Wave2'mi sattım Yeni nokiaları bekliyorum hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Wave2'mi sattım Yeni nokiaları bekliyorum hangisi ?
Wave2yi sattım . nokianın 500-600 serisi telefonlarından birini almayı düşünüyorum şimdi herkes 700 yada 701i al diyecek ama artık nokiaya fazla para vermeyi düşünmüyorum zaten n8 bana haylı haylı rahat yetiyor. ikinci hattım için acaba

nokia 500(x6nın çakması gibi olanımı :)

yoksa nokia 600 mü 2sinden birini kesin türkiyeye gelince alacagım ama hangisi

karasahinemre

Üye
701 :islik

Uruloki

Uruloki

Üye
701 derdim ama istemiyorsun 600 ise 500 e bin basar onun için 600

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bende bi baktımda 600 güzele benziyor 720p 30fps kayıt yapıyor . beyaz yeşili güzel duruyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bence daha düzgün bişeyler bakın boşver 500 ü 600 ü. Zarif ve kullanışlı bi telefon al.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
500 önermem. 600 öneririm.:oke:

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
hocam 550tlden fazla nokia para saymam ... bu fiyatada başka adam gibi nokia telefon yok

slant1111

slant1111

Üye
nokia istersen 600 al..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
600 ün sesi kaliteliymiş:) iyi seçim olabilir

pRime.

pRime.

Üye
500 sakın alayım demeyin 1ghz var ama gpu yok artı ram 256 mb. 600 ise 1ghz, 512 mb ram artı güçlü gpu'ya sahip.

saruman_me

saruman_me

Üye
saruman_me

saruman_me

Üye
600, 700, 701 512 ram diye biliyorum haluk abi.
bu yüzden cihaz çok hızlı bence bence alınmaya değer cihazlar her biri nokia şöle sağlam donanıma sahip cihazlar çıkarsın inan eski tahtını fazla uzun sürmeden tekrar geri alabilir belle görselik açısından gerçekten çok süper yakında sizinm cihazlarada yüklenir dahada güzelleşir gerçekten şanslısınız arkadaşlar yapmanız gereken biraz sabretmek..

_ardaa

_ardaa

Üye
Bizde derviş sabrı var zaten bekliyoruz Belle 4. çeyrekte çıkacakmış başında yeni cihazlar sonunda güncelleme tabi güncelleme kısmının bu sene çıkacağını pek sanmıyorum 2012'ye sarkacak ama olsun acelemiz yok elimizde ki cihazlar çalışıyor sorunsuz her ihtiyacımızı karşılıyor önemli olanda bu zaten.

saruman_me

saruman_me

Üye
Bizde derviş sabrı var zaten bekliyoruz Belle 4. çeyrekte çıkacakmış başında yeni cihazlar sonunda güncelleme tabi güncelleme kısmının bu sene çıkacağını pek sanmıyorum 2012'ye sarkacak ama olsun acelemiz yok elimizde ki cihazlar çalışıyor sorunsuz her ihtiyacımızı karşılıyor önemli olanda bu zaten.
ihtiyacınızı karşılıyorsaki n8 fazlasıyla karşılar ve aksini düşünen insan çok idda ediyorum doyumsuzdur asla memnun olmazlar forumdaki n8-01 dahi verseler yine memnun olmazlar ki o sürece kadar anna gelicek biliyorum bire bir x7 ile gördüm kurcaladım inannın ki sizde biliyorsunuz baya bi değişim var bu değişim belley le baya fark edicek şu durumda elindeki n8 satıp başka cihazlaa yönelen kişiler çok pişman olurlarki bunlardan biride benim ben sattım optimus 2x aldım nerdeyse 1 yıl olucak hala günceleme gelicek satığım adam da geri verdi tlf öle bende kaldı:S

_ardaa

_ardaa

Üye
İşte zaten önemli kısmı o ihtiyaç karşılaması, şuan Anna henüz TR koduyla gelmediği için yüklü değil ama her ihtiyacımı karşılıyor Belle 2012 ortasında da gelse olur, Android konusunda birşey demek istemiyorum sonra buraya üşüşürler ama keşke satmasaydın ben şuan N8 ile değiştirilecek cihaz göremiyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
haluk abi alan yoksa bedeveye göndersene bana 2x i hehe

saruman_me

saruman_me

Üye
şebeke sorununu hallet al senin olsun;)

Uruloki

Uruloki

Üye
ederim ne var sen yolla ne olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...