Rainesto Üye Düşünsene 8.1 betayı yüklüyorsun mağazadan güncelleştirmeleri denetliyorsun Bi bakmışsın whatsapp çıldırırsın MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Düşünsene 8.1 betayı yüklüyorsun mağazadan güncelleştirmeleri denetliyorsun Bi bakmışsın whatsapp çıldırırsın MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
TurboCall Üye Goodjober' Alıntı: Düşünsene 8.1 betayı yüklüyorsun mağazadan güncelleştirmeleri denetliyorsun Bi bakmışsın whatsapp çıldırırsın MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Ben güncelleme demekten bıktım ...
Goodjober' Alıntı: Düşünsene 8.1 betayı yüklüyorsun mağazadan güncelleştirmeleri denetliyorsun Bi bakmışsın whatsapp çıldırırsın MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Ben güncelleme demekten bıktım ...
Rainesto Üye turbocoreburada' Alıntı: Ben güncelleme demekten bıktım ... Genişletmek için tıkla ... bende beklemekten gelsin ben bin kere güncelleme demeye razıyım MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
turbocoreburada' Alıntı: Ben güncelleme demekten bıktım ... Genişletmek için tıkla ... bende beklemekten gelsin ben bin kere güncelleme demeye razıyım MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
TurboCall Üye Akhtoher' Alıntı: Bu güncelleme konuları yüzünden telefonda g harfine basınca güncelleme çıkıyor direkt Genişletmek için tıkla ... Güncellemeler çok önemlidir özel mesaj kutuna baksana bi ..
Akhtoher' Alıntı: Bu güncelleme konuları yüzünden telefonda g harfine basınca güncelleme çıkıyor direkt Genişletmek için tıkla ... Güncellemeler çok önemlidir özel mesaj kutuna baksana bi ..
Makale_Helvetia Üye bu uşağın dediğine göre kendisi whatsapp support ile geçen hafta irtibata geçmiş ve kendisine şöyle cevap vermişler.. gecikme için üzgünüz,bununla ilgili çok fazla e-posta almaktayız, whatsapp güncellemesi ile ilgili sorunuza gelecek olursak,geliştiricilerimiz çok çalışıyor ve çok yakında çıkartacağız,belki de önümüzdeki hafta. bu yüzdendir ki kendisi 10 Nisan'da güncellemenin gelebileceğini düşünüyor.
bu uşağın dediğine göre kendisi whatsapp support ile geçen hafta irtibata geçmiş ve kendisine şöyle cevap vermişler.. gecikme için üzgünüz,bununla ilgili çok fazla e-posta almaktayız, whatsapp güncellemesi ile ilgili sorunuza gelecek olursak,geliştiricilerimiz çok çalışıyor ve çok yakında çıkartacağız,belki de önümüzdeki hafta. bu yüzdendir ki kendisi 10 Nisan'da güncellemenin gelebileceğini düşünüyor.
