bada 2.0 lı ilk cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lider

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 lı ilk cihaz
arkadaşlar bada 2.0 lı ilk cihaz resmi olarak tanıtıldı . hala şu bada 2.0 gelmeyecek diyen arkadaşları sallamayın ya siz cevap verdikçe forumda laf kalabalığı oluyor .onlar kesin nokia ı phone kullanıcısıdır.wave mizin muhteşemliğini çekemeyenlerden yani . bada 2.0 çok yerde tanıtılacak diye yüzlerce haber var daha ne aksini iddaa ediyorlar. birde gelirde s8500 a gelmez diyenler var sadece gülüyorum :) onlara. wave s8500 bada ailesinin en baba telefonu eğer destek vermezlerse emin olun ilk ben değiştiririm telefonu ama öyle bi durum söz konusu değil.gelen haberlere göre yarın yani 15 şubatta 2.0 resmen tanıtılacak ve s8500,s8530, s 525 modelleri destekleyecek şimdilik bu kadar yarın görecez .
birde telden güncelleştirmeye girdiğimde hep indirme başarısız uyarısı alıyordum .bugün ilk defa kullanılabilir güncelleme yok uyarısı verdi bu da bir gelişmedir arkadaşlar ben umutluyum :))
saygılar wave kardeşliği

• Beğen
Tepkiler: wpp_00

tulkas

tulkas

Üye

alın beyler video benden size

lider

Üye
    Konu Sahibi
yarın ola hayrola :)

frmname

Üye
2.0 gelmesinden ziyade uygulamaların desteklenmesi ve geliştirilmesi önemli gibi geliyor bana. hala ücretli navigasyonla uğraşıyoruz.

muhbar

muhbar

Üye
Halay kırıklığı yaşıyorum.. Bada desteği az arkadaşlar.. Samsung bada kullanıcılarını sallamıyor üst sınıf bada cihazı bile çıkarmadılar heryer galaxy cihazla doldu Barcelonada!

mcser

Üye

aybek1453

Üye
Halay kırıklığı yaşıyorum.. Bada desteği az arkadaşlar.. Samsung bada kullanıcılarını sallamıyor üst sınıf bada cihazı bile çıkarmadılar heryer galaxy cihazla doldu Barcelonada!

Focussing on mid-high to mass devices

Benim anladığım orta ve üst seviye cihazları kast ediyor.

Samfirmware de şöyle yorumlamış
Not sure about any new high end bada device this MWC, but we think April - May Wave III. This phone runs 2.0 with NFC, Dual core...

Aynı geçen seneki taktik.Önce Galaxy s2 ye dikkat çekilecek.Sonra geçen seneki Wave örneğindeki gibi Wave 3 e.Donanımının Galaxy s2 den aşşağı olacağını düşünmüyorum.Hatta aynı yapıp bir de hdmı eklerler ve daha ucuza verirler.Wavenin flash artısı gibi.

Başka foruma yazdığım yazıyı kopyaladım :)

Ben de endişeye mahal vermemek gerektiğini düşünüyorum
Tamam orta segmente ağırlık verecek olabilirler ki doğaldır çok kişiye ulaşmak için ama bu üst segment cihazlar çıkmayacağı anlamına gelmez. Ki bu wave e bi hakaret olur zaten
Ayrıca eğer samsung zaten dün süper amoled pluslu çift çekirdek işlemcili bi telefonda badayı tanıtsa kendi amiral gemisi GS2ye hem de Badaya ihanet etmiş olurdu sanırım.
Çünkü aynı özelliklere sahip işletim sistemi farklı iki telefonu ard arda tanıtıldığında bir yanda GS2 şimdiki görüldüğü gibi şahane bir telefon olarak görülmeyecek diğer yanda Android sevdalıları yüzünden Bada 2.0 ve Bada 2.0ı taşıyan cihaz gerekli ilgiyi görmeyecekti. (BKZ. Wave in Galaxy S den önce çıkası bu satış rakamlarının yakalanmasında en önemli etkenlerdendir ve Bada verilmiş en büyük destektir) Böyle bir durumda da Samsung yine Bada için Badalı aynı cihazı tıpkı Wave de olduğu gibi düşük kar ile satmak zorunda kalacaktı ki, ilgi görsün.
Benim görüşüm samsung şimdiden sonra Bada 2.0 gelişimini hızlandırıcaktır. ve alıntıda da değinildiği gibi Nisan mayıs aylarında GS2 de olmayan bir özellik ile (atıyorum 12mp kamera koyar ama ekranı daha küçük olur) GS2 ye alternatif olarak bir wave III bombası patlatacaktır. Ha bu arada wave 1234 gibisinden birkaç daha telefon çıkarsa şaşırmam tabi Samsung bu. Adamlar yemiyor içmiyor telefon üretiyorlar

