Wavelerde Buda Olsun veya Bunun Değişmesi Lazım Dediğiniz Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Wavelerde Buda Olsun veya Bunun Değişmesi Lazım Dediğiniz Özellikler
Wave de eksik olan özellikleri veya değişmesi gereken özellikleri burda yazalım.
Benim değişmesini istediğim özellikler:

1)Video veya film izlerken kilit tuşuna bastığımızda ekranın dokunmatiği kitleniyor bu iyi birşey ama neden sağ üsteki kilit simgesi ekranda kalıyorda biz ekrana dokunduğumuzda gözükmüyor? Bunun değişmesi lazım ve kilit modundayken ekran bence sabit kalmalı yani telefonu yan tutarken düz yaptığımızda hareket etmemeli.

2)Gelen mesajları bazen saati 1 saat erken gösteriyor

3)bada 1.0 da sağ taraftaki harflerde harfe basılı tutup hafifçe sola kaydırdığımızda yanına ikinci harf geliyordu(mesela rehberde) bada 1.0.2 ile kayboldu

daha aklıma gelirse eklerim

mustapha2105

Üye
Wave de eksik olan özellikleri veya değişmesi gereken özellikleri burda yazalım.
Benim değişmesini istediğim özellikler:

1)Video veya film izlerken kilit tuşuna bastığımızda ekranın dokunmatiği kitleniyor bu iyi birşey ama neden sağ üsteki kilit simgesi ekranda kalıyorda biz ekrana dokunduğumuzda gözükmüyor? Bunun değişmesi lazım ve kilit modundayken ekran bence sabit kalmalı yani telefonu yan tutarken düz yaptığımızda hareket etmemeli.

2)Gelen mesajları bazen saati 1 saat erken gösteriyor

3)bada 1.0 da sağ taraftaki harflerde harfe basılı tutup hafifçe sola kaydırdığımızda yanına ikinci harf geliyordu(mesela rehberde) bada 1.0.2 ile kayboldu

daha aklıma gelirse eklerim

bahsettiğiniz birinci video izleme kilit tuşu için yorum yapamam ancak mesajların 1 saat erken göstermesi seçtiğiniz saat dilimi ile alakalı olabilir. telefon ilk açıldığında yaptığınız saat dilimi hangisi bilmiyorum. bende böyle bir sorun yok. rehberde harflerin gelmemesi bada 1.2 de de var. sanırım güncelleme yapınca yok oldu.

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Telefonun no tuşuna 10 saniye basılı tutunca restart atması sıkıntı yaratıyor.
Bazı menu ve uygulamarda geri tuşu yok.Bunun düzeltilmesi lazım.
Telefonu usb kablosuna takınca şarj etmeme gibi bir şeçeneğin olması lazım.
Bunlar benim düşündiklerim.

suleymanyuce

Üye
bence dolfin browserda ekrana dokunduğumuz zaman yukarıdaki adres çubugu çıkmaması lazım. ve alttaki kısayollarda istege göre kaybolmalı. opera mini de kullanıyorum bu anlamda bence dolfinden iyi. ekrana uyarlama bakımından.

• Beğen
Tepkiler: erem.qns, aybek1453, veev ve 1 kişi daha

mustapha2105

Üye

katılıyorum hocam !!!
bunun yanında güncelleştirmelerin kise bağlı kalarak yapılmasıda yanlış nokialerda olduğu gibi telefon üzerinden yapılması daha kolay olurdu. gördüğüm kadarıyla kies ile sorunun olmayan kimse yok. telefonda kendi teme yapma programı olabilirdi. herkes kendi tarzında ve istediği gibi tema yapabiir. telefonun kendi hafızası daha fazla olmalı bu hafıza waveye yakışmıyor.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Mantıklı 1-2 istek var, özellik olarak konulmuş şeyleri çıkarmak isteyenler var. Ama en komiği değiştirilmesi mümkün olmayan fiziksel hafızanın artırılma isteği. Belki başka telefonlarda ama Wave de bunu istemek fizik kurallarına aykırı. :)

Kolay Gelsin

• Beğen
Tepkiler: soserious

mustapha2105

Üye
Mantıklı 1-2 istek var, özellik olarak konulmuş şeyleri çıkarmak isteyenler var. Ama en komiği değiştirilmesi mümkün olmayan fiziksel hafızanın artırılma isteği. Belki başka telefonlarda ama Wave de bunu istemek fizik kurallarına aykırı. :)

Kolay Gelsin

hafızanın arttırılmasının nesi komik anlamadım. telefon doğursun mu dedim ! kendi hafıza 8 gb olabilir demek istedim.

• Beğen
Tepkiler: X-7

dla11

Üye
hafızanın arttırılmasının nesi komik anlamadım. telefon doğursun mu dedim ! kendi hafıza 8 gb olabilir demek istedim.
tel hafızası donanımla ilgilidir. bu yüzden 8 gb olması münkün değil.

mustapha2105

Üye

hocam ben anlayamıyorum sanırım bu telefon ilk yapıldığında, tasarlandığında donanımı hazılandığında hafıza 8 gb olarak yapılamaz mıydı. bada 8 gb hafızayı desteklemiyor mu

dla11

Üye
hocam ben anlayamıyorum sanırım bu telefon ilk yapıldığında, tasarlandığında donanımı hazılandığında hafıza 8 gb olarak yapılamaz mıydı. bada 8 gb hafızayı desteklemiyor mu
orası öyle isteseler 32 gb bile yaparlardı.
adamlar öyle tasarlamıs :oke:
doğrusu böyle bir telefona 16gb tel hafızası olmalıydı 150 veya 100 lira fazla olurdu. hiç olmazsa hafızası sıkıntısı cekilmezdi.

