çıkan Çin malı telefonların SAR değerlerine dikkat çekmek isterim. Bu bölümde inceleyeceğim tüm ürünlerin SAR değerlerini de yazıma ekleyeceğim. Bu ürün 3 Temmuz itibariyle satışa çıktı. Fiyatına da birkaç yerde baktım 300 - 370 TL arasında bulunabiliyor.
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
fiyatı gerçekten iyi
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben 270 e veriyorum genelde sar dan aldığım cihazlarda sorun çıkmaya başladı
 

dardaaa

Üye
Java mevcut muydu
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda java mevcuttur
 
batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
gerçekten süper fiyatta ii
 
alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
wi fi olduğuna inanamıyorum çin malı telefonlarda ayrıca java da var harikaymış...
 
fodder

fodder

Üye
güzelde garanti kapsamı zor ürünler gidince gelmek bilmiyor bir ekranı için bakmadığımız armadığımız yer kalmadı yok...
 
batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
wifi gerçekten var mı bir çok telefonda wifi yazıyor ama çalışmıyor
 
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Wifi çalışıyorsa javada kolay uygulamalra kolay kuruluyorsa bu telefon müthiş ki ses kalitesi de iyi ise almayı düşünürüm
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar SAR iletişim güzel servis desteği sağlıyor. Digiphone ürünleri SAR iletişim güvencesinde. O yüzden servis sıkıntısı yok. Wi-Fi'lı modellere bende güvenmiyorum ama bu cihazı araştırdım, wi-fi çalışıyor.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
video var mı acaba ? :) çok merak ettim..
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz mı Salih'im sen iste yeter :)
 

ydeliayan

Üye
dg 67 icin java programı olan var mı
 
arslansem

arslansem

Üye
Bayağı karizmatik ve ucuz :)
 

21haan21

Üye
Selam a arkadaslar pekı ben alırsam turkıyeden alamanyada kulanabılırmıyım acaba ....
 
eç038

eç038

Üye
ben inanmıyorum bu özelliklerin bu telefonda olduğuna.. benim aldığım telefonda 2.0 mp yazıo ama satıcı 1.3 mp ayarında dedi... eve geldim birde ne göreyim telefon 640*480 çekio.. yani 0.3 mp.. sar iletişimin servisine söyleyecek laf yok.. hakaten madur etmiolar.. lakin bu çin yapımlar eminim onlarında ithal ettiğine pişman olduğu ürünlerdir.. 8 gb mmc yazdığına bakmayın kesin doldurduğunuzda telefon kilitlenecektir.. bu telefonların ram değerleri inanılmaz düşük oluo.. 3.2 mp yazdığına bakmayın bu telefonlarda 0.3 mp den fazlası olmuo belki 1.3 tür ama oda şansınıza kalmış.. wi-fi var diolar ama oda kesin yavaşlıktan insanı çileden çıkarıyordur.. ayrıca benim aldığım telefon webe bağlanamıyor hata veriyordu sadece wapta gezinebiliyordunuz buda kesin orda sorun çıkaracaktır.. java var diolar oda kesin eski versiyondur yeni program ve oyunları açmayacaktır.. arkadaşlar telefonu alıp bizzat bakmadım sadece nasıl olacağını tahmin ediyorum ama dikkate alın derim.. böyle sorunlarla karşılaşılması kuvvetle muhtemeldir.. çin malı alırken heryerine bakın.. vidaların sıkıldığı yerlerin dibine kadar ( abartı değil )...

saygılarımla..
 


Üst Alt