Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ya o eskiden yoktu sonradan çıktı. İçine etmeseler olmaz.. Belki 8.1'den sonra farklı bir yapı ile geleceklerdir kim bilir..

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

ms 4sq ye baya Bi yatırım yaptı büyük ihtimal sağlam bir güncelleme gelecek 4sq ye hatta nisandaki tanıtımda 4sq ye özel bir bolum bile ayırabilirler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
Whatsapp Beta Bugün Güncellendi Hergün Günvelleniyor Saten :D kişiye özel arka pln atama geldi ve bir kaç yeni duvar kağıdı :D

Twitter İle Gönderildi :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Whatsapp Beta Bugün Güncellendi Hergün Günvelleniyor Saten :D kişiye özel arka pln atama geldi ve bir kaç yeni duvar kağıdı :D

Kişiye özel arka plan özelliği ile WhatsApp Beta güncellendi.
şuan güncelledim ama saten vardı o bundan onceki guncellemede bunda sadece onizleme geldi :D

Daha önceki sürümle birlikte geldiğini yazmıştım ama zaten vardı demiştiniz, şimdi yeni geldi dediniz :blink:

turbocore

turbocore

Üye
Daha önceki sürümle birlikte geldiğini yazmıştım ama zaten vardı demiştiniz, şimdi yeni geldi dediniz :blink:

kişiye özel yoktu normal arka plan saten vardı ama bunda arka plan kişiye özel seçiyoruz yani tolga kişisine farklı resim sercan ismine farklı resim :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bi bize yok :(

Nokia 3310 ile gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
kişiye özel yoktu normal arka plan saten vardı ama bunda arka plan kişiye özel seçiyoruz yani tolga kişisine farklı resim sercan ismine farklı resim :D

Kişiye özel diye belirtmiştim zaten. Neyse sıkıntı yok :)

PureFood

PureFood

Üye
Ya bu adamlar neden 8.1'i bekliyor anlamadım onu güncelliyorsan bunu da güncelle işte.

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şirket politikası..heyecan yaptıracaklar illa :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şu viber adam akıllı çalışsa ona gececeimde el mahkum whatsapp kullanıyoruz. Gerçi 2 sene içinde kendi uygulamamı yazacağım :sirit:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Şu viber adam akıllı çalışsa ona gececeimde el mahkum whatsapp kullanıyoruz. Gerçi 2 sene içinde kendi uygulamamı yazacağım :sirit:

hiç denemedim valla..kendi kendine takılıyor arkada :)

PureFood

PureFood

Üye
hiç denemedim valla..kendi kendine takılıyor arkada :)
Madem kullanmıyorsun boşa duruyor, kaldır derim. Arka plan görevlerinde engellenemeyen uygulama listesinde çünkü. Habire çalışıyor. Maksat şarjdan tasarruf.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Madem kullanmıyorsun boşa duruyor, kaldır derim. Arka plan görevlerinde engellenemeyen uygulama listesinde çünkü. Habire çalışıyor. Maksat şarjdan tasarruf.

aynen sildim şimdi..ihtiyacım olunca yüklerim..

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Güncelleme güncelleme kıçımızı yırtıyoruz. Her şey bir kenara alt tarafı bildirim sesini değiştirebileyim yeter. Birde facebook mesenger çok tatlı oldu. Şu whatsap ı Facebook messengere katsalar sadece Facebook kişileri ile konuşmasak. Hem face arkadaşları ile konuşalım hemde rehberimizde olan whatsap kullananlarla konuşsak

turbocore

turbocore

Üye
Güncelleme güncelleme kıçımızı yırtıyoruz. Her şey bir kenara alt tarafı bildirim sesini değiştirebileyim yeter. Birde facebook mesenger çok tatlı oldu. Şu whatsap ı Facebook messengere katsalar sadece Facebook kişileri ile konuşmasak. Hem face arkadaşları ile konuşalım hemde rehberimizde olan whatsap kullananlarla konuşsak

Buyrun beyfendi sizi isterseniz whatsapp ekibine alalım :D

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Niye begenmedin mi
Nasıl olsa ikiside Facebook un malı. Pazar payından dolayı ikisini birleştirmezse anlarım. Ama olsa harika olur.

turbocore

turbocore

Üye
Saten sesli arama özelliği yakında gelicek ona dua et :D

sanane ile gönderildi :D

• Beğen
Tepkiler: erdincpolat
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aslında Microsoft sağlam Bi uygulama yapacak arkadaş. Tüm diğer mesajlaşma, görüntülü görüşme ve paylaşım içerikli uygulamaların hepsinin ozelliklerini tek çatı altından çalıştıran. İşte o zaman 80 ayrı ama birbirine benzeyen uygulama kurmamıza gerek kalmazdı.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Dexter Morgan ve erdincpolat
turbocore

turbocore

Üye
Artık 1 Okunmamış Mesaj Var Yazısı Geliyor Tüyo Sır Veriyim Size Beyaz Gri Şeklinde :D

sanane ile gönderildi :D

carew89

carew89

Üye
arkadaşlar ses kaydı gitmiyor ve ses kaydını gönderen kişininde bıraktığı sesli not açılmıyor ?? sizdede oluyor mu ?