eaagent

eaagent

Üye
donanımlamı ilgili :S abicim bu donanımda kaç telefon daha biliyosun iphone 4 le eşdeğer bi cihaz elindeki :S
nse ben mesajların hafıza kartınada kayıt yeri olarak kaydedilebilmesini isterdim ve menudeki uygulamaları oyunlar klasörüne taşıyabilmeyi.

mustapha2105

Üye
orası öyle isteseler 32 gb bile yaparlardı.
adamlar öyle tasarlamıs :oke:
doğrusu böyle bir telefona 16gb tel hafızası olmalıydı 150 veya 100 lira fazla olurdu. hiç olmazsa hafızası sıkıntısı cekilmezdi.

tamam işte hocam bende bunu söylüyorum hafızası fazla olsaydı. ama millete bak herkes kendisini Bill Gates zannediyor. milletin isteklerine güleceklerine kendileride istek sunsunlar.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğiniz birinci video izleme kilit tuşu için yorum yapamam ancak mesajların 1 saat erken göstermesi seçtiğiniz saat dilimi ile alakalı olabilir. telefon ilk açıldığında yaptığınız saat dilimi hangisi bilmiyorum. bende böyle bir sorun yok. rehberde harflerin gelmemesi bada 1.2 de de var. sanırım güncelleme yapınca yok oldu.

her mesajı diil bi mesaj diyelim 16.30 da geldi aynı kişiden gelen 2. mesaj 15.31 diye gözüküyor yani her 5-6 msjda bir bir saat öncesini gösteriyor

--------------- Ekleme ---------------

bence dolfin browserda ekrana dokunduğumuz zaman yukarıdaki adres çubugu çıkmaması lazım. ve alttaki kısayollarda istege göre kaybolmalı. opera mini de kullanıyorum bu anlamda bence dolfinden iyi. ekrana uyarlama bakımından.

evet bunuda yazıcaktım unutmusum gerçekten rahatsız edici

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
katılıyorum hocam !!!
bunun yanında güncelleştirmelerin kise bağlı kalarak yapılmasıda yanlış nokialerda olduğu gibi telefon üzerinden yapılması daha kolay olurdu. gördüğüm kadarıyla kies ile sorunun olmayan kimse yok. telefonda kendi teme yapma programı olabilirdi. herkes kendi tarzında ve istediği gibi tema yapabiir. telefonun kendi hafızası daha fazla olmalı bu hafıza waveye yakışmıyor.
8500 için tema yapma programı var zaten.
Üye olup giriş yapınca indirebiliyor.Tema yapmasıda çok basit.Kolay gelsin.

mustapha2105

Üye
8500 için tema yapma programı var zaten.
Üye olup giriş yapınca indirebiliyor.Tema yapmasıda çok basit.Kolay gelsin.

bilmiyordum hocam teşekkür ediyorum.

lider

Üye
= gelen cagrilari cevaplama dokunmatik telefona daha yakisir olabilirdi
= mesaj larin kafasina gore gelmesi bendede vardi suan guncel surum yuklu henuz oyle bisey yapmadi
= zil sesi mesaj sesi yaparken illa tele kaydedecekya ona gicik oluyorum samsunglarin genelinde var
= yeni versiyondaki mesaj yazma ozelligi harika
= yine ayni sekilde istedigimiz resmi duvar kagidi yapmak istersek hemen telede kaydediyor alsana cift cift resimler
=benim teli alis gayem internete buyuk ekranda girmek resim cekmek ve iddayi doya doya takip etmek o yuzden saniye saniye calisan bir iddaa programi mac skorlarini takip edebilecegim uygulama isterdim :))

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
= zil sesi mesaj sesi yaparken illa tele kaydedecekya ona gicik oluyorum samsunglarin genelinde var

=benim teli alis gayem internete buyuk ekranda girmek resim cekmek ve iddayi doya doya takip etmek o yuzden saniye saniye calisan bir iddaa programi mac skorlarini takip edebilecegim uygulama isterdim :))

Zil sesi olayı benimde hoşuma gitmiyor. Birde telefona attığım her ses dosyasının listede görünmesini istemiyorum.

Maç skorlarını takip edebileceğin şöyle bir java uygulama var. Eh işte idare ediyor. Bazı kısımları sanal klavyeyle kullanılıyor. Sonuçlar(goller, oyuncu değişiklikleri, kartlar, kadrolar, iddaa oranları vs. gibi detaylar), Puan Durumu,Fikstür, At Yarışı, Haberler, TV Programları, Anket ve Yorum kısmı bile var. İddaa yazılı çıkana kadar şimdilik idare eder, belki çıktıktan sonra bile idare eder :)

makrovba

Üye

Arkadaşımın dediğine katılıyorum. resat atma ve usb kablo takınca şarj olayına bir çözüm bulşunması lazım.

Resat için iki tuş birden basıldığnda yapsa bence dah iyi olurdu.

lider

Üye
Zil sesi olayı benimde hoşuma gitmiyor. Birde telefona attığım her ses dosyasının listede görünmesini istemiyorum.

Maç skorlarını takip edebileceğin şöyle bir java uygulama var. Eh işte idare ediyor. Bazı kısımları sanal klavyeyle kullanılıyor. Sonuçlar(goller, oyuncu değişiklikleri, kartlar, kadrolar, iddaa oranları vs. gibi detaylar), Puan Durumu,Fikstür, At Yarışı, Haberler, TV Programları, Anket ve Yorum kısmı bile var. İddaa yazılı çıkana kadar şimdilik idare eder, belki çıktıktan sonra bile idare eder :)

tsk ederim arkadasim get jar a sikca giriyordum ama galiba yeni koymuslar wave icin olanini daha once sahadan uygulamasiyla idare ediyordum bu iyi oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt