TurboCall
Üye
Olabilir belkide 8.1 finalde gelir berabrrkararlı sürüm 8.1 için gelebilir ama..adamlar show peşindedolayısıyla preview i beklemek zorundayız gibime geliyor
Öyle Olsa Ben Kullanamam ..
Ama aynı şey oluyor sonuçta w8 de çalışıyor.Senin ki beta ama. Benim bahsettiğim kararlı sürüm.
Telgrafla gönderildi.
Whatsapp beta sürümünü nereden indirebiliriz?
İndirmeye Kapatıldı Ama Türkiyede Hiç Benden Başka Betaya Kayıtlı Üye Yok Galibaha Keşke Olsada Arama Özelliğini Denesek.Whatsapp beta sürümünü nereden indirebiliriz?
İndirmeye Kapatıldı Ama Türkiyede Hiç Benden Başka Betaya Kayıtlı Üye Yok Galibaha Keşke Olsada Arama Özelliğini Denesek.
cevap için teşekkürler kaçırmışız demek ki. Bu arada bir çok mesajında gördüm galibaha yazdığını yanlış yazıyorsun kardeşimGaliba olmalı.
sen bu yorumu yazarken ağzınla mı yazdın? Senin türkçen bayaaa bozuk tatlım.Ağız alışkanlığı olmuş
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
seni tanımasam bu yorumunla sana acıyıp başını okşardım.Maddeler dedin betaya güncelleme geldi ama değişen birşey yok hata ve performans güncellemesi.
(Bu arada bazı arkadaşlar bir uygulamayla hava yapıyorsun demişti hava değil burdaki arkadaşlarda bilgilensin diye yazıyoum.)
Türkçen olmalıydı.sen bu yorumu yazarken ağzınla mı yazdın? Senin türkçen bayaaa bozuk tatlım.
seni tanımasam bu yorumunla sana acıyıp başını okşardım.
ona bakarsan "bayaaa"da yanlış onuda geçtim cümle sonlarında ne zamandan beri nokta yerine gülücük konuluyor.Türkçen olmalıydı.
Farkındaysan "bayaaa" gibi bir kelime kullanmadım. Doğrusu "bayağı" şeklindedir ve son olarak gülücük koymanın bir yazım hatası mı değil mi bilgim yok ki kişisel bir mesaj yazıyorum resmi bir kuruluşa dilekçe veya yazı değil gülücük koymamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. En azından özel isimlerin büyük harfle başladığını ve ülke isimlerinin büyük harfle başlaması gerektiğini biliyorum.ona bakarsan "bayaaa"da yanlış onuda geçtim cümle sonlarında ne zamandan beri nokta yerine gülücük konuluyor.
3. Kişilerden nefret etmişimdir :/ bu bizim savaşımız olmamalıydı.Farkındaysan "bayaaa" gibi bir kelime kullanmadım. Doğrusu "bayağı" şeklindedir ve son olarak gülücük koymanın bir yazım hatası mı değil mi bilgim yok ki kişisel bir mesaj yazıyorum resmi bir kuruluşa dilekçe veya yazı değil gülücük koymamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. En azından özel isimlerin büyük harfle başladığını ve ülke isimlerinin büyük harfle başlaması gerektiğini biliyorum.
Savaş değil tabi ki sadece bende sizin yaptığınız hatayı düzeltmek istedim. İyi forumlar.3. Kişilerden nefret etmişimdir :/ bu bizim savaşımız olmamalıydı.
anladım. Sanada iyi forumlar canım.Savaş değil tabi ki sadece bende sizin yaptığınız hatayı düzeltmek istedim. İyi forumlar.
sen bu yorumu yazarken ağzınla mı yazdın? Senin türkçen bayaaa bozuk tatlım.
seni tanımasam bu yorumunla sana acıyıp başını okşardım.
Merhabalar.
İlk öncelikle daha öncelerdende sen benimle atışıyordun,ağzımla değil elimle yazdım ama bi yandan (Ms) hastası abimle uğraşırken yazdığım için bazı bozukluklar olabiliyor yani bir sorun olursa şikayet et istersen ?
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?