Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

bildirimler bir kaç gundur gelmiyor uygulamanın içinde girmeden mesajları göremiyorum.

Tepkiler: Rainesto
Evet onu bende denedim olmadı çözüm nedir acaba

hazır bildirimler gelmiyor güncelleseler ya şunu artık

Sensation

Emekli Yönetici
Beta yine güncellenmiş
2.11.442.0 Beta

Tepkiler: Krnl386
Tictoc yada message me falan gelse daha yükleme bile yuklemicem de işte ..

Rainesto

Üye
Arkadaşlar windows 8.1 için yazılıyorsun w 9 da telefonla bilgisayar birleştiginde kullanabilecez sorusuzca kafanıza takmayın

phasan

Üye
Suan ios içinde arama özelligi yok

emz

Üye
Arkadaşlar bildirim gelmiyor diyenler sanırım durumu anladım. Öncelikle pil tasarrufu uygulamamıza giriyoruz. Sonra oradan WhatsApp ismini seçiyoruz ve ardından da her zaman izin ver seçeneğini aktifleştiriyoruz. Sonra akıllı veriye giriyoruz ve arka planda ve dolaşımda veri kullanımını kısıtla diyen iki kutucuğu da de aktif yapıyoruz ve düzeliyor.

Telgrafla gonderildi.

Dolaşımda arka plan verilerini kısıtlayı açtım.Fakat diğerini değiştiremiyorum.Sorun bu şekilde çozuluyor mu ?

benim arka plan verilerini kısıtla seçeneği aktif olmuyor yani kapalı durumda zaten , diğeride açılıp kapanıyor onuda kapalı yaptım ama alakası olduğunu sanmıyorum wifi dan girenler için

ogzhnoTr

Üye
Bu arada xbox müzik guncellendi

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

xbox müzik'i bölgeyi abd yaparak indirebilirsiniz..xbox servisleri türkiye için kapalı malesef şu an..

dakamon

Üye
2.11.356 şu an bende. Artık neyi bekliyorlar yayınlamak için? 2.12 yapmayı mı bekliyorlar. Artık versinler ya insanlar fitil oldu

Tepkiler: skynet ve Rainesto
belki de yayınlayacaklardır.test yapıyorlardır kim bilir. bu hafta zaten ay sonu bakalım

dakamon

Üye
Daniel rubinho bir foto paylaştı sanırım whatsapp beta 8.1 de çalışmama sorunu çıkarmış. Foto burada.