Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ama wifi ile deniyorum ve yinede olmuyor

Menü > Ayarlar > Uygulama ayarları > Videolar > a gir. Erişim noktası kullanımda seçeneğinden, o anda hangi wi-fi bağlantısını kullanıyorsan onu seç. bunu kullandığın her başka wi-fi bağlantısı için tekrarla. programı tekrar aç. bazı kanallar yüksek çözünürlük olduğundan geç açılabilir. sistem hatası veren kanallar bazen yaoğunluktan dolayı bunu yapıyor. kanal dan çık ve 1-2 sn. sonra tekrar dene.

güncelleme için çok teşekkürler... ilk açılışta kanal listesini güncelliyor. denediğim kanallarda sorunsuz açtı. program için bu simge güzel olur. dene istersen birde şu yatay ekran sorununa çözüm bulabilirsen çok güzel olur.ayrıca birde kanalları oynatırken ekranı büyütme - sığdırma gibi seçenek eklenemez mi ?

kanal gösterilirken sağ alt tarafta üst üste sıralı üç tire işareti var. ona dokun en-boy oranı değiştir çıkar. oradan değiştirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: dücane

emreli01

emreli01

Üye
hocam yeni güncellemenide yükledim fakat ek olarak olmayan kanallari ekleme gibi birşey yapabilirmsn show tv yok mesela
ayrıca :tşk:

şimdi tv8 açtıgımda mms://yayin.canlitv yazıor siyah ekran ama ses var tekrar tekrar denedim yine aynı ?

Dimi3

Dimi3

Üye
Dostum linkte bir sorun var

ozcangoral

Üye
Menü > Ayarlar > Uygulama ayarları > Videolar > a gir. Erişim noktası kullanımda seçeneğinden, o anda hangi wi-fi bağlantısını kullanıyorsan onu seç. bunu kullandığın her başka wi-fi bağlantısı için tekrarla. programı tekrar aç. bazı kanallar yüksek çözünürlük olduğundan geç açılabilir. sistem hatası veren kanallar bazen yaoğunluktan dolayı bunu yapıyor. kanal dan çık ve 1-2 sn. sonra tekrar dene.

kanal gösterilirken sağ alt tarafta üst üste sıralı üç tire işareti var. ona dokun en-boy oranı değiştir çıkar. oradan değiştirebilirsin.
işte bende o 3 tire işareti çıkmıyor. tel 701 Belle FP1. playerden mi kaynaklanıyor acaba ?

dücane

dücane

Üye

tamam üstadim simdi oldu, Allah razi olsun, ben bu ayarlarin yapilacagini bilmiyordum, cok tesekkür ederim :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Show tv eski sürümde sorunsuz çalışırken şu an uygulamada yok. Ayrıca FP1 için qt sorunu devam ediyor. FP1 video oynatıcı farklı yaklaşmak için ekrana çift tıklayın.

tempestshine

tempestshine

Üye
yeni sürümü denesem mi? denemesem mi? :hmmm

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
emeğine sağlık hocam teşekkürler.telefonumuz daha da anlamlı hale geliyor sayenizde

bynicky

bynicky

Üye
eline sağlık güzel program...:oke:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman güncel olan yüklü kalsın sizde çünkü kanallar otomatik eklenecek ve hatalı olanlar otomatik düzeltilecektir...

Belle FP1 sorununa şuan yapabileceğim bir şey yok..

ve E6 desteği bugün yarın sizlerle...

SheFy

SheFy

Üye
eline saglik 603 fp1 de denedim calisti ricam olacak uygulama ikonunu anna simgesi olursa iyi olur kanal listesinde de kanal isimlerinin basina logolari olursa daha kaliteli olur :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:
bu sürüm güzel olmuş eskisi kasıyordu benim telefonu,
yalnız birtek wifi ile takılmadan açıyor
kanald ve star cepnet ile takılmadan açan adresleri var onları programa ekleme gibi bir durum olabilirmi

dücane

dücane

Üye
eline saglik 603 fp1 de denedim calisti ricam olacak uygulama ikonunu anna simgesi olursa iyi olur kanal listesinde de kanal isimlerinin basina logolari olursa daha kaliteli olur :)

aynen kanal isimlerin yanina kanallara ait logo eklemek mümkün acaba? göze daha hos görünür :)

nadir_89

nadir_89

Üye
Programın icine kanal ekleme ve kanal düzenleme ayarı eklesen aslında arkadaslar ellerindeki kanal linklerini ekleyebilir yada çalışmayan kanalları değiştirebilir yada istemediği kanalları silebilirdi o sekilde daha kullanışlı olur çünkü bir müddet sonra kanal güncelleme ismiyle bas edemezsen

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Programın icine kanal ekleme ve kanal düzenleme ayarı eklesen aslında arkadaslar ellerindeki kanal linklerini ekleyebilir yada çalışmayan kanalları değiştirebilir yada istemediği kanalları silebilirdi o sekilde daha kullanışlı olur çünkü bir müddet sonra kanal güncelleme ismiyle bas edemezsen
bunu özellikle yapmıyorum. Program benim kontrolümde olsun istiyorum. Elinde sağlam kaliteli link olanlar bana pm den atsın ben eklerim. bir kaç arkadaş kanal listesi yolluyor mesela onlara buradan teşekkür ederim.

Polymath

Polymath

Üye
kardeşim ben yeni versiyonu şimdi yükledim. Wifi ile baglanıyorum nete. Kanal listesi yuklenmiyor yada cok gec yukleniyor. 5 dk oldu halen yuklenicek kanallar. Bence bir hata var. Telefonum 603 fp1

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bende şuan çalışıyor. Kanal listesi sağlam bir sunucuda..

---------- Eklendi @ 18:40:58 ---------- Yazıldı @ 18:39:56 ----------

özür dilerim şuan bir sorun oluşmuş

Polymath

Polymath

Üye
tamam beklemedeyım.=) duzeltildi dıyınce tekrar dener bilgilendirirım

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
sunucu şuan çökmüş durumda...

nadir_89

nadir_89

Üye
sana söyleyim yakında uğraşamayacaksın kanal düzenleme ve kanal eklemeyle
zaten bu uygulamanın satışını yapman imkansız hiç bir kanal izin vermez çünkü kendi uygulamalarını kullanıyorlar buna izin vermezler benim dediğim gibi hem seni uğraştırmaz bu iş hemde kullanıcılar daha rahat kullanır yinede sen bilirsin tabi benimki sadece öneri :)

Üst Alt