turbocore
Üye
arkadaşlar ses kaydı gitmiyor ve ses kaydını gönderen kişininde bıraktığı sesli not açılmıyor ?? sizdede oluyor mu ?
Ben öyle bir sorun yaşamıyorum BETA da ama mp3 dosyası ise açılmaz

sanane ile gönderildi

arkadaşlar ses kaydı gitmiyor ve ses kaydını gönderen kişininde bıraktığı sesli not açılmıyor ?? sizdede oluyor mu ?

yok ya sabah sorun yoktu şimdi var. ayrıca bende gönderemıyorum diyorumBen öyle bir sorun yaşamıyorum BETA da ama mp3 dosyası ise açılmaz
sanane ile gönderildi![]()
Hahahaha Bu Konuda Haklısın Bende Anlamadım Galiba Toplu Olarak 8.1 Gelince VerceklerNe betaymış arkadaş ya..gelemedi bir türlü yeter artık..
Ericsson A1018 ile Gönderildi
.Ben çok sabırlıyım bakın hiç merak ediyormuyumBilmiyorum ama insanların dayanacak sabrı kalmadı artık.
Ericsson A1018 ile Gönderildi

Maalesef hiçbir şekilde yükleme şansınız yokArkadaşlar telefonda bütün sayfaları okuyamadım bir sorum olacak telefonu hack yapsak falan bu betayı yükleme şansımız yok mu xap ı varmı yani

dostum tüm özellikleri ss olarak atarmısınDün galibaha geri bildirim yaptım ancak uygulama bugün güncellenmedi bak kızıyorum
Arkadaşlar güncelleme yakında sizler içinde gelicek uygulamanın şu halini görseniz gerçekten hayran kalırsınız çünkü o arka plan ekleme ve gizleme özelliği androidden önce whatsapp betaya geldi![]()
sanırım bu cihazda 8.1 yüklü üstte üçgenin içinde ünlem varMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız