Haber "What's Next" Unpacked 2015

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
heralde takılıyordur batarya
heralde takılıyordur batarya

Polymath

Polymath

Üye
HTC hayal kırıklığı SAmgung bekleneni verdi sanırım :P

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
La ekran görüntüsü atın laaaa :( (tam ekran)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ben izleyemedim ya offf :( :( :(

Invoke

Invoke

Üye
HTC hayal kırıklığı SAmgung bekleneni verdi sanırım :P

Ben Edge'i bayağı beğendim. Fazla göstermediler ama yeni touchwiz de daha material, ilk defa hoşuma gitti.

Cihazın iki tarafında da gorilla glass 4 var. Tasarımı çok beğendim zaten edge'in. Sesini ve şarjını merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve B.A.R.O.N
enterneoll

enterneoll

Üye
bu sefer güzel olmuş tasarımda s4 ve s5'e kıyasla değişmiş doğrusu hafif iphone esintileri var ama hoş olmuş çakma denemez ve işlemci konusunda bu yıl gerçekten bişeyler bekliyorum samsungdan sanırım bu telefonu alıcam ama edge olanı değil normal s6 :)

PriZm

PriZm

Üye
S6 Edge haricinde işe yaramaz. Note 5'i bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
@0MG90 philips

Invoke

Invoke

Üye
S5 tam bi faciaydı. Hatta beni S2'den sonra etkileyen tek cihaz bu S'ler arasında.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Edge çok güzel olmuş gerçekten S6 arka tarafinin cam olacagini tahmin etmiştim.

PriZm

PriZm

Üye
S6'yı sanki, edge elimizde patlarsa diye garanti olsun diye çıkarmışlar gibi. :D
Bana kalsa Samsung S serisinde sadece Edge gibi ekran kıvrımlı olarak devam etmeli. En azından Edge'de özgün bir tasarım var normal S bildiğin iPhone çakması.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Şimdi herkes aaa ooo ediyor ama sonrasında illaki sorunlar çıkacak. :D
Bana kalsa Samsung S serisinde sadece Edge gibi ekran kıvrımlı olarak devam etmeli. En azından Edge'de özgün bir tasarım var normal S bildiğin iPhone çakması.

S6 Edge çok tutarsa belki S7'de bir tek edge çıkar. :D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
ekran görüntüsü :(

0MG90

0MG90

Üye
İzleyemedim hiçbirini yorumlarım yarına

PriZm

PriZm

Üye
Lagwiz nasıl bir performans verecek bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı ve Invoke

T.serdar

Üye
Etkinlik bitti youtubeden aratinca cikiyor arkadaslar filtrelerden canlı butonunu aktif etmeniz lazimdi 577 ppi ekran cozunurlugu var telefonda on ve arka kamera oldukca iddali telefonun ön ve arka yüzü gorilla glass 4 ile korunuyor tasarim cok hosuma gitti artik plastik yigini degil telefon touchwiz de buyuk degisiklikler yapilmis gereksiz seyler atilmis cok daha sade bir arayuze kavusmus telefon buda kasmalari minimuma indiricek gibi wifi ile sarj olma konusu cikti %10 luk sarj ile telefon 4 saat dayanabiliyor.parmak izi sensoru flasin hemen altinda android 5.0 ile gelecek ve ddr3 ramler yerine DDR4 ramlar kullaniliyor buda ram tasarrufu ve cok daha fazla hiz demek bence bomba bir s6 ve s6 edge gelicek fakat fiyatida bomba olacak gibi :)

Üst Alt