Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

oh oh ne güzel hadi kararlı sürümü yayınlasınlar

Tepkiler: Rainesto

Rainesto

Üye
Daniel rubinho bir foto paylaştı sanırım whatsapp beta 8.1 de çalışmama sorunu çıkarmış. Foto burada.

Geliştiricilerine helal olsun kaç aydır yazıyorlar 8.1 desteği koymamışlar şimdi bir ayda bunun için beta başlar

Tepkiler: Krnl386
Geliştiricilerine helal olsun kaç aydır yazıyorlar 8.1 desteği koymamışlar şimdi bir ayda bunun için beta başlar

bir de bunun için bekletirlerse yazıklar olsun..ayıptır günahtır ya..bu kadar insanı mağdur etmeye hakları yok..

Tepkiler: skynet, Krnl386 ve Rainesto

dakamon

Üye
Bence beta sürecindeki whatsapp WP9 için Programı stabil hale getirmeye çalışıyor bu kadar zamanda anca bu olur yani.

Tepkiler: Rainesto

ogzhnoTr

Üye
Aklıma gelmişti böyle olacağı, uyumluluk filan :d

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

valla kimsenin o kadar beklemeye tahammül edeceğini sanmıyorum

yusuff76

Üye
Benim lumia 520 şarj durup dururken yiyor ne yapmalıyım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bildirimlr hiç gelmiyor

skynet

Üye
Aynen bugün bende de bildirim sorunu var

Şu whatsapp sorunları tamamen çözülse direk gidip S3'ü Lumia 920 ile takas edicem

Arkadaşlar birkaç gündür Whatsapp'a girmediğim sürece mesajlar gelmiyor anca programı açarsam mesajları alabiliyorum. Daha önce yoktu böyle bir sorun. Nedendir?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Krnl386 ve skynet

Krnl386

Üye
Arkadaşlar birkaç gündür Whatsapp'a girmediğim sürece mesajlar gelmiyor anca programı açarsam mesajları alabiliyorum. Daha önce yoktu böyle bir sorun. Nedendir?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kardeşim bende de aynı sorun var. Bir çok kişide de. Güncelleme bekliyoruz. Mail atıyoruz ama boş.

Tepkiler: Aytaç-01
belki de sırf bu sorun yüzünden güncellemeyi bu hafta verirler..seneye vermek yerine

KayraBey

Üye
Yeni özellikler hâlâ yolda mı

dakamon

Üye
Aman güncelleme gelecek ve 5 dk da hevesimiz geçecek Kasmıyorum o yüzden hiç

Rainesto

Üye
Arkadaşlar wp8 için yazılan herşey 8.1 de çalışıyor ama tek wp8.1 için yazılan çalışmıyordu bu mantıkla bakarsak wp8.1 ile çalışmadıgına göre wp9 için yazıyorlar

Düz mantık ile gönderildi