Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore

turbocore

Üye
arkadaşlar ses kaydı gitmiyor ve ses kaydını gönderen kişininde bıraktığı sesli not açılmıyor ?? sizdede oluyor mu ?

Ben öyle bir sorun yaşamıyorum BETA da ama mp3 dosyası ise açılmaz :D

sanane ile gönderildi :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ne betaymış arkadaş ya..gelemedi bir türlü yeter artık..

Ericsson A1018 ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bilmiyorum ama insanların dayanacak sabrı kalmadı artık.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aslında bu kadar sorun etmeye gerek yok arkadaşlar watshap bizi düşünmüyorsa alternatif olarak linea buradan işimizi görürüz bizde

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Öyle diyorsun da 2.5 ayda bir güncelleme çıkartılmaz mı

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Arkadaşlar telefonda bütün sayfaları okuyamadım bir sorum olacak telefonu hack yapsak falan bu betayı yükleme şansımız yok mu xap ı varmı yani

turbocore

turbocore

Üye
Arkadaşlar telefonda bütün sayfaları okuyamadım bir sorum olacak telefonu hack yapsak falan bu betayı yükleme şansımız yok mu xap ı varmı yani
Maalesef hiçbir şekilde yükleme şansınız yok :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Viber adam akıllı çalışsa yada messageme falan gelse direk ona gececeğim. bi sistem bu kadar sallanmaz gercekten. yemin ediyorum symbian s60v5'teki whatsapp daha iyi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Abartmayalım beyler isterseniz whatsapp gayet sorunsuz çalışıyor bazen bildirim sorunu oluyor evet girince geliyo mesajlar bu wifi den normal internete normal internetten wifiye geçince yaşanıyor telefonu açıp kapatınca bu sorun düzeliyor başkada bi problem yok.
Arka plan değiştirme Mp3 yollanması bunlar whatsapp daki sorunlar değil eksikliklerdir.
Şarj konusunda diğer platformlara göre biraz daha fazla yemekte orasınada yapıcak birşey yok.
Yeni gelicek güncellemeye şurda 2 hafta var bu kadar dert yanacağınıza kaldırın gitsin 8.1 ile kurun şahsen ben kullanıyorum ve tek şikayetim var oda şarj başkada hiç bir şikayetim yok gayet işimi görüyor.

PureFood

PureFood

Üye
Sabır arkadaşlar BUILD'den sonra rahatız el mahkum bekleyeceğiz.

İnşallah alınan .MP3 , .WAV gibi dosyaları kaydetmeyi getirirler. Şart.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kaldı 15 gün..beklemeye devam :)

turbocore

turbocore

Üye
Dün galibaha geri bildirim yaptım ancak uygulama bugün güncellenmedi bak kızıyorum :D
Arkadaşlar güncelleme yakında sizler içinde gelicek uygulamanın şu halini görseniz gerçekten hayran kalırsınız çünkü o arka plan ekleme ve gizleme özelliği androidden önce whatsapp betaya geldi :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: dücane
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Dün galibaha geri bildirim yaptım ancak uygulama bugün güncellenmedi bak kızıyorum :D
Arkadaşlar güncelleme yakında sizler içinde gelicek uygulamanın şu halini görseniz gerçekten hayran kalırsınız çünkü o arka plan ekleme ve gizleme özelliği androidden önce whatsapp betaya geldi :D
dostum tüm özellikleri ss olarak atarmısın

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
vay vay vay süper olmuş gerçekten de

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Whatsapp betaya yeni güncellemeyle 3 adet Nokia zil sesi eklendi. Bunları kişilere ayrı ayrı atama imkanı da var.