WhatsApp+ Plus PRO 6.40D,C FİNAL TR [GÜNCEL][C,D]

Sponsorlu Bağlantılar

ANLATIMI, UYGULAMAYI VEYA KONUYU BEĞENDİNİZMİ ?

• Kullanılan toplam oy
    69

damakburhan

Üye
Eski yorumlarda bunu aciklamasini yapmistim. Modlar eklendigi icin tekrar tekrar ceviri yapilmasi gerekiyor.
Eyvallah kaçırmışım.Eski versiyonlarda tükçe var umarm yenilerede bi çeviri eklenir..

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
beyler qfs ye veya upfile ye son surum link alabilir miyim ?

serukanu7

Üye
merhaba
hocam okadar emek verip türkceleştirdin.
acaba yapımcısıyla görüşüp dili ekletme ihtimali olmaz mı acaba ?
birde dil dosyasını paylaşabilir misin?

Luck Star

Luck Star

Üye
teşekkürler artık plus'a geçtim bende :=)

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Plus 6.35C
:maxicep::maxicep:
Sürümüne güncellenmiştir.
:maxicep::maxicep:
Enjoy the "WhatssApp+ Plus"
:bira::bira::bira:

Luck Star

Luck Star

Üye
Her plus ayni ise yariyor degil mi ? 6.35D yukledim baska bir konuda su mod var su ozellik eklendi vs. Yazmislar hepsi aynidir herhalde

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Her plus ayni ise yariyor degil mi ? 6.35D yukledim baska bir konuda su mod var su ozellik eklendi vs. Yazmislar hepsi aynidir herhalde
Her surumde yeni ozellikler eklenip iyilestirmeler yapiliyor D surumu kisitli ozellik oldugu icin C surumunu yuklemeni tavsiye ederim.

Luck Star

Luck Star

Üye
TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Forumdaki diger konuda yaziyor neyse C nin ne farki var onu mu yukleyeyim
C ***** D donation d icinde bazi ozellikleri kullanmak icin 2 lira civari odemelisin c de ise beles

Birde o konunun linkini alabilir miyim ?

avantis

avantis

Üye
Arkadaşlar donation sürümünde hide online status çalışmıyor çalışması için marketten key satın almanız gerekiyor ki zamanında satın almıştım ve Donation versiyonunu kullanıyorum. Donation versiyonunda sadece hide online statüs çalışmıyor diğer tüm menüler açık ve çalışıyor. Güncelleme olduğunda otomatik kendini güncelliyor. C versiyonu yani cracklı versiyonunda hide online çalışıyor key satın almanıza gerek yok. C versiyonu kendini otomatik güncellemiyor. Her ikisi için de root gerekmiyor. Rootu kim çıkardı ki?

• Beğen
Tepkiler: ßy-K@@N ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar donation sürümünde hide online status çalışmıyor çalışması için marketten key satın almanız gerekiyor ki zamanında satın almıştım ve Donation versiyonunu kullanıyorum. Güncelleme olduğunda otomatik kendini güncelliyor. C versiyonu yani cracklı versiyonunda hide online çalışıyor key satın almanıza gerek yok. C versiyonu kendini otomatik güncellemiyor. Her ikisi için de root gerekmiyor. Rootu kim çıkardı ki?
3 mesaj yukarida paylastigim konu sahibi cikarmis

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
mavi tik olayı buna gelmedi sanırım

Üst Alt