Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar genel sistem hatasi dün bende bazı kanallarda oldu, fakat bir süre geçince bu sorun düzeliyor. Ama başka zaman yine olabilir. Sorun programda değil linklerden kaynaklanıyor. Benim merak ettiğim bu programı cok insan kullandıkça kanallarda aşırı yüklenmeden dolayi donmalar olabilir mi?=D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Dün sadece bu uygulamayı yüklemiştim Qt sorunu yine ortaya çıktı.

QUANTİN

QUANTİN

Üye
keşke ligtv de olsa :)

• Beğen
Tepkiler: ~Crusher~

thurq123

Üye
teşekkürler

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Nokia 603'de denedim uygulama sorunsuz bir şekilde çalıştı. Uygulamayı incelerken fark ettiğim olumsuzlukları söylemek gerekirse; kanal sayısı şu anlık az ve umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile o sayıyı fazlasıyla arttırsın. Diğeri ise Cartoon TV ve Eurosport(EN) kanalları açılmıyor. Bunların dışında gözüme çarpan herhangi bir olumsuzluk yok. Uygulama çok hoşuma gitti, emeğine sağlık. :)

dücane

dücane

Üye
uygulamayi yükledim, fakat hicbir kanal acilmiyor, neden acaba ??

kaavkw

Üye
Teşekkürler. :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yarın güncelleme geliyor hazır oluuuuunnn....

---------- Eklendi @ 00:13:14 ---------- Yazıldı @ 00:11:28 ----------

herkesin bu güncel versiyonu kullanmasını istiyorum. Kaç kişinin kullandığı ile ilgili bir istatistik toplamak için. Bunu kanallardan resmi izin alırken kullanmak istiyorum.

tempestshine

tempestshine

Üye
bekliyoruz o zaman

Dimi3

Dimi3

Üye
603 Belle FP1 calisiyor :good: Yeni surumde kanallari kategorilendirebilirsin aslinda. Muzik, cocuk, spor, habee, +18 vs. vs..

dücane

dücane

Üye
bende acmiyor,hic bir kanali acmiyor...sorun nereden kaynaklaniyor acaba,bilen yardim etsin lütfen...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bende acmiyor,hic bir kanali acmiyor...sorun nereden kaynaklaniyor acaba,bilen yardim etsin lütfen...

program açılırken internet bağlantınızda bir sorun olmuş olabilir. Ya da hızınız çok yavaş ise yine aynı sorunla karşılaşabişirsiniz.

dücane

dücane

Üye
program açılırken internet bağlantınızda bir sorun olmuş olabilir. Ya da hızınız çok yavaş ise yine aynı sorunla karşılaşabişirsiniz.

ama wifi ile deniyorum ve yinede olmuyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ayarlardan kullandığın bağlantıyı seçiyormusun

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
program güncellendi detaylı bilgi için ilk mesaja bakınız....

dücane

dücane

Üye
hocam paylasimin icin tesekkür ederim, güncel olanida yükledim, ondada hic birisi acmiyor...ne yapacagim?

ozcangoral

Üye
güncelleme için çok teşekkürler... ilk açılışta kanal listesini güncelliyor. denediğim kanallarda sorunsuz açtı. program için bu simge güzel olur. dene istersen birde şu yatay ekran sorununa çözüm bulabilirsen çok güzel olur.ayrıca birde kanalları oynatırken ekranı büyütme - sığdırma gibi seçenek eklenemez mi ?

79mm79

79mm79

Üye
paylaşım için teşekkürler akşam yüklemiştim bazı kanallar ara sıra hata veriyordu fakat ikinci kez açtığımda çalışıyordu. şimdi güncel olanı da yükledim sorunsuz çalışıyor. uzun zamandır arıyordum böyle bir programı

Üst Alt