Wentto f003 Hatası..Telefon Açıkken Ekran Kararıyor Ve Hiçbirşey Göremiyorum Ama Telefon Hala Açık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Magic_of_Master

Üye
    Konu Sahibi
Wentto f003 Hatası..Telefon Açıkken Ekran Kararıyor Ve Hiçbirşey Göremiyorum Ama Telefon Hala Açık
Telefon Açıkken Bazen Kararıyor Ve Açıkken Ezberden Şarkı Felan Açabiliyorum Ama Ekran Siyahlaşıyor Bende Telefona Vuruyorum Yavaşça Ama Düzelme Olmuyor.Zaman Geçtikten Sonra Tekrar Elime Alınca Kurcalayınca Veya Vurunca Açılıyor Bunun Nedeni Sizce Nedir Lütfen Acil Yardım.. :(

laracroftt

laracroftt

Üye
Telefon Açıkken Bazen Kararıyor Ve Açıkken Ezberden Şarkı Felan Açabiliyorum Ama Ekran Siyahlaşıyor Bende Telefona Vuruyorum Yavaşça Ama Düzelme Olmuyor.Zaman Geçtikten Sonra Tekrar Elime Alınca Kurcalayınca Veya Vurunca Açılıyor Bunun Nedeni Sizce Nedir Lütfen Acil Yardım.. :(

ekran ışıgı ayarlarından olmasın??
ayarlar + lcd arka plan ışıgı süresini yaklaşık 40 san. ye falan ayarla telefonla işin olmadıgı zamanlar tus kilidi kapanırya otomatık yada sen kapattıgın zaman tekrar menuyu gorebılmek ıcın once alttakı siyah tusa bas menu gorununce tus kılıdını acıp menude ne ıstıyosan yaparsın.
eğer sorunun bu değilse; bi teknik servise gitmeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt