lider
Üye
bada 2.0 lı ilk cihaz
arkadaşlar bada 2.0 lı ilk cihaz resmi olarak tanıtıldı . hala şu bada 2.0 gelmeyecek diyen arkadaşları sallamayın ya siz cevap verdikçe forumda laf kalabalığı oluyor .onlar kesin nokia ı phone kullanıcısıdır.wave mizin muhteşemliğini çekemeyenlerden yani . bada 2.0 çok yerde tanıtılacak diye yüzlerce haber var daha ne aksini iddaa ediyorlar. birde gelirde s8500 a gelmez diyenler var sadece gülüyorum
onlara. wave s8500 bada ailesinin en baba telefonu eğer destek vermezlerse emin olun ilk ben değiştiririm telefonu ama öyle bi durum söz konusu değil.gelen haberlere göre yarın yani 15 şubatta 2.0 resmen tanıtılacak ve s8500,s8530, s 525 modelleri destekleyecek şimdilik bu kadar yarın görecez .
birde telden güncelleştirmeye girdiğimde hep indirme başarısız uyarısı alıyordum .bugün ilk defa kullanılabilir güncelleme yok uyarısı verdi bu da bir gelişmedir arkadaşlar ben umutluyum
)
saygılar wave kardeşliği
onlara. wave s8500 bada ailesinin en baba telefonu eğer destek vermezlerse emin olun ilk ben değiştiririm telefonu ama öyle bi durum söz konusu değil.gelen haberlere göre yarın yani 15 şubatta 2.0 resmen tanıtılacak ve s8500,s8530, s 525 modelleri destekleyecek şimdilik bu kadar yarın görecez . birde telden güncelleştirmeye girdiğimde hep indirme başarısız uyarısı alıyordum .bugün ilk defa kullanılabilir güncelleme yok uyarısı verdi bu da bir gelişmedir arkadaşlar ben umutluyum
) saygılar wave kardeşliği