Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsrail de , israil askerlerine bu programın kullanılması bugün itibari ile yasaklanmış.
Buda bu programda bir bit yeniği olduğunu gösteriyor. Zaten geçmiş zamanlar da bu programın "casus yazılım" olduğu ileri sürülmüştü. Daha sonra da Whatshapp bilgilerinin CİA gibi istihbarat ajanlarının denetlendiği söylendi. Bunlar bir söylenti olabilir ama "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " atasözü bize biraz ipucu verebilir. Ben kullanıyorum, ama artık kesinlikle whatsahpp üzerin den ailevi, özel fotoğraf vs gönderip almayacağım.. Alternatif olarak ta en yakın zaman da WeChat gibi uygulamalara yöneleceğim..
cia günlük konuşmaları mı takacak sen devlet sırrı taşıyosan yada siyasi isen şantaj yada bilgi içereikli alırlar mesajını yoksa ne yapsınlar ergen mesajlarını ama suan devlet liderleri son teknolojiye karsı!..
cia günlük konuşmaları mı takacak sen devlet sırrı taşıyosan yada siyasi isen şantaj yada bilgi içereikli alırlar mesajını yoksa ne yapsınlar ergen mesajlarını ama suan devlet liderleri son teknolojiye karsı!..
Arkadaşın sanırım söylemek istediği, tam öyle değildi
Sanırım, önemli bir kişi veya öyle takip edilebilecek bir şahsiyet olmadıkça sorun yok demek istedi
Arkadaşın sanırım söylemek istediği, tam öyle değildi
Sanırım, önemli bir kişi veya öyle takip edilebilecek bir şahsiyet olmadıkça sorun yok demek istedi
Işte biz bu düşünce yüzünden kaybediyoruz. Yukarıda açıklandı, banka numaraları vs gönderimi yapılıyor bu programlar üzerinden ben dahi yaptım. Ünlü&şahsi bir kişi olmaz isek bu hesap numaralarını kullanmazlar mı yani.?
mehmettech
Üye
malesef, anlatamadım,diğer arkadaşlar benden daha iyi yardımcı olabilirler.Yani benim görüşüm o , herkes dinlenebilir neyse beyler - konu dağılmasın
İsrail de , israil askerlerine bu programın kullanılması bugün itibari ile yasaklanmış. işte güvenmediğim için whatsappı sildim.
Buda bu programda bir bit yeniği olduğunu gösteriyor. Zaten geçmiş zamanlar da bu programın "casus yazılım" olduğu ileri sürülmüştü. Daha sonra da Whatshapp bilgilerinin CİA gibi istihbarat ajanlarının denetlendiği söylendi. Bunlar bir söylenti olabilir ama "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " atasözü bize biraz ipucu verebilir. Ben kullanıyorum, ama artık kesinlikle whatsahpp üzerin den ailevi, özel fotoğraf vs gönderip almayacağım.. Alternatif olarak ta en yakın zaman da WeChat gibi uygulamalara yöneleceğim..