Bilmiyorum çok mu iyimser oldum ama umarım samsung beni haksız çıkartmaz

Bu da mantıklı bulduğum yazı.

Bu arada ben bada 2.0 ı beğendim.Zaten bunu görmeden de beğenmiştim.Açıklanan özelliklerin geleceğini bilmek dahi yeter.Wavenin menüsü de gayet yeterli güzellikte.Çok istediğim 4x4 menünün olmayışına ise üzüldüm ama 3x3 e de alıştık :)

Çok kasıyordu demeyin daha alpha bile değil.1-1.5 ayda toparlanır ve Mart-Nisan betası düşer.Mayıs-Haziran orjinali.Haziran sonuna kadar tüm ülkeler kiesten geçmiş olacakmış.

muhbar

muhbar

Üye

Düzeltme yapıyorum . Haziran ayı gibi hem s8500e hemde s8530 a Bada2.0 ı sunacağa benziyorlar.. Umarım hızlı bir şekilde çalışırlar ve en kısa sürede güncellemeleri sunarlar.

Dediğiniz gibi aynı anda üst seviye model çıksa birbirlerini engelleyebilirlerdi . Zamanla gelişmeleri göreceğiz artık

typhoon01

Üye
muhbar
sevgili kardeşim ''hayal kırıklığı varken neden halay kırıklığı yaşıyorsun'' bekle biraz sabret loading..:aha::aha::aha::aha::ehe:ehe

ares_53

ares_53

Üye
muhbar
sevgili kardeşim ''hayal kırıklığı varken neden halay kırıklığı yaşıyorsun'' bekle biraz sabret loading..:aha::aha::aha::aha::ehe:ehe

arkadaş ne sabırsız milletiz yaa :D:D bada daha gelişim aşamasında olan bir mobil işletim sistemi.. ayrıca en hızlı gelişen işletim sistemi bence.. biraz sabırlı olun yav bi tarih verilmişse o tarihi bekleyin.. adamlar sizin keyfinize göremi hareket edicek!

silver021

silver021

Üye
Bada zaten çikis noktasinda fazlasiyla gelismis bir sürüm sundu önümüze. tamam belki flash playerimiz eskidi suan icin pek cok sosyal agda yenilik beklioruz ancak bunlari beklemek yerine elinizdeki aletin kiymetini bilin. ben suan bada 1.2 ye alistim gayet rahatlikla her isimi görûyor diyebilirim bu haliyle. sabirsizlanmaya yada umutsuzluga kapilmaya gerek yok rahat olun bada 2.0 ciktiginda bunu ilk ben size duyurucam :d

dengesis

dengesis

Üye
Samsung'un Bada işletim sistemini geliştirmesinde benim düşündüğüm birkaç neden var bunları sıralayayım; Samsung kendi uygulama mağazasını oluşturmak istiyor. Bunun sebebi de şu Samsung android işletim sistemli telefon üretiyor ve para kazanıyor. Ancak satılan uygulamaların karları google'e kalıyor. Dolayısıyla google'e karşı bir android mağazası açmak istemedi.(Aynısını şu an Sony Ericsson yapmaya çalışıyor.) Çünkü rakip olarak çok güclü. Burada şu seneryo devreye girdi; kendi işletim sistemimiz ve kendi uygulama mağazamız. Böylece telefonlar ucuz olacak geliştirme maliyeti az olacak uygulama satarak para kazanacaklardı. Bence çok iyi bir mantık herşeyden önce prestij olayı var. Dünya'nın en büyük teknoloji üreticilerinden biri başka bir işletim sistemine bağımlı olmamak için bile bir işletim sistemi geliştirilecekti. Hem Samsung'un ilk denemesi değil BADA. Ondan önce Limo OS vardı. O başarılı olamadı ancak güçlü donanım ve kaliteli telefonlarla BADA tuttu.

