Wave s8500 bada 2.0 hakkında çok önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
Wave s8500 bada 2.0 hakkında çok önemli!!!
Arkadaşlar az önce başarı teknik servisi aradım ve wave yazılım güncelleme hakkında bilgi istedim. s8500 için bir güncelleme olmadığını ve s850 için bada 2.0 güncellemesinin çıktığını söylediler. daha sonra doğrulatmak için samsung tryi aradım. doğruladılar ve 35 TL karşılığında wave 2ye bada 2.0 güncellemesi sunuyor olduğunu söylediler. benim kızdığım şşu ki daha pahalı ve daha meziyetli s8500 için bada 2.0 girişimlerinin henüz olmadığını söylediller. paramız boşuna mı gitti. 4 ay sonra çıkan telefona anında yüklüyorlar fakat bize yok. arkadaşların yorumlarını bekliyorum. unutmada bada 2.0 inanılmaz özellikler destekliyor. sadece bir tanesi flash lite 4 (adobe flash 10.1 desteği)...... (ayrıca wave 2 sahipleri donanım sorunuyla teknik servise giderseniz yeni yazılım bedavaya geliyor siz bilirsiniz . aynen böyle söylediler........) NOT:kies ile bada 2.0 güncellemesi:off: yapılmayacakmış...

--------------- Ekleme ---------------

S8530 wave 2 ile anlatmak istediğim eksik yazmışım....

aybek1453

Üye
Onların bahsettiği bada 2 olamaz.Bada 2 daha ortaya çıkmadı.Şubat ortasında lanse edilecek ve haziranda telefonlarımıza yüklenebileceği söyleniyor.Wave 1 için bada 1.2 ekimde çıktı fakat gayrı yasal.Orjinali wave 2 için bekletildi.Wave 1 için de bugün yarın gelecek zaten.
Siz oraları arayın bada 1.2 mi,bada 2 mi diye iyice sorun.Bada 1.2 den bahsettiklerine çok eminim.

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
ben de inanamadığım için başarıdan sonra samsungu aradım bana bada 2 çıktığını söyledler 35 tl karşılığında yükleniyormuş. özellikle bada 2.0 mi 1.2 mi diye sordum bayanlara ikisi de bada 2.0 dedi...

teoalp

teoalp

Üye
wave 2 ye bada 2.0 uygulanırsa wave 1 e uygulanmaması için hiçbir engel yok.çünkü 8500,8530 dan daha eksik donanımlı bir cihaz değil tam tersine ekran olarak daha üstün.kaldı ki fiyatları da bunu ispat ediyor.8500 daha pahalı ;)

ganster86

Üye
ilginç bir durum bada 2 çıksa duyardık ya nasıl iş anlamadım. çıktıysa eğer servise verip yükleteyim.

aybek1453

Üye
Ya ne çıkması rahat olun yok öyle bişi.En en erken martta ki sanmıyorum nisan-mayısı bulur.

Tabi betasından bahsediyorum.Kiese düşmesi temmuz.

silver021

silver021

Üye
fos haber. :)

omaray

Üye
obuşuma obu niden le. hehe. bu teli aldığıma pişman oldum samsungdan tel alınmaz zaten yapıp yapıp sokağa salıyorlar arkasını arayan yok. :=)

muratgucyetmez

Üye
umarım bu metin aydınlatıcı olur arkadaşlar..
BEN: Merhabalar.. GT-S8530 telefonum için en güncel Bada yazılımı nedir? Bada 1.2 mi yoksa Bada 2.0 mı? İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim
Samsung Electronics: Sayın Murat Güçyetmez,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GT-S8530 model cihazınız " Samsung bada platform v1.2" işletim sistemi
özelliğine sahiptir, 2.0 versiyonu bulunmamaktadır. 2.0 versiyonunu
araştırıp yükletmeniz sonucunda cihazınızda oluşabilecek sorunlarda
sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
umarım bu metin aydınlatıcı olur arkadaşlar..
BEN: Merhabalar.. GT-S8530 telefonum için en güncel Bada yazılımı nedir? Bada 1.2 mi yoksa Bada 2.0 mı? İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim
Samsung Electronics: Sayın Murat Güçyetmez,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-S8530 model cihazınız " Samsung bada platform v1.2" işletim sistemi
özelliğine sahiptir, 2.0 versiyonu bulunmamaktadır. 2.0 versiyonunu
araştırıp yükletmeniz sonucunda cihazınızda oluşabilecek sorunlarda
sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

Arkadaşlar burda da gördüğünüz gibi bada 1.2 yazılımı mevcuttur bada 2.0 yazılımı yalnız Türkiye de değil Avrupa da bile şu an için mevcut değildir bu başlığı açan arkadaşımız tabiki yalan söylemiyor ama samsung müşteri temzilciliği ve teknik servisler hakkında acilen bi düzenleme getirmesi lazım çünkü her kafadan bir ses çıkabiliyor !!

bende Palringo için 444 77 11 i aradığımda türkiyede bu uygulamanın çalışmadığını bunun için çalışmaların sürdüğünü söyledi yetkili :aha::aha::aha::aha::aha::aha:

iş başa düştü dedim bin settings dosyasını silerek çok kısa sürede sorunsuz bir şekilde palringo msn programını kullanmaya başladım

tekrar arayıp durun arkadaş çalışma yapmayın çünkü aradığınız çalışma bende mi deseydim :aha::aha::aha::aha::aha:

agolhon

Üye
AHahahhahaha :D:D:D iyimiş :D öyle deseydin :D

metins8500

Üye
Samsung Wave GT-S8500 telefonun hızını artırmak için kod *#8740# kodu girdiğiniz anda telefonun hızı artar ancak şarzı daha kısa olur. aynı kodu tekrar girerseniz telefon eski durumuna geçer, biraz daha yavaş fakat pil ömrü daha uzun. kolay gelsin
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Detect language » Hungarian​

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün telpaya gittim ve 2.0'ın çıkmadığını söylediler. Başarı ve samsungdaki bayanlar 1.2'ye 2.0 demişler büyük ihtimalle asla kötü niyetli bir durum yok tamamen samsung ve başarıdan aldığım bilgiyi paylaştım. Admin konuyu kapatsın lütfen. Benden kaynaklı bir durum değil fakat özür dilerim yine de... Kusura bakmayın...

utml24

utml24

Üye
übıwlewqw üşçş oğsğl ihırz çuduzluıeuz umdzumluzndhı ;))))))

demekki temel sorun bayanlardan kaynaklanıyor :)))))))))

m.uti

Üye
oh ya çpk sevindim valla duyunca çok üzülmüştüm neden tekrar 35 tl para verelimki inşallah çıkınca kiesten yükleme yaparız

qzwx

Üye
übıwlewqw üşçş oğsğl ihırz çuduzluıeuz umdzumluzndhı ;))))))

demekki temel sorun bayanlardan kaynaklanıyor :)))))))))
bunu niye yaptın ki ?:megafon: :bann::bann::bann:

Üst Alt