Haber Whatsapp'a ' 2 Yeni Müthiş Özellik Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Allah aşkına ne transferi yapıyorsunuz sanki?
ben bir defa arka ve önden çekilmiş kimlik fotoğrafı transferi yapmıştım daha sonra da iki ayrı banka ma ait kredi kartı nın yine ön ve arkadan çekilmiş fotoğrafını arkadaşım a göndermiştim. Bazen öyle acil işler oluyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: xmustx ve Dede

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
ben bir defa arka ve önden çekilmiş kimlik fotoğrafı transferi yapmıştım daha sonra da iki ayrı banka ma ait kredi kartı nın yine ön ve arkadan çekilmiş fotoğrafını arkadaşım a göndermiştim. Bazen öyle acil işler oluyor malesef.
İnternet ortamına güvenmeyeceksin zaten bu sadece whatsapp için değil ki :bilmm

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve mehsevim
Invoke

Invoke

Üye

Ben olsam göndermezdim o şekilde ama bana bakmayın, biraz paranoyak olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Uygulamayı kurarken/güncellerken sizden istediği izinleri görüyorsunuz zaten, ben olsam fotoğraf atmam hiç.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
Ben olsam göndermezdim o şekilde ama bana bakmayın, biraz paranoyak olabilirim.
İşte bazen aciliyet durumları oluyor. Örneğin geçen hattımı başka bir operatöre taşıma durumunda kaldım. Ama kullandığım hat benim üzerime kayıtlı değildi. Hattın sahibi de başka bir ildeydi. Hemen önlü arkalı çekip bana whatshapp üzerinden yolladı kimliğini. Bende çıktısını alıp öyle hattımı çevirdim.
İnternet ortamına güvenmeyeceksin zaten bu sadece whatsapp için değil ki :bilmm
Aslında genel olarak haklısınız.

MrExpert

MrExpert

Üye
Aman ne mütiş özellik :ah

• Beğen
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
2. özellik sıkıntı çıkarır. 6 yıllık ilişkileri bitirir, nişanlılar ayrılır, evliler boşanır o derece yani :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve UpOneTR
vysl107

vysl107

Üye
Cok tsk ler ama msn gibi cevrim ici disi özelligi gelse daha muthis özellik olacakti :))

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Keşke forumdaki herkes 1 dolar vereydi de satılmasaydı bu WhatsApp, bu işin iyi yanı kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
kadikoy

kadikoy

Üye
facebok :hayalet: whatsapp la rakipsiz olduğunu kanıtlıyor:hoba:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
facebook once viruslu paylasimlari bitirsin once bulasmasin whatsapp'a

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bakıyorum da bütün kaçakçılar torbacılar burda heralde CIA muhabbetleri falan :ehe yahu arkadaşlar markın işi gücü yok milyonların kullandığı whatsapp üzerinden bizi mi takip edecek facebook içinde aynı şeyler söylendi. Doğrudur veya yanlıştır bu kadar takılmayın bu tarz hiç bir sisteme güven yok ona bakarsanız bilgisayarında Wifi aracılığıyla birşey atsanız bile ele geçirilebilir yani bunun whatsappı facebooku yok internete giren her cihaz her türlü zaten tehdit altında. O kadar korkuyorsanız Kriptolu telefon alın :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bakıyorum da bütün kaçakçılar torbacılar burda heralde CIA muhabbetleri falan :ehe yahu arkadaşlar markın işi gücü yok milyonların kullandığı whatsapp üzerinden bizi mi takip edecek facebook içinde aynı şeyler söylendi. Doğrudur veya yanlıştır bu kadar takılmayın bu tarz hiç bir sisteme güven yok ona bakarsanız bilgisayarında Wifi aracılığıyla birşey atsanız bile ele geçirilebilir yani bunun whatsappı facebooku yok internete giren her cihaz her türlü zaten tehdit altında. O kadar korkuyorsanız Kriptolu telefon alın :ehe
Hay ağzına sağlık hacı emmi :D

Birden bire sana döner ısmarlayasım geldi :D:D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
KayraBey

KayraBey

Üye
Whatsapp kullanan herkes pentagonda konuşuluyor. Olmadık bir an da Kill Him :D:D:D

.caner.

.caner.

Üye
Onlar da dinleniyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Haber için teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
esokmen

esokmen

Üye
Kardeşim milyonlarca kullanicisi var adamlar bazi yasal islemler nedeniyle belki tutuyorlardir ama hadi acip bakalim tek tek ne yazip gondermisler demezler heralde :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Cia in işi gücü yok oturmuş bizim yazışmalarımızı okuyorlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve efeyılmaz
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Fotokopi olayinin aynisi benim basima geldi hat tasima olayindan abim yurt disindaydi. Valla ne yalan söyleyeyim WhatsApp aklimiza gelmedi :D

Üst Alt