Dediklerinde haklisin ama soyle bir sey soyleyeyimki 10 sene oncesinde ne bu denilenleri calistiracak donanim vardi, nede isletim sistemi. Ayrica konuyu cok saptirdik, cevabim net, 10 sene once whatsapp yoktu. Asil cevaba gelirsek whatsappi sinirsiz kullanmanin bir yolu yok, kendileri uzatiyorlar
Oncelikle telefonumdan whatsapp hesabimi sildim. Sonra hatti iphone'a taktim yeni hesap olusturma ayagina onay smsi geldi. Sonra birkac kisiye yazdim oyle hesap ayarlarina baktim omur boyu yaziyor. Ayni sekil hattimi geri takip whatsappi kurdum omur boyu kalan whatsapp hizmetinizi gule gule kullanin yazdi giriste tekrar baktim hesap odeme ayarlarina iphonedaki gibi yaziyordu. Deneyin isterseniz ama whatsapp tumunde ayni olmus galiba
Canlar 10 facede vs dolaşan bir yalan bazıları wep para kazanmak için yapmış olmalı. Zaten yalan belli oldu. Ben bile o haberin ilk cumlesini okuyunca kandım.
benimki 24 marta kadar yaziyodu gecen uygulama silindi tekrar yukledim uyari geldi sureniz doldu hediye olarak 24 marta kadar uzatiyoruz gule gule kullanin yaziyor whatsapp da isini biliyor artik
ilk olarak iphone2g telefonumda kullanmaya başladım , daha sonra sony neo v , daha sonra galaxy note ve son olarak iphone'da kullanıyorum ve hiç bir zaman ödeme yapmadım ve sürekli süresi ömür boyu olarak kaldı ve belirli aralıklarla da hattımı başka telefonlara takarak whatsapp kullanmama rağmen ! iyi geceler , iyi forumlar