Haber Whatsapp'a ' 2 Yeni Müthiş Özellik Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp'a ' 2 Yeni Müthiş Özellik Geliyor
Geçtiğimiz günlerde 19 milyar dolarlık satışı ile gündemin bir numarasına oturan WhatsApp uygulaması, iki yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Pek yakında hazır olması beklenen yeni güncelleme birçok kullanıcının ‘Neden yok’ dediği eksikleri kapatacak. İşte WhatsApp’ın akıllı telefonlara getireceği iki yeni özellik...

PROFİL FOTOĞRAFINIZI REHBERİNİZDE OLMAYAN GÖREMEYECEK

Profil fotoğrafınızı artık istemediğiniz kimseler göremeyecek. Halen telefon rehberinizde olmasa da numaranızı bulan birisi sizin profil fotoğrafınızı görebiliyor. Yeni güncelleme ile rehberinizde olmayan kişiler profil fotonuzu göremeyecek.

İkincisi ise izin verdiğiniz kişiler dışında kimse son kullanma zamanınızı göremeyecek.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Son görülme zamani zaten düzgün çalışmıyor ki

• Beğen
Tepkiler: orxan_92
0MG90

0MG90

Üye
WhatsApp+ ile zaten kapatabiliyorduk son görülmeyi ama profil fotoğrafı iyi olmuş.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Haber için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
esokmen

esokmen

Üye
Bence tamamen gereksiz iki müthiş ozellik

• Beğen
Tepkiler: xmustx, Dede, mehsevim ve 1 kişi daha
heathrow

heathrow

Üye
whatsapp'a sesli görüşme özelliği gelecekmiş.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
profil fotografi isi kotu oldu bilmedigim bi numara aradiginda whatsapp resmi varsa kim oldugunu daha iyi hatirliyorum. ikinci ozellik de iyi degil bence. aralar bozulacak:naughty:ayrica gorusme ozelligi de gelecekmis ama goruntulu mu normal mi bilmiyorum yaza yakin kullanilmaya baslanicakmis. kaynak yok ama gercek bilgibiri resmini gorse nolcak onu da anlamiyorum:/

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Çok gereksiz pek müthişlik göremedim. Whatsapp'ın içine etmesinler de bi de Facebook'la ilişkilendirme olayı falan çıkartmasınlar başımıza Mark'a Faceten küfürler saydırırım haddini bilsin :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
#DirenWhatsapp

• Beğen
Tepkiler: Dede
messevim

messevim

Üye
Whatshapp ın kullanılmamasından yanayım.

İsrail de , israil askerlerine bu programın kullanılması bugün itibari ile yasaklanmış.

Buda bu programda bir bit yeniği olduğunu gösteriyor. Zaten geçmiş zamanlar da bu programın "casus yazılım" olduğu ileri sürülmüştü. Daha sonra da Whatshapp bilgilerinin CİA gibi istihbarat ajanlarının denetlendiği söylendi. Bunlar bir söylenti olabilir ama "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " atasözü bize biraz ipucu verebilir. Ben kullanıyorum, ama artık kesinlikle whatsahpp üzerin den ailevi, özel fotoğraf vs gönderip almayacağım.. Alternatif olarak ta en yakın zaman da WeChat gibi uygulamalara yöneleceğim..

• Beğen
Tepkiler: xmustx, TeknoÖmer ve nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Whatshapp ın kullanılmamasından yanayım.

İsrail de , israil askerlerine bu programın kullanılması bugün itibari ile yasaklanmış.

Buda bu programda bir bit yeniği olduğunu gösteriyor. Zaten geçmiş zamanlar da bu programın "casus yazılım" olduğu ileri sürülmüştü. Daha sonra da Whatshapp bilgilerinin CİA gibi istihbarat ajanlarının denetlendiği söylendi. Bunlar bir söylenti olabilir ama "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " atasözü bize biraz ipucu verebilir. Ben kullanıyorum, ama artık kesinlikle whatsahpp üzerin den ailevi, özel fotoğraf vs gönderip almayacağım.. Alternatif olarak ta en yakın zaman da WeChat gibi uygulamalara yöneleceğim..
%100 güvenilecek program yada ceptelefonu diye birşey kalmadı ama dediğiniz gibi her programın ana verileri,yani yazdığınız tek cümleyi bile saklamaları icin kurulmus ana merkezleri var. Biz saklamıyoruz diyen de zaten sadece kullanicinin gönlüne su serpmekten yada anlık rahatlama duygusu yaratmaktan öteye gitmiyor:)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
%100 güvenilecek program yada ceptelefonu diye birşey kalmadı ama dediğiniz gibi her programın ana verileri,yani yazdığınız tek cümleyi bile saklamaları icin kurulmus ana merkezleri var. Biz saklamıyoruz diyen de zaten sadece kullanicinin gönlüne su serpmekten yada anlık rahatlama duygusu yaratmaktan öteye gitmiyor:)
İşte bu yüzden bu ve bu gibi programlar üzerin de dosya transferi yaparken bir değil iki defa düşünmemiz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Invoke

Invoke

Üye
Allah aşkına ne transferi yapıyorsunuz sanki?

• Beğen
Tepkiler: .caner., Dede, ~N.A.W.Y~ ve 2 diğerleri
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Kişisel bilgilerini yazan hatta,banka hesap numaralarini ve şifrelerini paylaşan vs bile oluyor bu tür programlar üzerinden,onlari da kapsar diyoruz:) Kısaca özel bilgi ve veri paylasimi yani risk var her programdada oluyor

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Invoke
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Profil fotosu faceye satlmadan önce gelmişti zaten !

• Beğen
Tepkiler: .caner.
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ayrıca özelliğin biri önceden vardı biri ise başka bir yöntemle yapılabiliyordu...

Üst Alt