TRSweet
Üye
Krdesim bende disardan yukluyorum acilmiyorda o attigim site aciliyor bende goigle whatsapp+ tema yazmayi dene cikar oralardaLink kırık.
3 tarayıcıyla denedim.
Krdesim bende disardan yukluyorum acilmiyorda o attigim site aciliyor bende goigle whatsapp+ tema yazmayi dene cikar oralardaLink kırık.
3 tarayıcıyla denedim.
Teşekkürler

Dolpinle dene o giriyor ben onla giriyorumLink kırık.
3 tarayıcıyla denedim.
Gizleniyor ben gizledimbu versiyon da durum bilgisini gizleyemiyorsun !!!
dyi kurmuşundur cyi kurbu versiyon da durum bilgisini gizleyemiyorsun !!!
aved pref dosyasının içine atın uygulamaya girip Plus:More:Load deyip paylaştığım şeyi seçin yeniden başlatılsın mı sorusuna yes deyinLink acilmiyor kirik krdesimçok güzel bi tema paylaşıyorum herşeyini kendim ayarladım deneyip hoşuna gidenler burda görüşlerini paylaşsınlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
whatsapp:Plusaved pref dosyasının içine atın uygulamaya girip Plus:More:Load deyip paylaştığım şeyi seçin yeniden başlatılsın mı sorusuna yes deyin
mediafire linkiLink acilmiyor kirik krdesim
anıl güzelmiş bu biraz editten sonra harika olduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda benim kendim yaptim buyrun

naptin goster bakalim [emoji3] belki bende yaparimanıl güzelmiş bu biraz editten sonra harika oldu![]()
yok öyle bariz şeyler değiştirmedim ya bi iki renk değişimi sadecenaptin goster bakalim [emoji3] belki bende yaparim

Arkadadlar 6.22C,D surumune güncellenmiştir ama suan pc basinda deilim teldende zor oluyo en kisa zamanda 6.22 c ve d yi ejliyeceyim tekrardan izur diliyorum.
Tema varsa temadan kaynaklaniyor olabilir.Daha önceki sürümde biri çevrimiçi olduğunda hemen görünüyordu. Şimdi göremiyorum. Acaba bir ayarı var mı arkadaşlar ?