adapazarı ya da kaynarca da olur.abi swn aras kargonun sakarya karasu şubesine yolla ben alayım burdan----------Eklendi @ 23:53:41 ---------- Yazıldı @ 23:52:43 ----------abi sen aras kargonun sakarya karasu şubesine yolla ben alayım burdan
daha yakın Hani 
600 en yüksek ses veren akıllı cihazıymiş nokianin![]()
Aynen abi.----------Eklendi @ 09:22:35 ---------- Yazıldı @ 09:18:58 ----------bu yüzden cihaz çok hızlı bence bence alınmaya değer cihazlar her biri nokia şöle sağlam donanıma sahip cihazlar çıkarsın inan eski tahtını fazla uzun sürmeden tekrar geri alabilir belle görselik açısından gerçekten çok süper yakında sizinm cihazlarada yüklenir dahada güzelleşir gerçekten şanslısınız arkadaşlar yapmanız gereken biraz sabretmek..
Coğu telefonda olmayan bi dolu özellik var n8'de bu yanını çok seviyorum. Kimisi gereksiz buluyo ama mesela telefonu hdmi ile tv playstation gibi oyun oynamaya bayılıyorumihtiyacınızı karşılıyorsaki n8 fazlasıyla karşılar ve aksini düşünen insan çok idda ediyorum doyumsuzdur asla memnun olmazlar forumdaki n8-01 dahi verseler yine memnun olmazlar ki o sürece kadar anna gelicek biliyorum bire bir x7 ile gördüm kurcaladım inannın ki sizde biliyorsunuz baya bi değişim var bu değişim belley le baya fark edicek şu durumda elindeki n8 satıp başka cihazlaa yönelen kişiler çok pişman olurlarki bunlardan biride benim ben sattım optimus 2x aldım nerdeyse 1 yıl olucak hala günceleme gelicek satığım adam da geri verdi tlf öle bende kaldı:S
----------Eklendi @ 09:23:23 ---------- Yazıldı @ 09:22:35 ----------
Katılıyorum arda.İşte zaten önemli kısmı o ihtiyaç karşılaması, şuan Anna henüz TR koduyla gelmediği için yüklü değil ama her ihtiyacımı karşılıyor Belle 2012 ortasında da gelse olur, Android konusunda birşey demek istemiyorum sonra buraya üşüşürler ama keşke satmasaydın ben şuan N8 ile değiştirilecek cihaz göremiyorum.
Ama arkadaş çok para vermeyeceğini söylüyor, o yüzden 600 alması daha uygun olur.bencede nokia 701 en güzel olanı
Ancak zamanınız çok fazla ise Nokia nın wp7 li telefonlarını bekleyin.(Çok fazla zaman istiyor.
).Eğer fazla bekleyemem derseniz Nokia 600 ya da piyasada olan Nokia C6-01 i önebilirim.Evde bir tane de C6-01 var.Video kailtesi fotoğraf çekimi bir telefon için hakikaten iyi.Dokunmatik ekran hassasiyeti ve ekran büyüklüğüde tam cebe girecek ve sybian ^3 işletim sistemini rahat bir şekilde kullanabilecek bir hassaslıkta.Eğer Nokia dan vazgeçerseniz dediğim gibi konuyu Android bölüme de açın orada da arkadaşların yorumunu alın.Daha sonra yapılan yorumlarda öne çıkan Nokia ve android tabanlı telefonları karşılaştırın.Size en uygununu bulun.
Biraz uzun;ama seçim için yararlı olduğunu düşündüğümden okumanızı rica ve tavsiye ederim.Nokia kullanan arkadaşlar gücenmesinler burada android tabanlı telefonlara da bak dediğime.Sonuçta burada arkadaşlara kısıtlı bilgilerimizde önerilerde bulunuyoruz.Onun için kısıtlı olan bu bilgilerin hepsini okuyuculara aktarmak bizler için temel ilke olmalı.Herkese iyi forumlar. 
800 900 arası olur sanırım701 ne kadr olur sizce
bnde sana katılıyom baktım c6-01 in fiyatıdüştü aldım ama n9 çıkarsa onu alırım mesleqim gereqihocam 550tlden fazla nokia para saymam ... bu fiyatada başka adam gibi nokia telefon yok