Öneri Whatsapp arama özelliğini açıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Saracen Yusuf

Üye
Aktif ama 2 3 dk konusmak gerek

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ama olmadı sen aktif edebildiğine emin misin?

jongass

Üye
Kardeşim tekrar denermisin benim numarayi da, pm atmistim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Şu an müsait değilim kardeşim :( sonra hallederim ya da diğer arkadaşlar ile irtibata geçebilirsin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Denemedim ama mantık yürüttüm çünkü bu tür programlardan çok çektim geriye kalan save vb dosyaları hep siliyor. Şimdi whatsapp ı kaldırınca geride birçok dosya kalıyor. Reborn a mesela arama geldi fakat aktif olması için normali yükleyin aktif edip silip bunu yükleyin diyorlardı. Demek ki bir dosya ile olabilir taminimce. Tabi bu şimdilik teoride :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Denemedim ama mantık yürüttüm çünkü bu tür programlardan çok çektim geriye kalan save vb dosyaları hep siliyor. Şimdi whatsapp ı kaldırınca geride birçok dosya kalıyor. Reborn a mesela arama geldi fakat aktif olması için normali yükleyin aktif edip silip bunu yükleyin diyorlardı. Demek ki bir dosya ile olabilir taminimce. Tabi bu şimdilik teoride :D

Numaraya tanımlanıyor olabilir. :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Numaraya tanımlanıyor olabilir. :)
O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum :D Mesela ücret olayını kaldırıp yükleyince sıfırlayabiliyoruz. Bunda da belki sıfırlanabilir. Neyse teoriler bitmez konuyu dağıtmayalım :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum :D Mesela ücret olayını kaldırıp yükleyince sıfırlayabiliyoruz. Bunda da belki sıfırlanabilir. Neyse teoriler bitmez konuyu dağıtmayalım :D

Telefona dosya yuklendıgını düşünüyorsan test edebilirsin başka bir hat takarak :)

Bu arada ücret olayını nasil sıfırlıyorsun?
Bende sıfırlanmıyor :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Telefona dosya yuklendıgını düşünüyorsan test edebilirsin başka bir hat takarak :)
Mantıklı :D Neyse ileride gelen güncellemeler ile tam sağlamlaştırırlar zaten bunu. Şimdilik kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum.

Bu arada ücret olayını nasil sıfırlıyorsun?
Bende sıfırlanmıyor :)
Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine 1 yıl oluyor :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Beyler Aktif oluyormu??

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Mantıklı :D Neyse ileride gelen güncellemeler ile tam sağlamlaştırırlar zaten bunu. Şimdilik kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum.

Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine 1 yıl oluyor :D

Benim hep 3 ay yazıyor en son cihazı degıstıgımde süre sıfırlanmıstı :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Benim hep 3 ay yazıyor en son cihazı degıstıgımde süre sıfırlanmıstı :)
Vallaha en son dün reborn u kaldırıp yükledim 1 yıllık kullanım kaldı dedi :D Önceden bu şekilde sıfırlıyordum

• Beğen
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. 1 kere para talep etnedi. :D

Üst Alt