ismail
Üye
WhatsApp Plus + v6.26 D +v6.26 C - MaxiCepLinkini atabilirmisiniz acaba zahmet olmazsa
WhatsApp Plus + v6.26 D +v6.26 C - MaxiCepLinkini atabilirmisiniz acaba zahmet olmazsa
Linkini atabilirmisiniz acaba zahmet olmazbaşka konu var orda 6.26c var en günceli o şu anda
teşekkür ederim
Eğer konudan indiriyorsan androziple acman lazim yorumdaki linkten indiriyorsan normal dosya yöneticisiyle acmayi deneBen yukleyemedim apk dosyasıni tıklayınca androzip yada office ile ac seçenekleri çıkıyor ama yuklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Whatsappim
Uygulama surekli guncellendigi icin turkcelestirmiyoruz.6.30 versiyonu da çıkmış türkçelestirebilir misiniz?
Evet her guncellemeyi ya google playdeki guncellemeye gore yada modlara gore cikior bu yuzden tekrar tekrar duzenlemek gerekio yaptigimiz eski dosyayida atamiyorum kabul etmiyor. Yoksa turkcelestirmeyi deniycektim.Yeni modlar eklenmiş hocam nasıl olduğunu bilmiyorum ama her seferi için baştan mi düzenleniyo türkçelestirme
Dosya yok, sana zahmet bir daha upload eder misin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda benim kendim yaptim buyrun
6.29C Sürümü İle bu Öxellik artık Gelmiştir Tadını Çıkarın.S.a
Acaba whatsapp'ın bu sürümünde ios'taki gibi mesajı görsek dahi , mesaj görülmemiş gibi tek tiki (iletilme durumu) halinde kalma özelliği varmı? Biraz karışık anlattım galiba kusura bakmayın ama yardim ederseniz sevinirim.

Nereden etkinleşiyor?6.29C Sürümü İle bu Öxellik artık Gelmiştir Tadını Çıkarın.
WhatsApp Plus 6.22,24,26,27,29,30,32C
Sürümüne güncellenmiştir.
Enjoy the "WhatssApp+ Plus"
Plus menusune girNereden etkinleşiyor?

Tamamdır.Plus menusune gir
1 Coversation Screen
1.5 hide second tick kutucuga isaret koy![]()
Eski yorumlarda bunu aciklamasini yapmistim. Modlar eklendigi icin tekrar tekrar ceviri yapilmasi gerekiyor.Güncelleme 6.32D :
Bu versiyonun türkçesi mevcutmu acaba plus kısmı dahil ?