TurboCall Üye Makale_Helvetia' Alıntı: bu uşağın dediğine göre kendisi whatsapp support ile geçen hafta irtibata geçmiş ve kendisine şöyle cevap vermişler.. gecikme için üzgünüz,bununla ilgili çok fazla e-posta almaktayız, whatsapp güncellemesi ile ilgili sorunuza gelecek olursak,geliştiricilerimiz çok çalışıyor ve çok yakında çıkartacağız,belki de önümüzdeki hafta. bu yüzdendir ki kendisi 10 Nisan'da güncellemenin gelebileceğini düşünüyor. Genişletmek için tıkla ... Ben 1 Haftaya Gelicek Dedim 4 Gün Kaldı. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Makale_Helvetia' Alıntı: bu uşağın dediğine göre kendisi whatsapp support ile geçen hafta irtibata geçmiş ve kendisine şöyle cevap vermişler.. gecikme için üzgünüz,bununla ilgili çok fazla e-posta almaktayız, whatsapp güncellemesi ile ilgili sorunuza gelecek olursak,geliştiricilerimiz çok çalışıyor ve çok yakında çıkartacağız,belki de önümüzdeki hafta. bu yüzdendir ki kendisi 10 Nisan'da güncellemenin gelebileceğini düşünüyor. Genişletmek için tıkla ... Ben 1 Haftaya Gelicek Dedim 4 Gün Kaldı. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
TurboCall Üye Makale_Helvetia' Alıntı: Bu hafta gelirse verecem şukunu Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hahaha Bbm De Bi Gelseydi :) MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Makale_Helvetia' Alıntı: Bu hafta gelirse verecem şukunu Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hahaha Bbm De Bi Gelseydi :) MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Makale_Helvetia Üye O da gelir ama daha önemlisi whatsapp Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
Makale_Helvetia Üye O da gelir ama daha önemlisi whatsapp Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
suyunsesi Üye turbocoreburada' Alıntı: Whatsapp Betaya Kayıtlıyım ALLAHA ŞÜKÜR Kafam Rahat .. Genişletmek için tıkla ... İyi ki bi kayıt olmuşsun,
turbocoreburada' Alıntı: Whatsapp Betaya Kayıtlıyım ALLAHA ŞÜKÜR Kafam Rahat .. Genişletmek için tıkla ... İyi ki bi kayıt olmuşsun,
TurboCall Üye suyunsesi' Alıntı: İyi ki bi kayıt olmuşsun, Genişletmek için tıkla ... Oda olmasa androide geçicektim yani (noted bu arada işin şakası o ya 1 haftaya sizede gelcek bekleyin)
suyunsesi' Alıntı: İyi ki bi kayıt olmuşsun, Genişletmek için tıkla ... Oda olmasa androide geçicektim yani (noted bu arada işin şakası o ya 1 haftaya sizede gelcek bekleyin)
Makale_Helvetia Üye bugün itibari ile tam 3 ay oldu whatsapp güncelleme vermeyeli artık bugün bekliyoruz bir sürpriz.
Makale_Helvetia Üye bugün itibari ile tam 3 ay oldu whatsapp güncelleme vermeyeli artık bugün bekliyoruz bir sürpriz. Dejavuex' Alıntı: gelirde bildirim sorunu yaşanırsa dağıtırım ortalığı Genişletmek için tıkla ... bildirim sorunu bende yok,şu ana kadar uygulamadan atma da yaşamadım.tek istediğim son görülme'nin kapanıp açılması
bugün itibari ile tam 3 ay oldu whatsapp güncelleme vermeyeli artık bugün bekliyoruz bir sürpriz. Dejavuex' Alıntı: gelirde bildirim sorunu yaşanırsa dağıtırım ortalığı Genişletmek için tıkla ... bildirim sorunu bende yok,şu ana kadar uygulamadan atma da yaşamadım.tek istediğim son görülme'nin kapanıp açılması
Dejavuex Üye Makale_Helvetia' Alıntı: bugün itibari ile tam 3 ay oldu whatsapp güncelleme vermeyeli artık bugün bekliyoruz bir sürpriz. bildirim sorunu bende yok,şu ana kadar uygulamadan atma da yaşamadım.tek istediğim son görülme'nin kapanıp açılması Genişletmek için tıkla ... valla son görülme gelse de kullanmayacağım için benim için bisey ifade etmiyor haaa ama kenarda durursa iyi yani benim için
Makale_Helvetia' Alıntı: bugün itibari ile tam 3 ay oldu whatsapp güncelleme vermeyeli artık bugün bekliyoruz bir sürpriz. bildirim sorunu bende yok,şu ana kadar uygulamadan atma da yaşamadım.tek istediğim son görülme'nin kapanıp açılması Genişletmek için tıkla ... valla son görülme gelse de kullanmayacağım için benim için bisey ifade etmiyor haaa ama kenarda durursa iyi yani benim için