Bu açıklamayı niye yaptım varacağım sonuç şu: Samsung Bada işletim sistemli bütün telefonlarını 2.0'a güncellemek zorunda çünkü önemli olan telefon değil sattığı uygulamalar. Gelişkin işletim sistemi çok uygulama aynı zamanda çok para demek. Daha fazla bu muhabbetin arkasını aramanın bir mantığı yok.

Emre-45

Emre-45

Üye
15 subata ne oldu :D 2 ayı gecti dediğiniz tarihten hala cıkmadı ?

Onur_RP

Üye
Focussing on mid-high to mass devices

Benim anladığım orta ve üst seviye cihazları kast ediyor.

Samfirmware de şöyle yorumlamış
Not sure about any new high end bada device this MWC, but we think April - May Wave III. This phone runs 2.0 with NFC, Dual core...

Aynı geçen seneki taktik.Önce Galaxy s2 ye dikkat çekilecek.Sonra geçen seneki Wave örneğindeki gibi Wave 3 e.Donanımının Galaxy s2 den aşşağı olacağını düşünmüyorum.Hatta aynı yapıp bir de hdmı eklerler ve daha ucuza verirler.Wavenin flash artısı gibi.

Başka foruma yazdığım yazıyı kopyaladım :)

Ben de endişeye mahal vermemek gerektiğini düşünüyorum
Tamam orta segmente ağırlık verecek olabilirler ki doğaldır çok kişiye ulaşmak için ama bu üst segment cihazlar çıkmayacağı anlamına gelmez. Ki bu wave e bi hakaret olur zaten
Ayrıca eğer samsung zaten dün süper amoled pluslu çift çekirdek işlemcili bi telefonda badayı tanıtsa kendi amiral gemisi GS2ye hem de Badaya ihanet etmiş olurdu sanırım.
Çünkü aynı özelliklere sahip işletim sistemi farklı iki telefonu ard arda tanıtıldığında bir yanda GS2 şimdiki görüldüğü gibi şahane bir telefon olarak görülmeyecek diğer yanda Android sevdalıları yüzünden Bada 2.0 ve Bada 2.0ı taşıyan cihaz gerekli ilgiyi görmeyecekti. (BKZ. Wave in Galaxy S den önce çıkası bu satış rakamlarının yakalanmasında en önemli etkenlerdendir ve Bada verilmiş en büyük destektir) Böyle bir durumda da Samsung yine Bada için Badalı aynı cihazı tıpkı Wave de olduğu gibi düşük kar ile satmak zorunda kalacaktı ki, ilgi görsün.
Benim görüşüm samsung şimdiden sonra Bada 2.0 gelişimini hızlandırıcaktır. ve alıntıda da değinildiği gibi Nisan mayıs aylarında GS2 de olmayan bir özellik ile (atıyorum 12mp kamera koyar ama ekranı daha küçük olur) GS2 ye alternatif olarak bir wave III bombası patlatacaktır. Ha bu arada wave 1234 gibisinden birkaç daha telefon çıkarsa şaşırmam tabi Samsung bu. Adamlar yemiyor içmiyor telefon üretiyorlar

Bilmiyorum çok mu iyimser oldum ama umarım samsung beni haksız çıkartmaz

Bu da mantıklı bulduğum yazı.

Bu arada ben bada 2.0 ı beğendim.Zaten bunu görmeden de beğenmiştim.Açıklanan özelliklerin geleceğini bilmek dahi yeter.Wavenin menüsü de gayet yeterli güzellikte.Çok istediğim 4x4 menünün olmayışına ise üzüldüm ama 3x3 e de alıştık :)

Çok kasıyordu demeyin daha alpha bile değil.1-1.5 ayda toparlanır ve Mart-Nisan betası düşer.Mayıs-Haziran orjinali.Haziran sonuna kadar tüm ülkeler kiesten geçmiş olacakmış.

wave 3 sgs2 ye alternatif olarak çıkartırlar demişssinde wave 3 sgs2 kadar etmiyek ezik bir cihazmı demeye calisiyorsun?! ondan dahami alt bir cihaz olcak demeyemi çalısıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...