1000 Tl'ya kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

platane

Üye
    Konu Sahibi
1000 Tl'ya kadar telefon önerisi
merhaba arkadaşlar yeni telefon alıcam daha önceden 5230 um vardı 1 ay kullandım sattım şimdi yenisini arıyorum. 1000 tl'ye kadar telefon önerilerinizi bekliyorum sıfır olur 2.elde olabilir iphone vs gibi. kararsız kaldım çok klavyelimi dokunmatik mi diye nokianın dokunmatiği beni tatmin etmedi o yüzden. teşekkürlerimi sunuyorum simdiden.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
n97 al bence:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım birazdaha bekle N8 al(birazcıkdaha para ilave etmen gerekebilir)bence iphone alma

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia x6 öneririm olmadı samsung wawe :)

JayJayyy

Üye
nokia n8

blackofday

blackofday

Üye
Benim tercihim iphone 3gs olurdu.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bekle N8 al 1-2 ay içinde TRde
başka yorum yok.

laveled

laveled

Üye
samsung wave
iphone
bu ikisindenn birini al derim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Samsung Wave :oke:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
SAmsung Galaxye bakmayı ihmal etme..

punqermojo

Üye
iphone :)
olmadı n8 :)

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
N900 derim veya beklerim dıosan N8 al

platane

Üye
    Konu Sahibi
valla n8 i merak ettim doğrusu iphone dan çok söyleyan var:) eğer deycekse 1-2 ay beklerim idare ederim elimdekinle simdilik kararlıyım nasılsa güzel bir telefon alıcam diye. iphone 3gs ikinci almayı düşünüyorum temiz bulursam ama n8 i inceleyim kararımı ona göre vericem sanırım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
valla n8 i merak ettim doğrusu iphone dan çok söyleyan var:) eğer deycekse 1-2 ay beklerim idare ederim elimdekinle simdilik kararlıyım nasılsa güzel bir telefon alıcam diye. iphone 3gs ikinci almayı düşünüyorum temiz bulursam ama n8 i inceleyim kararımı ona göre vericem sanırım.
kardeş n8 al mütiş bir telefon özellikleri süper 12mp kamerası var hdmı çıkışı var süper bi telefon iphoneyi falan boşwer iphonede 5 mp kamera var ne olacak iphoneden

platane

Üye
    Konu Sahibi
kardeş n8 al mütiş bir telefon özellikleri süper 12mp kamerası var hdmı çıkışı var süper bi telefon iphoneyi falan boşwer iphonede 5 mp kamera var ne olacak iphoneden

aslında benim için kamerası okadar önemli değil sonucta telefonun cekeceği fotoğraf dijital makinanın yerine tutamaz sadece çözünürlük önemli değil netliği var parlaklığı var. benim için önemli olan stail çalışması makinanın örnegin 5230 kullanıyordum sonuc sattım. güzel telefon parasına göre ama dokunmatiği bence okadar iyi değil telefon bana yetişemiyor geriden geliyor buda hoş olmuyor o yüzden bu sefer sağlam birşey alıcam okadarda para vericez sorun yaşarsak içimiz yanmasın sonra :) şu iphone 3gs sıfırlarıda hiç düşmedi azcık düşse hiç düşünmemde ikinci el olunca insanın pek alası gelmiyor malesef sıfır bir telefon almak varken.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
WAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

N8:1400TL kadar
iPhone 3GS:1250
iPhone 4:2200ü geçiyor şu an

Wave:750-900 arası

N900:verilen paraya değmez ama arkadaş 12 taksitle 975tlye almış :sopa:

--------------- Ekleme ---------------

SAmsung Galaxye bakmayı ihmal etme..

galaxy 1250ye kadar çıkıyo şanslıysa daha ucuza bulabilir:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...