Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Geçmiş mesajlara bakarken de bir süre sonra atıyor, ayrıca paylaşılan resimleri açıp bakarken 4-5 resim sonrada atıyor

Tepkiler: Dexter Morgan
Alla alla..bende hiç olmadı.denerim ama bi ara zorlayıp

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Selamlar

gözümüz aydın..sızıntıcı bir abimiz sorulan whatsapp güncellemesi için ''çok yakında..neredeyse hazır..son testler uygulanıyor..düzeltilmesi gereken birkaç küçük hatası kaldı'' yorumunu yapmış

Tepkiler: Heimdalll
Şu whatsapp beta nedir,farklı mı ve nerden indirebilrim link paylaşır mısınız lütfen

Şu whatsapp beta nedir,farklı mı ve nerden indirebilrim link paylaşır mısınız lütfen

Merhabalar Whatsapp Beta.
Farklı gelen tüm özellikleri kullanıcılar bir kaç ay deniyor yani beta kullanıcıları türkiyede bi ben varım galibaha wp8 de ondan sonra bizim geri bildirimlerimizle uygulamayı düzeltiyorlar ve yeni özellikler ekliyorlar. Mesela şu an whatsapp betada nerdeyse herşey değişti siz indiremezsiniz whatsapp betaya alımlar 2 ay önce kapatıldı ve kullanıcılara indirmeye şu an kapalaı ve kapalı olarak kalıcak yeterli alım yapılmış

pirenuri

Üye
Beta tek sende olduğu için mutlu oldun galiba

Betaman turbo :P

Ooo ama ne yazsak dalga geçiyonuz evet mutlu oldum tek bende var diye arka plan değiştiriyim bari

Tepkiler: n000k

dakamon

Üye
Kayıtlı olsanız bile eğer daha önceden indirmemişseniz şimdi indiremezmişsiniz

dakamon

Üye
Millet indirmek istiyordu ama indiremiyordu. Tamam link paylaş bende indireyim. Çünkü ben indirmiştim zamanında betayı kullanmıştım bir süre

Millet indirmek istiyordu ama indiremiyordu. Tamam link paylaş bende indireyim. Çünkü ben indirmiştim zamanında betayı kullanmıştım bir süre

bakın konu oyle değil telefon numaranızı mesaj atıp kayıt olmanız gerekliydi yeni bteaya

dakamon

Üye
Zaten oyle yapmıştım

Geçmiş mesajlara bakarken de bir süre sonra atıyor, ayrıca paylaşılan resimleri açıp bakarken 4-5 resim sonrada atıyor
aynı sorun bende var. whatsapp desteğe yazıyorum salladıkları yok. aacaba güncellemeyi ne zaman verecekler merak konusu. android uygulaması gene güncelleme aldı

Tepkiler: skynet

PureFood

Üye
Ya Whatsapp tamam adam oldu, Twitter ve 4sq'de yeni ara yüzlerine kavuşsa tamam olacak.. Ayrıca 4sq hâlâ eksik. Evet arayüzü gerçekten çok kullanışlı ama eksikler olmadığı anlamına gelmez..

dakamon

Üye

4sq gerçekten hatalı. Gelişmiş değil. Mesela bildirimine baktığın halde bildirim gitmiyor bir türlü hep kalıyor orada. Bu hatayı düzeltmeleri lazım

PureFood

Üye
4sq gerçekten hatalı. Gelişmiş değil. Mesela bildirimine baktığın halde bildirim gitmiyor bir türlü hep kalıyor orada. Bu hatayı düzeltmeleri lazım

Ya o eskiden yoktu sonradan çıktı. İçine etmeseler olmaz.. Belki 8.1'den sonra farklı bir yapı ile geleceklerdir kim bilir..

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.