hsno7
Üye
Eğer ROOT’lu bir android cihaz kullanıyorsanız bu yöntemi kullanarak aktifleştirebilirsiniz.
- Öncelikle WhatsApp sürümünüz 2.11.561 yada daha güncel bir sürüm olmalı.
- “Root Browser” isimli dosya yöneticisini Play Store'dan cihazımıza kuruyoruz.
- Sonra WhatsApp’ı uygulama yöneticisinden “zorla durdur” seçeneğini kullanarak tamamen kapatıyoruz.
- Daha sonra “Root Browser” ile “data/data/com.whatsapp/shared_prefs” dizininde bulunan “com.whatsapp_preferences.xml” dosyasını açıyoruz.(xml dosyasına tıklayıp RB Text Editor seçeneği ile) xml dosyasında “boolean” şeklide başlayan satır’ı aşağıda ki gibi iki satır olacak şekilde düzenleyip kaydediyoruz.
Kod:<boolean name="call" value="true" /> <string name="call_allowed">all</string>
Sonra WhatsApp’ı açıyoruz. Üst kısımda Çağrılar, Sohbetler, Kişiler sekmeleri gelmiş olmalı şimdi size gerekli olan arama özelliği aktif olan bir kişinin sizi araması.
hallediyorumEğer ROOT’lu bir android cihaz kullanıyorsanız bu yöntemi kullanarak aktifleştirebilirsiniz.
- Öncelikle WhatsApp sürümünüz 2.11.561 yada daha güncel bir sürüm olmalı.
- “Root Browser” isimli dosya yöneticisini Play Store'dan cihazımıza kuruyoruz.
- Sonra WhatsApp’ı uygulama yöneticisinden “zorla durdur” seçeneğini kullanarak tamamen kapatıyoruz.
- Daha sonra “Root Browser” ile “data/data/com.whatsapp/shared_prefs” dizininde bulunan “com.whatsapp_preferences.xml” dosyasını açıyoruz.(xml dosyasına tıklayıp RB Text Editor seçeneği ile) xml dosyasında “boolean” şeklide başlayan satır’ı aşağıda ki gibi iki satır olacak şekilde düzenleyip kaydediyoruz.
Kod:<boolean name="call" value="true" /> <string name="call_allowed">all</string>
Sonra WhatsApp’ı açıyoruz. Üst kısımda Çağrılar, Sohbetler, Kişiler sekmeleri gelmiş olmalı şimdi size gerekli olan arama özelliği aktif olan bir kişinin sizi araması.
deniyorum hemen
Bekliyoruz sonucu, ben bu şekilde akif etmiştim.deneyeceğim teşekkürler
birden fazla boolean var hangisi ?
ilk gördüğün en üstte ki.deneyeceğim teşekkürler
bir sürü boolen var nasıl yapcamBekliyoruz sonucu, ben bu şekilde akif etmiştim.
ilk gördüğün en üstte ki.
Onu bende kendime sordum cevabını bulamadım şuan için özellik açık dün açtım hattaSesli aramayı açmak için biri araması gerekiyorsa bunu ilk aktif eden eden nasıl açmış
bir sürü boolen var nasıl yapcam
yaptım teşekkürlerhallediyorum
Şekilde görüldüğü gibi.
Çalışıyor değil mi sorun yok. Biri seni aramadıysa arama yapmıyor, arama almışmıydın daha önce. Eğer sorunsuz çalışıyorssa hepsini düzenleyip konu açacağım millet kaybolmasın msj.lar arasındayaptım teşekkürler
sorunsuz çalışıyor biri beni aramadan dediğiniz komutlarla yaptımÇalışıyor değil mi sorun yok. Biri seni aramadıysa arama yapmıyor, arama almışmıydın daha önce. Eğer sorunsuz çalışıyorssa hepsini düzenleyip konu açacağım millet kaybolmasın msj.lar arasında
Tmm. Teşekkür ederim, yeni konuda anlattım herşeyi ayrıntısıyla onay bekliyor.sorunsuz çalışıyor biri beni aramadan dediğiniz komutlarla yaptım
maxicep klasiğiTmm. Teşekkür ederim, yeni konuda anlattım herşeyi ayrıntısıyla onay bekliyor.
Edit: konu onay almadı burada ki yorumlarda var gerekli açıklamalar ROOT lu cihazlarda nasıl yapıldığına ilişkin.
Maxicep'i kullanım sıklığını neden azalttığımı hatırladım ben demaxicep klasiği
Var kardeşim ama bu gün ki denemelerin çoğu boş çıktı, istersen ararım ama. PM den yazDavetiye olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?