Haber "What's Next" Unpacked 2015

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Arka tarafta saçma sapan çizgi olmadanda metal bir tasarım oluyormuş demek ki ;)

Invoke

Invoke

Üye
M8 gibi bir şey beklemiştim. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
M9 beklediğim tasarımda çıkmazsa şuan için yeni gelen Amirallerin arasında 2. M9 M8 gibi gelmezse tabi eğer öyle gelirse best.

Invoke

Invoke

Üye
Knox'u da güncelliyorlarmış bir de. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
boot bilmem neysi derdi?

Bu arada güncelliyorlarmış derken, güncelliyorlar değil hani ya böyle de yaparlarsa gibi... :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
boot bilmem neysi derdi?

Bu arada güncelliyorlarmış derken, güncelliyorlar değil hani ya böyle de yaparlarsa gibi... :D
Bende ne olduğunu bilmiyorum fakat M8 rom Root konularında karın ağrısı gibi bahsediyorlar.

Invoke

Invoke

Üye
bootloader mı? O nexus da bile var, açması sıkıntı değil tabi htc de ne gibi etkileri var bilmiyorum değişir onlar.

0MG90

0MG90

Üye
HTC'de bootloader kilidi açma ve root kolay ama bootloader kapama işi zor. Kapasan bile açık gözüküyor baya uğraşman lazım.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
erko merko

erko merko

Üye
İşte bu gibi sebeplerden dolayı bile samsung'a sempati duyuyorum rom atmak,root yapmak bebek oyuncağı resmen, exynos kaynak kodlarınıda verirlerse demeyin keyfime :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
İşte bu gibi sebeplerden dolayı bile samsung'a sempati duyuyorum rom atmak,root yapmak bebek oyuncağı resmen, exynos kaynak kodlarınıda verirlerse demeyin keyfime :D
Bende stoktan çabuk sıkılıyorum. Sürekli rom atmak istediğim için xda ya bakmadan telefon almam şahsen. :) nexuslarda rom çeşitliliğinde iyidir aklında bulunsun.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bir saniye, kestik! :D Resimlerdeki S6 burdakine kıyasla çok oval!

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
S6 ve S6 Edge

S6 Edge

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Tam 2 Gün kaldı :D Çok heyecanlı :D

0MG90

0MG90

Üye
Samsung heyecanı = 0 , HTC heyecanı = birazcık

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
HTC yeni bir teknoloji getirse ondada heyecan olurdu ama bilgisayar kasası gibi o piyasa koy donanımı sat :D

0MG90

0MG90

Üye
Kavisli ekran yeni teknoloji değil bana göre, hatta çok gereksiz. Neyse cihazlar tanıtılsın görürüz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt