ara benı 5 dk falan acık dursun denemıs oluruzDenedim ama olmadı sen aktif edebildiğine emin misin?
Rica ederim, düşünmeniz yeterŞu an müsait değilim kardeşimsonra hallederim ya da diğer arkadaşlar ile irtibata geçebilirsin

Evet revam ediyor kaldırıp yükleseniz bile kaybolmazPeki aktiflestirdik diyelim eski sürümde yeni sürüme geçince devam edecekmi
Kaldırdıktan sonra clean master gibi programlar ile artık dosyaları silince kaybolur ama.Evet revam ediyor kaldırıp yükleseniz bile kaybolmaz
Kaldırdıktan sonra clean master gibi programlar ile artık dosyaları silince kaybolur ama.

Kaybolmaz numara ile ilgili olduğundan sorun değilKaldırdıktan sonra clean master gibi programlar ile artık dosyaları silince kaybolur ama.
Denemedim ama mantık yürüttüm çünkü bu tür programlardan çok çektim geriye kalan save vb dosyaları hep siliyor. Şimdi whatsapp ı kaldırınca geride birçok dosya kalıyor. Reborn a mesela arama geldi fakat aktif olması için normali yükleyin aktif edip silip bunu yükleyin diyorlardı. Demek ki bir dosya ile olabilir taminimce. Tabi bu şimdilik teorideDenedin mi?
![]()
Denemedim ama mantık yürüttüm çünkü bu tür programlardan çok çektim geriye kalan save vb dosyaları hep siliyor. Şimdi whatsapp ı kaldırınca geride birçok dosya kalıyor. Reborn a mesela arama geldi fakat aktif olması için normali yükleyin aktif edip silip bunu yükleyin diyorlardı. Demek ki bir dosya ile olabilir taminimce. Tabi bu şimdilik teoride![]()

O kadar uğraşacaklarını sanmıyorumNumaraya tanımlanıyor olabilir.![]()
Mesela ücret olayını kaldırıp yükleyince sıfırlayabiliyoruz. Bunda da belki sıfırlanabilir. Neyse teoriler bitmez konuyu dağıtmayalım
O kadar uğraşacaklarını sanmıyorumMesela ücret olayını kaldırıp yükleyince sıfırlayabiliyoruz. Bunda da belki sıfırlanabilir. Neyse teoriler bitmez konuyu dağıtmayalım
![]()

O kadar uğraşacaklarını sanmıyorumMesela ücret olayını kaldırıp yükleyince sıfırlayabiliyoruz. Bunda da belki sıfırlanabilir. Neyse teoriler bitmez konuyu dağıtmayalım
![]()

MantıklıTelefona dosya yuklendıgını düşünüyorsan test edebilirsin başka bir hat takarak![]()
Neyse ileride gelen güncellemeler ile tam sağlamlaştırırlar zaten bunu. Şimdilik kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum.Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine 1 yıl oluyorTelefona dosya yuklendıgını düşünüyorsan test edebilirsin başka bir hat takarak
Bu arada ücret olayını nasil sıfırlıyorsun?
Bende sıfırlanmıyor![]()
Malesef şu an olmuyorBeyler Aktif oluyormu??
MantıklıNeyse ileride gelen güncellemeler ile tam sağlamlaştırırlar zaten bunu. Şimdilik kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum.
Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine 1 yıl oluyor![]()

Vallaha en son dün reborn u kaldırıp yükledim 1 yıllık kullanım kaldı dediBenim hep 3 ay yazıyor en son cihazı degıstıgımde süre sıfırlanmıstı![]()
Önceden bu şekilde sıfırlıyordum