xennon
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyide ilk kurduğumda canavar gibi çalışıyordu. 8.1 kurduk diye kullanmayalım o zaman hiç telefonu o zaman bu mudur?Microsoft şu 8.1 işinde yanlış yaptı böyle herkese üyelik verip kurdurmayacaktı. Ön izleme sürümü olan bir sürümü kurup yok bura çalışmıyor yok şurada sıkıntı çıktı demek kadar saçma bir şey göremiyorum. Arkadaşım kurduğun şey ön izleme sürümü her türlü sıkıntı başına gelebilir sen uygulama geliştiricisiysen lafım yok ama değilsen kurmamalıydın 8.1 'i.
kimse androdi övmedi,övülecek bi yanı yok zatenBu arada her sinirlenişinizde androidi övmeyi bırakın artık
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kimse androdi övmedi,övülecek bi yanı yok zaten
kusura bakmayın ama 3 yıllık eski galaxy mini telefonumda bir kere yaşamadığım sorunla wp'de 6 aydır boğuşuyorsam ben android'i överimBu arada her sinirlenişinizde androidi övmeyi bırakın artık
kusura bakmayın ama 3 yıllık eski galaxy mini telefonumda bir kere yaşamadığım sorunla wp'de 6 aydır boğuşuyorsam ben android'i överim
tamam gelişir dedik nokia'nın hatrına ama dalga geçiyor adamlar resmen ben telefona düşman değilim memnunum fakat uygulama geliştiricilerin umrunda değil wp bu rahatsız ediyor beni.O zaman kusura bakmada almasaydın wpli bir cihaz 1 senedir wp kullanıyorum 2 senede android kullandım wpden memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım güncellemelerin gecikmesi dışında kaldı ki androidde de bu gecikmeler oluyor
Valla benim 8.1 yüklü L920 de Faceden olsun whatsapp den olsun bildirimler geliyor.hatta whatsapp den az önce gönderim yapıp gönderim aldım.
8.1'de eğer gerçekten bir düzeltme yaptılarsa 8.1 dışında diyeyim o zaman.
GDR3 + Black yüklü cihazda, her güncelleme fos çıktı şimdiye kadar bildirim sorunuyla ilgili.Şu an iki cihazda elimde.
Galaxy S3'ten yazılan mesaj > Lumia'da herhangi bir hareket yok.
Lumia 920'den yazılan mesaj > Galaxy S3'te saniyesinde bildirim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?